Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 6 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ποτέ δεν παίρνω CG που να έχει πολύ άσχημες κριτικές απο αρκετά άτομα και γενικά δεν γράφω ποτέ κριτικές γιατί μάλλον δεν είμαι πολύ καλός στην περιγραφή... Στη συγκεκριμένη μου έκανε εντύπωση η τοσο αρνητική κριτικη (Και σαν Annita) και είναι το τελευταίο CG που πήρα.. Standarάκια δεν έχω εκτός από πολυ λίγες έτσι πέφτει το μάτι μου στην Κατερίνα του ίδιου γραφείου που φαινόταν Θεόμουνο αλλα δυστιχώς είχαν προλάβει άλλοι..Κεφάλι σε τοίχο! Η Lolita λοιπόν μου προτάθηκε σαν εναλλακτική της Κατερίνας από την ευγενική κυρία και τελικά είπα να το τολμήσω για να μου λυθεί και η απορία για τις κακές κριτικές που είχε στο προηγούμενο γραφείο..Χμμμ;

Στον αγώνα
παρακάλεσα το γραφείο να είναι τυπική στη ώρα της και ντυμένη όπως στις φωτογραφίες της όπως και έγινε !! Η κοπέλα ήταν πεντακαθαρη και μύριζε υπερβολικά άρωμα θα έλεγα παρ' όλα αυτά μπήκαμε για μπανάκι. Αν και στις υπηρεσίες της γράφει φιλια την έκοψα σάν να τα αποφεύγει όμως δεν αρνήθηκε οταν είδε ότι το ζητάω, συνέχεια με 69 πιπα καλούτσικη αλλα με σκούφο την οποία ξενερώνω απίστευτα, εξαιρετικό ροζ νινακι και φοβερή πίσω τρυπούλα την οποία έγλειψα μιας και ήταν πεντακάθαρη, στα 4 μετα και τελειωμα με θέα Κωλαράκι...πίπα ξανά με επιμονή να με ανεβάσει. και είχε έρθει η ώρα για πίσω τρύπα... μετα απο μεγάλη δυσκολία, αρκετα βογκητα και αρκετό τζελ η πισω τρύπα μου ανηκε, τελείωμα στην πλατουλα και άραγμα για να συνέλθω..

Συμπέρασμα
κοριτσάκι 19 με 22 το πολυ, όμορφη αλλα πολύ αδύνατη που γουστάρει το σεξ άλλα έχει πολλά ακόμα να μάθει. Στυλ petit, super slim(θέλει 2-3 κιλάκια) που άν σας αρέσουν γυναίκες δεν κάνει, αν είσαι λάτρης του Teen είναι Αυτό που θές ,εχει διάθεση, χαμόγελο, ζωντάνια και όρεξη και εμένα μου αρκεί. Δεν ξέρω αν ήταν έτσι μαζι μου επειδί πήρα το φουλ πακέτο αλλα έκατσε 10 λεπτά παραπάνω χωρίς να της το ζητήσω

Δεν ξέρω αν θα την ξαναέβλεπα αλλα σίγουρα πέρασα καλύτερα απο πολλα άλλα call girl που έχω πάρει κατα καιρούς και γράφονταν τα καλύτερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
7 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαρτίου, 2014
πετρακη.....θα σε μαλωσω.... ποτε γραφτηκες??? ατακτο αγορι 07/03/14, 14:02
16 Μαρτίου, 2014
εχουν πλακα οι προμοτορες ...
16 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

..και πολυ αφελεις!!! θα ελεγα..
16 Μαρτίου, 2014
Καλα που υπαρχουν κι αυτοι και γελαμε λιγακιΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
17 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλο ειναι να γελάμε αλλα αυτο το @@πρακτορειο δε λέει να βάλει μυαλο. . Εάν ο τύπος που την έγραψε δεν είχε γραφτεί προχθές μάλλον θα τη πίστευα. Δεν ειναι απίθανο να της τράβηξε το αυτακι το αφεντικό και να κατάλαβε οτι παει για σούτ.
Τωρα ομως πως θα πεισθεί η πελατεία ?
17 Μαρτίου, 2014
Καλησπέρα στους ειδήμονες της Αθηναϊκής πο..νο πιάτσας Μεγάλο χαμόγελο

δεν θα σταθώ πολύ στα λεγόμενα σας μιας και προσωπικά δεν με απασχολούν.. Διαβάζω reviews από call girls αρκετό καιρό, Δεν είμαι και ο πιο συχνός τους πελάτης μιας και δεν μένω μόνιμα Ελλάδα και όταν έρχομαι από το να γράφω reviews προτιμώ να βλέπω φίλους και να ρίχνω κανα μανίκι που και που γιατι εκεί που μένω τα τελευταία 7 χρονιά το σπορ είναι πολύ πιο ακριβό. 

Καταλαβαίνω ότι σε τέτοιου είδους site ένα μεγάλο μέρος του αναγνωστικού και κριτικού κοινού είναι εργαζόμενοι στον κλάδο -  promoters Κράχτες Κτλ.. O καθένας κοιτάει να διαφημίσει το μαγαζί του και το εμπόρευμα του, να θάψει τον δίπλα και ειδικά εν μέσω κρίσης είναι απόλυτα φυσιολογικό και είναι ένας λόγος που δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το να γράψω κριτικη.


Έχω σχετική εμπειρία με τα κορίτσια του χώρου, έχω φάει φόλες όπως πολλοί, όπως αντίστοιχα έχω περάσει και super. Είμαι Υπέρ της κριτική όταν γίνετε χωρίς δόλο. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που πολλές φορές εχω συναντήσει call girl με βαθμολογία 8-10 που ήταν αγενέστατες, Ψωνάρες και ξινές και ο μόνος λόγος που έγραψα για την κιουρία είναι τα τόσο αρνητικά σχόλια που διάβασα και απλά δεν συμφωνούσα με τους προλαλήσαντες μιας και είναι η τελευταία εμπειρία με call girl όσο είμουν στην πατρίδα.


Ούτε λόγω έχω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα για αυτήν, Ούτε πουτανο-αγαπίτσας είμαι ούτε νταβάς ουτε promoter και χεστικα γενικα για την καθε λολίτα και δεν χροστάω και σε κανέναν..
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6