Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 7 10
Call-Girls 43855
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Νέο γραφειο και οι φωτο των κοριτσιων του σε κανουν να θελεις πραγματικα να πιστεψεις ότι ετσι είναι. Το ματι μου κολλησε στην Κατερινα Ελληνιδα πιτσιρικα και ελεγα δεν μπορει να είναι αληθεια αυτό !!!! Τελος παντων μετα από κουβεντες και αμφισβητησεις εκλεισα το ραντεβου και περιμενα να δω , τι θα δω. Εχω μαζι μου το ταμπλετ με την σελιδα φορτωμενη για να την δειξω στην κοπελα που θα μου ερθει και να την στειλω πισω αφου δεν θα ειχε σχεση με τις φωτο.

Ακριβως την ωρα που ειχαμε κανονισει κτυπα η πορτα και ……… μενω ΜΑΛΑΚΑΣ !!!

Ένα πανεμορφο προσωπακι, (για τα γουστα μου λεω), ματαρες , θεσπεσιο κορμι λαμπαδα, ένα πακετο τελειο!!!!
‘’Ε ρε Βουδα πιασανε τοπο τα ματζουνια που αναβα στην Ασια’’ , λεω μεσα μου βλεποντας τις φωτογραφιες να παιρνουν σαρκα και οστα και αυτή την Ελληνιδα ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ να μπαινει στο δωματιο.

‘’Καλημερα ειμαι η Κατερινα’’, λεει , και εγω ποιος ειμαι ρε γαμωτο φελεκι μου σκεφτομαι και το μονο που μου ερχεται στο στομα είναι, ‘’Εισαι πολύ ομορφη, εισαι πολύ ομορφη εισαι παρα πολύ ομορφη’’ και το σαγονι μου τρεμει .
Την αγκαλιαζω αφου δεν μπορω να κρατησω τα χερια μου, ζυγωνω να την φιλησω στο μαγουλο και μου σκαει μια φιλαρα στο στομα με τα ζουμερα της χειλη!!!! Ε, ρε μαγκα μου, βρονταει ο Ολυμπος, αστραφτει η Γκιωνα και στο κεφαλι του ρεμπετη βαρουν κανονια !!!!
Τι λαχειο κερδισα ο Αμαρτωλος σκεφτομαι και συνεχιζω το μπαλαμουτιασμα , χαδακια, φιλαρες και χουφτωμα. Αλλα και η μικρη δεν καθεται ησυχη, ‘’Εισαι πολύ γοητευτικος και τι ωραια που μυριζεις!!!’’ μου λεει , και δωστου φιλια, δωστου μπαλαμουτιασμα από μερος της ………… και σκεφτομαι ποσο κοντα είναι το ΑΤΜ να το σηκωσω ολο!!!!

‘’Ποση ωρα θελεις να καθησω’’ με ρωταει , ‘’ένα μηνα, ένα χρονο, έναν αιωνα ‘’ σκεφτομαι αλλα η ωρα μου είναι τοσο περιορισμενη που δεν μπορω προς το παρον παρα μονο για μια ωρα. Να σημειωσω κατι που σε μενα παιζει ρολο, δεν μου ζητησε το δωρακι της μπροστα και ηταν ακριβης στην ωρα της . Ευγε !!!!

Ειπαμε και αλλα και να σημειωσω εδώ ότι προκειται για ένα πολύ ευγενικο, ομορφο , φιλικο, πεντακαθαρο, ψηλο 1,77 στα σιγουρα και χωρις καλτσες, κοριτσι και ετσι πρεπει να του φερθειτε, με ευγενεια και δεν θα χασετε, αληταμπουρες είναι αστερι το μωρο.
Κανει ετσι και βγαζει το μπλουζακι και κατεβαζει το τζινακι αλλα δυσκολευεται , ‘’κατσε μικρο μου να στο βγαλω εγω’’ και ολο χαρη ξαπλωνει στο κρεβατι και εκανα αυτό που δεν το εχω κανει σε καμια, τη ξεντυσα σαν να ηταν η γκομενα μου……….
‘’Τι θα κανω με σενα βρε αστερι;’’ λεω, ‘’ Θα δεις, θα σου κοπουν τα ποδια ‘’, μου απαντα με ναζι και παει για φρεσκαρισμα στο μπανιο.

