Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 1 10
Call-Girls 5475
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εεροχρονθσμενη κριτικη αλλα...... ποτε δεν ειναι αργα.

Τελειωσε η συναντηση και κατεβηκα να πλερωσω, ο ρεσεψιονιστ, ενα ευγενεστατο αγορι, χαμογελουσε πονηρα !!!! '' Λεβεντια μου, ενα γεματο 7,5" του λεω. "" Μονο τοσο, γιατι ηταν ψυχρη; Αφου ειναι πολυ μουναρα, απο αυτες που βλεπεις στο δρομο και γυριζεις'' , μου λεει. ‘’είναι πως το βλεπει ο καθενας’’ του ειπα . Πλερωσα και εφυγα και ο καφες κερασμα απο το Οτελι !!!! Χαμόγελο

Η Ελενα λοιπον ειναι ενα κοριτσι 23-24 ετων απο την Ουκρανια,ότι βλεπεται στο site αυτό θα δειτε και στο δωματιο, οι φωτο ανταποκρινονται στην αληθεια, μαλλον ειναι πιο καλη στο ζωντανο παρα στις φωτο, η μικρη είναι 2 μηνες στην Χωρα μας και ως εκ τουτου δεν μιλα Ελληνικος αλλα ουτε και Αγγλικος, Ψιλοκαταλαβαινει Ελληνικα αλλα δεν μπορει να απαντησει αφου τα ελαχιστα Αγγλικα της δε βοηθουν, το οποιον σημαινει οτι social time δεν εχει.... το προσπαθει αλλα δεν…..

Εμφανιση: Αν και η συναντηση εγινε πουρνο- πουρνο (11:30 πμ) , η τυπισα ηρθε χωρις τσιπλες στα ματια, καθαροτατη και ομορφα ντυμενη. Μαγκωμενη στην εισοδο και λιγο προς το ερασιεχνικο παρα προς επαγγελματικη εισοδο, if you understand what i mean...
Προσωπο που κανει μπαμ οτι ειναι Ρωσσοκατασκευη, υψος περιπου στο 1,70 και κορμι ωραιο σπαθατο με 2,5 -3 στηθος φυσικο και στητο. Αισθητικα λοιπον ειναι μια χαρα κοπελλα, καθαρη και περιποιημενη, ξυρισμενη γουλι με απαλη επιδερμιδα. Δεν ειναι η Μπαρμπι αλλα και ασχημη δεν την λες στο καθολου.

Ντουζακι και επιστροφη με την πετσετα γυρω από το κορμακι της που την πεταξε αμεσως, αφου δεν εχει κατι να κρυψει, μολις ανεβηκε στον οντά. ‘’Χαλαρωσε μωρακι μου δεν θα τσακωθουμε εδώ περα’’ λεω και ψιλογελαει. Παμε βουρ στο ψαχνο με ανιχνευση φιλιού και αγκαλιτσες. ‘’Ελα να σμιξουμε τα χειλια μας ρε μαναρι μου’’ λεω και πραγματι ζυγωνει προθυμα. Αρα το φιλι το εχουμε σκεφτομαι, αλλα τελικα ειχαμε μεν φιλια αλλα όχι βαθια και ρουφηχτα απλα φιλια επιφανειακαι με την γλωσσα να παιζει ελαφρα.

Παμε παρακατω. Αρχισε να κατεβαινει προς τα κατω με γλυψιματα από την κορυφη μεχρι που εφτασε στο καυλι οπου με περιποιήθηκε αρκετη ωρα γλυφοντας και παιζοντας την ψωλη, χωρις να αφησει παραπονουμενη την γυρω περιοχη. Αφου με ρωτησε και συμφωνησα, αν θελω πιπα ακαποτη που κανει + 20 Ε ξεκινησε.

Πιπα καλη και υγρη με την γλωσσα τα δουλευει αρκετα καλα αλλα με χρησιμοποίηση του χεριου που της το απομακρυνα ώστε να δουλευει μονο το στομα, υπακουσε και τα τα πηγε καλα. Δυσκολευεται στο να μπουκωσει το καυλι μεχρι τερμα και το εκανε λιγες φορες αφου την πιεσα εγω, από μονη της το αποφευγει.

