Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 2 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Ενδιαφέρουσες αν και αινιγματικές οι φωτογραφίες με ώθησαν να κάνω το κασκαντεριλίκι, κυρίως γιατί το ξενοδοχείο είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και είχα και ενοχλητικές καύλες.

Τηλέφωνο στο γραφείο, άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση, έκλεισα ραντεβού για το επόμενο δεκάλεπτο. Μου είπε η κα που κανονίζει τις συναντήσεις πως η κοπέλα μένει στο ξενοδοχείο, επομένως μόλις κλείσω δωμάτιο θα έλθει σε 2-3 λεπτά.

Πράγματι έτσι έγινε. Μόλις μπήκα στο δωμάτιο και έδωσα τον αριθμό στην τηλεφωνήτρια του γραφείου, είναι θέμα εάν πέρασαν τρία λεπτά μέχρι να χτυπήσει η πόρτα.

Πρώτη απογοήτευση η εμφάνισή της. Μια βλαχονταρντάνα με όχι κάτι το προκλητικό / ελκυστικό / καυλιάρικο πάνω της. Στρογγυλό πρόσωπο με μάγουλα, πολλές στρώσεις make up τύπου αποτυχημένου σοβαντίσματος. 19 χρονών ίσως ήταν πριν από 5-6 χειμώνες αλλά όχι τώρα. Δυστυχώς δίνω μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση και η εικόνα με ξενέρωσε. Μόνο τα ανοιχτόχρωμα μάτια σώζουν την κατάσταση. Οι φώτο αρκετά παραπλανητικές και η κοπέλα έχει εκτός των άλλων πολύ κοντύτερο μαλλί.

Μόλις μπαίνει ζητάει αμέσως το "gift" και με στέλνει στο μπάνιο (εκείνη δεν έκανε ούτε όταν ήρθε ούτε μέχρι που έφυγε).

Βγαίνοντας αντικρύζω τη δεύτερη απογοήτευση. Μπυροκοίλι, μικρά βυζιά καιμόνο ο κώλος να σώζει την κατάσταση, που παραδόξως ήταν σχετικά μικρός και σφιχτός. Ο όρος νταρντάνα δεν ξέρω εάν αποδίδεται επιτυχώς σε κάποια που έχει περιττά κιλά ιδίως στην κοιλιά...

Η συμμετοχή της κάπως αντισταθμίζει τη μέτρια εμφάνιση.

Δεκτική σε ό,τι της ζήτησα με καλή διάθεση χωρίς να φέρνει αντιρρήσεις. Πίπα σε κάθε δυνατή στάση (στα τέσσερα, στα γόνατα, με το κεφάλι στην άκρη του κρεβατιού). Δεν δυσανασχέτησε αλλά δεν ήταν και υψηλών δυνατοτήτων. Πίπα χωρίς χέρια χωρίς όμως να μπορεί να τον πάρει βαθιά, απογοητεύοντας τόσο εμένα όσο και την ένδοξηη ρουμανική σχολή.

Στήσιμο στα τέσσερα με ψεύτικα βογγητά και ολοκλήρωση πάνω στον κώλο της.

Μια συμπαθητική κοπέλα με άσχημο σώμα, μέτριο πρόσωπο και μέτριες επιδόσεις στα του αγώνα.

Η τιμή για τα δεδομένα αυτά υψηλή. 80 στην κοπέλα και 10 στο χοτέλι (όπως με ενημέρωσε η ίδια πριν έρθει ενημέρωσε τη reception πως είμαι πελάτης και εξ ου η χαμηλή τιμή που είναι συμφωνία γραφείου - ξενοδοχείου). Διακριτικότητα μηδέν με πλήρες κάρφωμα...

Μετά τη λήξη του αγώνα με κάλεσαν από το γραφείο και με ρώτησαν εντυπώσεις. Αρκέστηκα στο συμπαθητική κοπέλα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 21, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
4 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
3
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Φεβρουαρίου, 2014
+1 από μένα. Δεν σχολιάζω τα άλλα, αλλά στην συμμετοχή μάλλον την αδίκησες. Για όσα λες το 6 είναι μέτριος βαθμός. Για τα μαλλιά που γράφεις όντως είναι μέχρι τους ώμους. Αλλά φίλε μου οι κοπέλες στην εποχή μας τα μακραίνουν με τις λεγόμενες τρέσες (extensions), αν βλέπεις μαλλί μέχρι την μέση 90% είναι extensions.
Αυτήν την ταλαιπωρία με το δωμάτιο εγώ ευτυχώς δεν την έζησα. Μπήκα-βγήκα κύριος. Αν μου έλεγαν τέτοια πράγματα από το γραφείο απλά δεν θα έκλεινα, δεν τα αντέχω εγώ αυτά. Η κοπέλα μου είπε πως μένει σε άλλο δωμάτιο με την φίλη της και χρησιμοποιεί ένα πρόσθετο για τα ραντεβού κάθε φορά. Έτσι εξηγήται το 3λεπτο. Παρεπιπτόντως εμένα ο ποπός της δεν με συγκίνησε γιατί τον βρήκα μέτριο σε μέγεθος για τα κιλά της. Είμαι του αχλαδιού βλέπεις...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1