Βγαινει και ειμαι ακομα ντυμενος αφου εχω κολλησει και ακομα δεν το πιστευω ότι θα γευτω αυτό το δωρο του θεου να πω, του Βουδα, που είναι και μαγκας, να πω δεν ξερω τι να πω……

Σερβις : Φιλια με γλωσσα, ακα πιπα, 69, γλυψιμο και χαδια, στασεις όπως θελετε, τελειωμα στο προσωπο / σωμα, πρωκτικο κατά επιλογην είναι αυτά που προσφερει και κατι άλλα που τα λεει στο site.

Αγωνας: Τωρα τι να πω ρε αδελφια, ένα κρεβατι ομορφη γυναικαρα με ποδαρες, δερμα βελουδο, ζουμερες χειλαρες, ομορφο καθαρο μουνακι και 2αρι νεανικο στητο και καμαρωτο φυσικο στηθος το εχεις στη διαθεση σου είναι δυνατον να μην μακαριζεις την τυχη σου.
Ερχεται λοιπον το μωρο και ορμαει πανω μου, αρχιζει τα φιλια και το γλυψιμο στο γερικο κορμι μου χαιδευοντας παρλληλα το μικρο ρεμπετη που ολο και μεγαλωνει και γινεται τουμπανο. Κατεβαινοντας το μικρο φτανει στον ρεμπεταο και τον αρχιζει μια πιπα υγρη αλλα όχι βαθια και χρησιμοποιοντας το χερι.
‘’Κατσε ματια μου να κανουμε μαθημα τωρα’’ λεω και της δειχνω πως γινετε χωρις χερι , περιποιοντας και την γυρω περιοχη μεχρι τα μπαλακια και παλι πισω. Με χαρα διαπιστωνω ότι θελει να μαθει και το κανει οσο περναει η ωρα ολο και καλυτερα!!!! Ακουραστη εργατρια επιμενει και ολο πιο βαθια το βαζει και ολο με την γλωσσα παιζει και κολπακια κανει αλλοτε αργα και αλλοτε πιο γρηγορα , τουμπανο ο παππους λεμεεεε !!!!!

‘’Για δωσε μου το ομορφο μικρο μουνακι σου να το χαρώ ‘’ λεω και παμε ένα 69 που δεν ηθελα να ξεκολλησω. Δεκτικη και συμμετεχουσα η μικρη χωρις καμια αντιρρηση αρχισε τα βογγητα και ετριβε τα στηθη της με το χερι της!!!!
‘’Φτανει γιατι θα με παρουν τα ζουμια, για ελα να καβαλησεις αστερι μου’’ λεω και προθυμα μου βαζει λαστιχο λεγοντας την ατακα του Χρόνου, ‘’ Την πατησες τωρα ετοιμασου να σου κοπουν τα πόδια’’!!! Ναι ρε το ατιμο εχει και θρασσος !!!!!
Εγινε της καβαλαριας η γιορτη και του κουτρουλη ο γαμος, που χανει η μανα το παιδι και κλαιει ο κάθε ρουφιανος!!!!!! Αριμπα μαγκες μου ουτε στιγμη δεν εκατσε καλα το μικρο, εχει ενεργεια γαμωτο, με εφαγε κανονικα!!! Καποια στιγμη θημηθηκα ότι κανει anal και το ζητησα αλλα μου ειπε ότι δεν είναι ετοιμη και λογικο είναι αφου την πηρα 12 το πρωι, αλλα δεν με ενοιαξε γιατι θα την ξαναδω στα χιλια σιγουρα!!!

