Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνάντηση με Αλεξάνδρα σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.Συνεννόηση με το γραφείο άριστη!Ο Κώστας κατατοπιστικότατος κ ευγενικός!Δεύτερη φορά που συνεργάζομαι μαζί του κ σίγουρα θα υπάρξει κ επόμενη!

Φτάνοντας στο χώρο της κοπέλας,με υποδέχεται με ένα εφαρμοστό κόκκινο φόρεμα που αναδείκνυε το υπέροχο κορμί της με τις καμπύλες του..
Η Αλεξάνδρα είναι μία ψηλή κοπέλα(περίπου 1,70),Ρουμανικής καταγωγής,23 ετών,με αδύνατο μοντελέ κορμί,με ωραίο κωλαράκι κ πανέμορφα φυσικά 3+ βυζιά!Συνεννόηση στα Αγγλικά ή στη νοηματική για όποιον δεν ξέρει!!
Οι φωτό είναι ακριβέστατες,με τη διαφορά οτι η κοπέλα δεν έχει τη λάμψη που δείχνουν.Έχει πιο γήινα χαρ/κα!Το πρόσωπο με τα σαρκώδη χείλη φέρνει με λίγη φαντασία σε Angelina Jolie..
Φιλί στο μάγουλο για το καλοσώρισμα κ μετά τις σχετικές χαιρετούρες κ συστάσεις,λέω να πληρώσω..
Της αναφέρω πως απο το γραφείο μου είπαν για 120,2 φορές σεξ!Μου απαντά πως στα 120 είναι 2 εκτονώσεις,αλλά μία φορά σεξ(προφανώς η μία με πίπα ή με μαλακία),μου λέει άλλα 20 για 2 φορές σεξ.Οκ λέω,δε θα μπω σε διαδικασία παζαρέματος για 20 ευρώ!Τα σκάω κ φεύγω για το ντους..
Βγαίνω κ πηγαίνω προς το κρεβάτι που με περίμενε ντυμένη!
Γδύνοντάς την,αντίκρυσα ένα πολύ ωραίο κορμί,χωρίς σημάδια εκτός απο μία ουλή δεξιά της κοιλιάς χαμηλά,σαν απο σκωληκοειδίτιδα..με πολύ ωραίο φυσικό στήθος,μικρό,αλλά πεταχτό κωλαράκι κ λίγη χαλαρότητα στην κοιλιά..Όταν έσκυβε γινόταν αντιληπτή!

Στα του αγώνα τώρα η κοπέλα δε μπορώ να πω οτι θα μου μείνει αξέχαστη..ήταν λες κ είχα πάει εκεί να παίξουμε τάβλι..αν δεν έλεγα να μου πάρει πίπα ακόμη θα κοιταζόμασταν!Γενικά ήταν ψυχρή,φιλιά ναι μεν,αλλά χωρίς γλώσσα κ σπάνια γελούσε..
Ξεκίνησα εγώ με ένα γλύψιμο στο καθαρότατο μουνάκι κ στην κωλοτρυπίδα,το οποίο κ απόλαυσε!
Η πίπα της ήταν απλά τραγωδία!Μία αδιάφορη αερόπιπα που όση ώρα διαρκούσε εγώ κοίταζα το ταβάνι..Αυτό είχε ως αποτέλεσμα,μετά απο λίγο να βαρεθώ κ να ξεκινήσω να την πηδάω ιεραποστολικά ημίκαυλος κ εν τέλει να χύσω με μαλακία στα βυζιά της..απογοήτευση δλδ!!

Στο social μιλήσαμε αρκετά κ αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαλαρώσουμε κ οι 2 κ ο δεύτερος γύρος να είναι πιο ευχάριστος!

Ξεκινήσαμε με νέα αερόπιπα κ εμένα να φαντάζομαι διάφορες καταστάσεις μπας κ καυλώσω κανονικά!!
Αφού τα κατάφερα,την έστησα στα 4,της φόρεσα κάτι χειροπέδες που είχα μαζί μου κ δέχτηκε να φορέσει κ εκεί έπεσε το καλό μισηγά!!
Σφυροκόπημα σε δυνατό ρυθμό στο στενό μουνάκι της,αυτή να το δέχεται αδιαμαρτύρητα σε ρόλο σκλάβας κ εμένα μετά απο λίγο να τελειώνω στα κωλομάγουλά της!!

Για να είμα τιμιος εκτός απο anal,cim,cif τα οποία ήξερα εκ των προτέρων οτι δεν κάνει,δε μου αρνήθηκε σε ότι άλλο της ζήτησα!
Το οτι δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες όμως κ έπρεπε να της λέω συνέχεια τι να κάνει,είναι κ αυτό μια πραγματικότητα!!Ευχάριστη κοπέλα,αλλά κ αρκετά ερασιτέχνης!

Απ'ότι μου είπε,δεν ανήκει στο χώρο των CG επαγγελματικά.Η μόνη της εμπειρία στον πληρωμένο έρωτα ήταν 6 μέρες Βερολίνο,6 μέρες Παρίσι κ εδώ!!
Το PSE δεν το έχει με την καμία,είναι 100% GFE!!

Απότι μου είπε ο Κώστας απο το γραφείο,μετά απο το σύντομο τουρ της σε διάφορες πόλεις,θα επιστρέψει για λίγες μέρες ξανά Αθήνα μέχρι να φύγει οριστικά!
Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι κ να βοήθησα τους όποιους ενδιαφερόμενους..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 05, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
manaconda13
Σπουδαίος
Εγγραφή:
30 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
2.323
Πόντοι:
2.420
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, alpula

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαρτίου, 2014
Αυτό θα πει κατατοπιστική κριτική, με + και τα - της συνεύρεσης. Θεωρώ ότι πρέπει να πάρει θέση το γραφείο για το ζήτημα των 2 γύρων σεξ ατα 120. Εδώ έπαιξε μια μικρή πουστια. Ήταν του γραφείου ή της κοπέλας;
07 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δε μπορώ να γνωρίζω τίνος ευθύνη είναι.Εγώ πάντως έχω ακόμη το μνμ του γραφείου στο κινητό μου,που δεν αφήνει περιθώρια να αμφισβητηθεί η νοημοσύνη μου!!
07 Μαρτίου, 2014
Αμα είναι να φαντάζεσαι καταστάσεις για να σου σηκωθεί με την αερόπιπα (που έχεις πληρώσει χρυσή), άστα να πάνε φιλαράκι...Σπασίκλας
Στον κουβά τα ρίχνετε τα λεφτά σας πια...;Χμμμ;Περί ορέξεως όμως...
08 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κασκαντεριλίκι φίλος..ρίσκα είναι αυτά!!
15 Μαρτίου, 2014
+1
Στα περισσοτερα που λες συμφωνω
η πιτα της ηταν καλη κατ εμε χωρις χερι δεν ηταν αεροπιτα αλλα ουτε και βαθια. συμετοχη μετρια. επισης το στηθος ηταν ελαφρως πεσμενο και χαλαρο ή ηταν ιδεα μου ?εμενα με χαλασε που της ζητησα περιποιηση της ευαισθτης περιοχης και μου ειπε οχι δεν το κανω αυτο, της ζητησες κατι τετοιο?κατ αλλα και σε μενα πεχτηκε αυτο το σκηνικο με το δευτερο γυρο +20 καινουργια μοδα ειναι αυτο?Κεφάλι σε τοίχο! πονηρη
15 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η πίτα ήταν αλάδωτη ή λαδωμένη; Παραδοσιακή ή αραβική; Γλώσσα
P
px75
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6