Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 6 10
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Πραγματικά αναρωτιέμαι σε τι ηλικία πρέπει να φτάσω ώστε να ελέγχω τις καύλες μου και να μαζεύομαι όταν όλα πάνε χάλια...ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
Για να γίνω πιο σαφής:

Είδα το πιπίνι και ενώ σκεφτόμουν να διαλέξω κάποιο άλλο από τα κορίτσια του γραφείου που δείχνουν εντυπωσιακά, κάτι οι φωτογραφίες κάτι η ηλικία με έκαναν να διαλέξω τη Lolita.

Eξυπηρέτηση γραφείου άψογη: η κυρία στο τηλέφωνο πολύ ευδιάθετη και κατατοπιστική,άμεσα έκλεισα τη συνάντηση. Μου λέει 130 για μία ώρα 2 φορές (τώρα βλέπω στο site το έκαναν 120!). Με ρώτησε αν θέλω πρωκτικό και μου είπε για επιπλέον χρέωση 30 ευρώ εφόσον το ζητήσω.

Την καθορισμένη ώρα με ακρίβεια ακούω το χτύπημα στην πόρτα.

Ανοίγω και γεύομαι την πρώτη ήττα. Μια κοπελίτσα γύρω στο 1.70 πετσί και κόκκαλο. Ανοιχτόχρωμα μάτια με αδύνατο πολύ πρόσωπο, με γωνίες και στραβά δοντάκια. Αποτυχημένο make - up σοβάντισμα (πραγματικά όταν δε βάφονται είναι καλύτερα)και ύφος "άντε να τελειώνουμε"...

Βαθμολογία γράφοντος: -1 γιατί δεν την έστειλα όπως ήρθε....

Πράγματι ενώ είναι πετσί και κόκκαλο (το λέει κάποιος που τρελαίνεται για μοντελέ κορμάκια!) το βυζάκι 2άρι τούμπανο!!! Στο ανορεχτικό κορμάκι φαίνεται ογκόλιθος!Ε κόλλησε το βλακοβλέμμα μου εκεί και είπα να φάω...και άλλες ήττες όπως αποδείχτηκε.

Με το που μπαίνει μου λέει με ύφος επιταχτικό "τι πρόγραμμα θες;". Ένιωσα σα να με εξετάζουν στο σχολείο.. Ε, λέω απλό. Οκ 130 (!!!) μου λέει και περιμένει να της τα δώσω (0-2 από τα αποδυτήρια). Αντί να την ξαποστείλω της τα δίνω (Βαθμολογία γράφοντος: -3 γιατί δεν την έστειλα όπως ήρθε....). Βρήκα το κουράγιο και τη ρώτησα πόσο χρονών είναι - 18 μου λέει (το site λέει 19, σίγουρα μεγαλύτερη μου φάνηκε). Από πού; Spain μου λέει. Φαίνεται τα παράλια της Βαλτικής έχουν και εκεί Spain...

Πάει στο μπάνιο και βγαίνοντας η τρίτη ήττα (0-3). Κοκκαλιάρικο ακόμα και για τα γούστα μου. Ποδαράκια πιο αδύνατα από το βραχίονά μου, το κωλαράκι των φωτο το άφησε στο αμάξι (μάλλον) Αυτό που ξεχωρίζει πραγματικά το βυζί. Το 5 στο σώμα αναλύεται ως μέσος όρος: 8 βυζί 2 υπόλοιπο σώμα. Επίσης ιδιαίτερα περιποιημένα μεγάλα νύχια χεριών με διάφορα σχέδια. Η επίμαχη περιοχή 3-4 μέρες απεριποίητη και αξύριστη (κρίνοντας από το μέγεθος της τρίχας). Πόδια αξύριστα μάλλον από την προηγούμενη (ξέρετε το γλυκό σεξουλιάρικο γρατζούνισμα που νιώθεις στο χέρι Money Mouth) Τα λεφτά τα χα δώσει οπότε λέω ας δούμε τι σόι πρόγραμμα κάνει.

Ξεκινάμε και πάω να τη φιλήσω. Τραβήχτηκε λες και της ερχόταν τσουνάμι.. Ρωτάω "no kiss?" μου απαντάει "no kiss!!!" με ύφος πως κάτι τέτοιο είναι αυτονόητο βλάκα που ρωτάς κιόλας... (Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!)
Συνέχισα παίζοντας με τα βυζιά που ήταν τελικά φυσικά (!!!)και το μόνο ενδιαφέρον στη συνεύρεση. Εκείνη απαθέστατη κοίταζε στο ταβάνι με ύφος "μήπως ξέχασα το θερμοσίφωνα αναμμένο;". Αφού μάλλον βαρέθηκε να παίζω με τα βυζιά της πήγε να τον πιάσει. Με ένα βαριεστημένο ύφος είδε πως είχε σκληρύνει (ειλικρινά πάνω και κάτω κεφάλι δεν επικοινωνούν αρμονικάΜαλακία)και μου βαλε προφυλαχτικό. Τον πήρε στο στόμα λες και θα πήγαινε στο εκτελεστικό απόσπασμα - αερόπιπα σε σημείο που σκεφτόμουν πως η χούφτα μου ειναι πιο αποτελεσματική...