Στασεις διαφορετικες είναι στο προγραμμα, καλο στησιμο στα 4 με αποκορυφωμα στην καβαλαρια οπου τρελλαθηκε και με εκανε μουσκεμα!!!
Εδώ λεμε, δεν περιγραφω άλλο γιατι είναι πολύ προσωπικα τα θεματα, λεμε τωρα …. Γιατι δεν αντεχα πιο πολύ να κρατηθω και ορθιος κατεθεσα στο ομορφο προσωπακι της !!!!!

Τρεμανε τα ποδια μου και της το ειπα, ισως να ηταν η μοναδικη φορα και αν όχι, από τις πολύ λιγες φορες που τρεμανε τα ποδια μου. ‘’Στο ειπα, δεν στο ειπα’’ μου λεει το μωρο και παει στο μπανιο να πλυθει. Απλωθηκα στο κρεββατι να ηρεμησω και καμαρωνα που τα καταφερα να εχω μια τοσο καλη συναντηση !!!!
Συμπερασμα: Ένα νεαρο ομορφο, (πανεμορφο για μενα), κοριτσι , 1,77 καθαρο υψος, κορμι σπαθατο , 2αρι φυσικο στητο στηθος, μοντελο, ευγενικο - πεντακαθαρο και το ιδιο απαιτει από εμας και καλα κανει, δεκτικο , με συμμετοχη και ορεξη να μαθει ότι της ‘’διδαξετε’’.

Αρνητικα: Πιστευω αν αντεξει την ενταση της δουλειας , σε ένα μηνα θα είναι σημειο αναφορας για τον χωρο. Εχει να μαθει μερικα για την πιπα και ………. μπα δεν βρισκω κατι άλλο !!!!

Υ.Γ. 1 Η κριτικη είναι οσον το δυνατον πιο αντικειμενικη χωρις να παραβλεπουμε τον υποκειμενικο παραγοντα.
Υ.Γ. 2 Ειμαι σχεδον σιγουρος ότι θα την χασουμε γρηγορα ειτε γιατι καποιος μαλακας θα κανει την πονηρια του, ειτε και το πιο πιθανον είναι, καποιος αγαπουλης θα την υιοθετησει.
Υ.Γ.3 Είναι ακριβη για τις μερες που περναμε (180 +30 anal), αλλα για μενααυτη την φορα και για την συγκεκριμενη δεν λαμβανετε υποψιν το κοστος και στα αρχιδια μου τι θα σκεφτει ο καθενας.
Υ.Γ. 4 Το γραφειο σουπερ, ευγενικη ηκυρια που απαντα στο τηλ. σε ελαχιστο χρονο ειχε κανονισει το ραντεβου, με μολις 2 μηνυματα σε χρονο dt. Αριστα στο γραφειο !!!

Ταδε εφη rebetis και δεν χρωσταω σε κανεναν !!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 11, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
rebetis
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
263
Πόντοι:
3.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2014
ρεμπετη,μια φορα εκτονωση?επιλογη σου η το προγραμμα της?
13 Μαρτίου, 2014
Άλα, πάλι στις γοητείες σου σε πετύχαμε κύριε Ρεμπέτη,
το τε-τα-κε με την λεγάμενη πήγε πρίμα. Άξιος και +1!
13 Μαρτίου, 2014
Χαμόγελοεμενα με επεισες φιλε., κλεινω αμεσα!!
13 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

επιλογή μου, μια Φορά 40 λεπτά περίπου.
13 Μαρτίου, 2014
Πολύ ωραία τα είπες και τα'γραψες!!!Σπασίκλας
13 Μαρτίου, 2014
Μπραβο !!! μαζι σου το απολαυσαμε κι εμεις Κουλ
13 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εξαίρετη η περιγραφή της συνεύρεσης.
Άψογο δείγμα λεπτομερούς καταγραφής τόσο των πραγματικών στοιχείων του ραντεβού όσο και της προσωπικής(υποκειμενικής)αίσθησης αυτού.
Μας έβαλες να παίρνουμε ...μάτι σχεδόν μάγκα.
Εύγε και πάντα τέτοια και καλύτερα
+ φυσικά.

17 Μαρτίου, 2014
Πολύ παραστατική η κριτική σου. +++++ και από εμένα. Αυθεντικός.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8