Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 46 10
Call-Girls 88625
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
προτελευταιο ραντεβου πριν την αναχωρηση μου.
Αμφιλεγομενες κριτικες ενθεν και ενθεν οποτε μου κεντρισε το ενδιαφερον να δω τι ρολο τραβαει και μιας και διαβασα οτι ειναι ψηλη την εκλεισα την περασμενη πεμπτη.
Λεω δε γαμιεται ας παω να δω με τα ματια μου τι γινεται με δαυτην...
Ινοη ο τοπος του εγκληματος .
ηρθε στην ωρα της . εντυπωσιακη πραγματικα φορουσε τα τακουνια της..στο sms της εγραψα "ειμαι πολυ πιο ψηλος βαλε τακουνια"(δεν υπαρχει καμμια πουτανα ψηλοτερη)..Χαμόγελο
την χαζεψα λιγακι την ωρα που γδυνοτανε για να κανει μπανιο. γυμνασμενο κορμι μυωδες λεπτο με κωλο εξαιρετικα σφιχτο οπως διαπιστωσα μετα.. ωραια πανω και κατω ακρα. το βυζακι μικρουλι αλλα με ρωγα ορθη..
η κοπελλα ευγενεστατη με πολυ καλα αγγλικα και ανετα συνενοησιμα ελληνικα .
Φιλι στα ορθια πιπα στα γονατα παρα πολυ καλη χωρις χερια τον καταπινει γλυφει και φτυνει ολο το συστημα.
της εχω ξεκαθαρισει απο πριν οτι θα την ξεπατωσω σε 1 round οποτε θα τελειωσω οταν θελω εγω.
Την ανασηκωσα και μου εφερε το μουνι της στο στομα το οποιο και πραγματικα ευχαριστηθηκα γιατι οπως εχει γραφτει εχει μεγαλη και ευαισθητη κλειτοριδα. την περιποιηθηκα αρκετα και με μαεστρια και απ'οσο καταλαβα απο την υγρασια που ηταν αρκετοτατη και ευγευστη η γκομενα πρεπει ναχε χυσει κανα δυο φορες στα μουτρα μου ειχε πολυ θετικη ανταποκριση στο γλυψιμο και στα παιχνιδια με το μουνι της οχι τοσο οταν γαμιεται..
φτιαχτηκα την σηκωνω περναω μονος μου τον σκουφο και οπως ητανε την καρφωνω πανω μου καβαλα και κανονικα και αναποδα που το γουσταρω αυτο γυρισμα στα 4 κοπανημα αργο και βαθυ σε τεμπο που με κανει να χυσω αυτη ετριβε το μουνι της και πιθανοτατα ψιλοεχυσε απο οτι καταλαβα και χυσιμο στην κοιλια-στομαχι-βυζια. φιλι mini social μπανιο τσιγαρο και ανταλλαγη φιλοφρονησεων καταβολη δωρου χτυπημα στα πισινα και αναχωρηση στο 50 λεπτο.
ξεκαθαριζω οτι τοσο την χρειαστηκα τοσο εκατσε. ενας φουλ δυνατος γυρος περιπου 40 λεπτα αγωνιστικα. δεν νομιζω οτι θα ηθελα να εξαντλησω τον χρονο μου με το ζορι οταν πηρα αυτο που ηθελα οπως το ηθελα.
Εν κατακλειδει καλη γκομενα που το κανει κεφι το σπορ οπως καταλαβα μουσκευει πολυ και προσπαθει να τελειωνει και αυτη ετσι για να γουσταρει.
καλη συμπεριφορα πολυ καθαρη ευγενεστατη με εξαιρετικη πιπα και γλυψιματα. εαν εδινε κωλο και εβαζε και 2 νουμερα βυζι θα μαζευε αρκετοτατο χρημα.
θα την ξαναπαρω για duo αλλα με δικια μου επιλογη στην παρτεναιρ καθοτι τωρα τελευταια συνουσιαζομαι με μια εξαιρετικα ερωτικη αμφιφυλοφιλη υπαρξη
.
Μου ειπε οτι αποδιδει καλα με γυναικα
Να γαματε καλα,να γαματε πολυ,και να μην γραφετε ψεμματα γιατι το χρημα δεν βγαινει πια τοσο ευκολα αγορια μου

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 27, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
daskaloss
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
35
Πόντοι:
246
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού