Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 12 10
Call-Girls 58317
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Αλέξια έρχεται από την Αλβανία (πράγμα πολύ εμφανές από τις γραμμές του προσώπου της) αλλά ζει κάπου 10 χρόνια στην Ελλάδα. Είναι μια αρκετά μυαλωμένη γυναίκα, με προσωπικότητα που σπάνια συναντάς σε cg. Η εμπειρία μου μαζί της χαρακτηρίζεται από δύο πράγματα: α) πολύ δυνατό σεξ από τη μία, β) έλλειψη χημείας από την άλλη.

Πιο αναλυτικά… Εμφάνιση: 25 χρονών, μελαχρινή, 'σκληρό' πρόσωπο, δεν μου άρεσε, πράγμα που δυστυχώς έπαιξε ρόλο στη συνέχεια. 3αρι στήθος μετά από επέμβαση. Σκληρό στην αφή, δεν ασχολήθηκα μαζί του. Ωραίος, πετακτός, σφικτός κώλος.

Συμμετοχή: Πίπα για σεμινάριο. Υγρή με φτυσίματα, συνεχόμενα deepthroats/gangthroats, χωρίς χέρια, περιποίηση στη γύρω περιοχή και εναλλαγές στο ρυθμό. Απλά η γκόμενα το 'χει! Στο σεξ εξίσου υψηλές επιδόσεις. Η Αλέξια γουστάρει σκληρό σεξ, με δύναμη και γρήγορο ρυθμό. Θα φωνάξει (μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο), θα πάρει πρωτοβουλίες. Τελείωμα στα 4 με μπινελίκια!

Ίσως είμαι σε φάση για πιο GFE, ίσως με χάλασε το πακέτο εμφάνιση (εξαίρεση ο κώλος)… δεν ξέρω γιατί δεν ενθουσιάστηκα. Αντικειμενικά πρόκειται για πολύ δυνατό εργαλείο που τιμά τα λεφτά του. Ανεπιφύλακτα συστήνεται για όσους θέλουν γκάζια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 25, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
36
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2014
Προσωπικα βλεπω τη συγκεκριμενη κοπελα τρια χρονια παντα περναω τελεια. Οτι κανει με στελνει στον ουρανό. Προσωπικα ολο το σωμα της με τρελαινει και το προσωπο της εμενα προσωπικα μου αρεσει αλλα αυτά ειναι γουστα. Προτιμώ να βγω μαζι της για καφέ και φαγητό απο πολλές "μουνάρες"; που με το ανοιγουν το στομα της λες καλιτερα να μασας παρά να μιλάς. Προσωπικα η φάση μαζί της ίσως και λόγω του χρόνου που γνωριζομαστε ειναι απλά απίστευτη. Για μενα ειναι GFE-PSE. Θεωρώ ότι έχω κάνει το καλίτερο σεξ και ερωτα μαζί της συνολικά απο οσες εχω βρεθει. δεν την αλλαζω με τιποτα και η μονη που φθανει στα επίπεδα της είναι η Βερόνικα για μενα από sexy escorts αυτα Και τέλος ότι είναι από μια χώρα που κάποιοι υποτίθεται Ελληναράδες γεννήθηκαν να μισούν είναι εντελώς μα εντελώς αδιάφορο. Μακάρι στη ζωή μου να βρω μια γυναίκα σαν αυτή που ξερει να φέρεται και στο σεξ αλλά και να μιλά καλησπέρα.
02 Μαρτίου, 2014
ΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2