Την έστησα στα τέσσερα και με πονάγανε τα κόκκαλα της λεκάνης της.... Με τα πολλά ξενερωμένος τα αμόλησα και ηρέμησα.

Γυρνώντας από το μπάνιο άρχισε να τα μαζεύει ενώ έμεναν 20-25 λεπτά!!! Δεν είχα καμία διάθεση για 2ο (η μαλάκυνση περνάει μετά το 1ο κύμα) αλλά απορώντας τη ρώτησα: πού πας;;; Μου λέει "130 one time, now i go..." (πέρα από τη σαφή συνεννόηση με το γραφείο, στο site αναφέρει πως το extraball δε χρεώνεται επιπλέον)

ΘυμόςΘυμόςΘυμόςΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

Με είδε που στράβωσα πιο πολύ και μου λέει "2nd time 20 euros if you want". Ε κάπου εκεί την ξαπόστειλα ("Μπράβο ρε νωρίς νωρίς Γαμήσου")

Πραγματικά, πέρα από το πως πέρασα (χάλια) που μπορεί να είναι υποκειμενικό (πόσο όμως;!) ελπίζω αυτή η κριτική να δώσει ένα μάθημα στους συναγωνιστές (όχι σε εμένα γιατί ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία συνέχεια) και την κατάλληλη στιγμή να ξαποστέλνουν αυτές που δεν κάνουν...

Ελπίζω να κάνετε καλύτερες επιλογές...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Μέλος
Εγγραφή:
4 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
3
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2014
κατατοπιστικός. Ήθελα να 'ξερα αν από το γραφείο τα βλέπουν αυτά και αν ναι, τί κάνουν γι'αυτό... +1
13 Μαρτίου, 2014
Φιλε μου γιται δεν κοιταζες το site ? Το λεει η κοκαλιαρα No kiss , no cim , no cif. Βλέπεις το γραφειο απευθύνεται σε αμερικανακια και δεν ξερει ελληνικα. Το αει σιχτιρ πως το λενε εγγλέζικα ρε παιδια ?
13 Μαρτίου, 2014
Αδερφέ με έσωσεςΈρωτας
Την είδα και τη λιγουρευτηκαΈρωταςΈρωτας Αλλα σκέφτηκα too good to be trueΓερο-μύστης Η εμπειρία και οι αρκετές αποτυχημένες κασκαντεριλικιες μου είπαν "περίμενε" και δεν έπεσα έξω απο αυτα που περιγραφεις.
Εχω να πω μονο οτι κάποτε πριν 4-5 χρόνακια δίναμε 250 άρες αλλα τα κοριτσια ίδρωναν τη φανέλα. Γλωσσοφιλα, εξαιρετικό service τα πάντα όλα. Τωρα πέσαμε στα 130ρια αλλα οι ευκαιρίες ειναι σπανιοτατες.
Στη φωτο το γκομενακι τα σπάει. Αλλα τι να το κανείς?
13 Μαρτίου, 2014
οταν εισαι "οπλισμενος" δε παει πολυ αιμα στο κεφαλι (το πανω) .. γι αυτο παντα μια παχια πριν το ραντεβου
A
artemismatsas
13 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ai sichtir!!!
13 Μαρτίου, 2014
Περιγραφικότατη η περιπέτειά σου, αλλά στις φωτογραφίες της μόνο κόκκαλα βλέπεις...Χμμμ;
13 Μαρτίου, 2014
Η απάτη σε όλο της το μεγαλείο.Συναγωνίζονται μεταξύ τους οι καριόλες,για το ποια θα έχει την χειρότερη συμπεριφορά στον πελάτη...Άρε μαυρίλα που θέλετε γαμημένες κι εσείς και τα πρακτορεία σας !!
13 Μαρτίου, 2014
Κι΄εγώ στην αρχή την λιγουρεύτικα τη νεαρά, ομως σε άλλο ένα προφιλ της ως Annita (http://www.bourdela.com/call-girls/girls/annita-athensgoldenangel/), έχει εξ΄ ίσου χάλια κριτικές. Όπως λέει και η λαϊκή παροιμία " η καλή μέρα από το πρώΐ φαίνεται".
13 Μαρτίου, 2014
Μια χαρα κορμαρα ειναι η ΡουμαναΈρωτας στο μυαλο πασχειΜαλακία
13 Μαρτίου, 2014
Τελικά το θερμοσίφωνα τον είχε κλείσει;
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2