Την περιποιηθηκα και εγω για να δω πως αντιδρα , αλλα ενώ εδειχνε να της αρεσει στην συνολικη εικονα δεν εβγαζε ότι καυλωσε λιγακι βρε αδελφε μου, το μουνακι της παρεμενε στεγνο και οι αντιδρασεις της ηταν ….. μουγκες!!!! ’’ Βογγα λιγο βρε μωρο μου, κανε πως την βρισκεις, να χαρουμε και εμεις’’ !!!
Τελικα σε ολη την διαρκεια της συνευρεσης δεν βοηθα με καυλωτικες φωνουλες , ψευτοβογγητα κλπ, ισως λογο που είναι καινουργια στο επάγγελμα και δεν εχει μπει στο κολπο δυνατα, ισως που η ωρα ηταν νωρις , ισως να μην ηθελε να το δειξει ότι της αρεσε γιατι μετα από ωρα υγρανθηκε για τα καλα και ψιλοχαλαρωσε, πιστευω παντος ότι στην πορεια θα το φτιαξει.

Στο σεξ δεχεται ότι σου κατεβει στο κεφαλι, αλλαζει στασεις , στηνεται καλα αλλα δεν κουνιεται δηλ. να παρει την κατασταση για παρτυ της, να γουσταρει να σε καθαρίσει , και ενώ πιστευω οτι το εχει , θελει δουλεια ακομα. Δακτυλα δεχεται στο μουνι και γαργαλημα στο κωλι αλλα κωλο δεν δινει με τιποτα.

Το θεμα είναι ότι με όλα τουτα τελικα μου εκανε τον πουτσο τουμπανο και πολλες φορες κρατηθηκα μην τελειωσω γρηγορα, αυτό μου λεει ότι είναι αξιαγαμητη.

Φτανοντας στο τελος, πεταξα την καποτα και πλησιασα να τα παρει στο στομα , όμως το αρνηθηκε και μου τον έπαιξε ώστε να τελειωσω στο κορμι της. Είναι μια υπηρεσια που ενώ στο site λεει ότι το κανει, (και αυτό με +20), σε εμενα δεν το εκανε.

Συμπερασμα: Μια ωραια παρουσια, νεαρη καθαρη και μαγκωμενη ακομα. Ωραιο κορμι , μια χαρα προσωπο , σπεσιαλ στηθος στητο και φυσικο, απαλη επιδερμιδα, (κατι ελιτσες που εχει δεν χαλανε καθολου το συνολο), δεκτικη , υπομονετικη και …. Ήσυχη!!!! Το κοριτσι μου εβγαλε καθαρο GEF και καθολου PSE, παντα μιλαω για μενα. Αματσουρι κατασταση που εχει και αυτή την γλυκα της. Αν επαιρνε πρωτοβουλιες και μπορουσε να συνενοηθει, θα μιλαγαμε για μια πολυ καλη περιπτωση!!!

Αρνητικα: Ρηχα φιλια με γλωσσα, υγρη με καλο παιξιμο της γλωσσας αλλα ρηχη πιπα, και γενικως παθητικη κοπελλα που δεν παιρνει πρωτοβουλιες κατι σαν να σε σκισει , ρε παιδι μου, να πεις δηλαδη , ’’ Αμαν μανουλα μου, με εφαγε αυτή η λυσσάρα’’ !!!!

Υ.Γ. 1. Να πω και δυο λογια για το γραφειο που για πρωτη φορα πηρα από εκει. ΑΨΟΓΟΙ !!! Η κοπελια που μιλησαμε ηταν ευγενεστατη και πολύ γλυκιά, ρε παιδιά, πολύ γλυκια φωνουλα εχει το κοριτσι !!!!! Η συνενοηση εγινε στο τσακα – μπαμ την προηγουμενη η επιβεβαιωση 2 ωρες πριν το ραντεβου. Αρα ΑΡΙΣΤΑ στο γραφειο και ελπιζω και οι φωτο των αλλων κοριτσιων να ανταποκρινονται στην αληθεια όπως και της Ελενας είναι.

Υ.Γ.2. Η γνωμη του ρεσεψονιστ από αλλους μπορει να ληφθει υποψιν και από αλλους όχι !!! Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Υ.Γ.3 Η βαθμολογια μου ενα γεματο 7.5, αλλα δεν εκατσα να κανω και λογαριασμο για το τι θα βγει στο συνολο εδω στο site.

Ταδε εφη rebetis και συνεχιζουμε !!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 22, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
rebetis
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
263
Πόντοι:
3.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2014
πως την βρίσκουμε την τσούπρα Beti μου?
05 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εδω
http://www.beauty-sex.gr/el/profile/103-ELENA-aggelies-sex-call-girls-escort-athens-visita-poutanes.html

Και ειναι αυτη
http://img571.imageshack.us/img571/561/rtza.jpg
05 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

www.beauty-sex.gr
C
Cr9
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3