Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 43 10
Call-Girls 141078
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Νομίζω πως εαν γράφαμε κριτικές μετά από λίγες μέρες θα ήταν ποιό σωστές. Θα σκεφτόμασταν τι "γεύση" μας άφησε η συγκεκριμένη κοπέλα και θα ήμασταν πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει το 80% των rdv να γίνονται στον πρίαμο ή στο λακόμπα. Κάποτε τις φώναζα να έρθουν πιο βόρεια, αλλά το έκοψα. Ερχόντουσαν με καθυστέρηση ή είχανε στραβώσει λόγω απόστασης. Όλες εκεί κοντά μένουν??. Έλεος πια.

Για να γίνει το rdv, έγιναν πάνω από 6-7 ακυρώσεις. Και δικές μου και δικές της. Επέμενα, γιατί είχα φτιαχτεί από κάποιον που του άρεσαν τα δάχτυλά της και γενικά τις κριτικές που είχα διαβάσει. (εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου)

Από αυτό που βλέπω στην φωτό, μαζί με την εικόνα που πήρα από τις παλιότερες κριτικές, με αυτό που είδα, έχει αρκετή απόσταση. Αν την δω τώρα στο δρόμο, μετά από 2 εβδομάδες, δεν θα την αναγνωρίσω. Αρα ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Δεν την λες όμορφη, αλλά ούτε αποκρουστική. Όταν ανοιξα την πόρτα είδα μια γελαστή, χαρούμενη ύπαρξη με διάθεση. Μέχρι να βγάλει τα ρούχα της, έλεγα που είχα μπλέξει, γιατί τα ρούχα που φορούσε δεν άφηνε και πολλά να φανταστείς. Μαζί με τις βαλίτσες, σακκούλες και άλλα μου θύμιζε ρακοσυλλέκτη, που κυκλοφορεί με την πραμάτια του από παγκάκι σε παγκάκι. Όταν όμως τα εβγαλε και έβαλε τις διχτυωτές κάλτσες, ήρθα στα ίσια μου.
Χάρηκα απότομα. ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΤΙ ΚΡΕΜΕΣ ΒΑΖΕΙΣ???????????Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! ΗΜΑΡΤΟΝ....Θυμός

Έτσι και πήγαινες να φιλήσεις ή να γλύψεις πέρα από την κλειτορίδα, την πάταγες. Γέμιζε η γλώσσα σου κρέμα και δεν ξέρω τι άλλο βάζει στο δέρμα της και η γεύση σου άλλαζε τελείως. Νόμιζα πως έτρωγα κάποια λαδερή κρέμα που βάζουν οι γυναίκες στο κορμί τους. Μπλιάχ. Δεν μου άρεσε καθόλου, αυτή η κατάσταση. Μετά από τρείς μέρες και ακόμα είχα την μυρωδιά της.
Ενεργητική πίπα, με πάθος, αλλά με τον ίδιο μονότονο ήχο. Έκανε φιλότιμες προσπάθειες για την 2η φορά, φτυσίματα, βαθιά στο λαρύγγι. Τελικά τα κατάφερε. Αρκετή ώρα πίπα και μετά στα 4. Πράγματι όλα τα λεφτά.

Αν της ανοίξεις κουβέντα, απλά την έκατσες. Ξέρει τα πάντα και κάνει τα πάντα. Έχει για τα πάντα άποψη. Ευτυχώς το έλεγξα, και δεν ξέφυγε πολύ η κουβέντα.

Αν εξαιρέσεις τα απαίσια λάδια - κρέμες που βάζει στο σώμα της, τους μονότονους ήχους την ώρα της πίπας και του σεξ και το εντελώς γελοίο τρόπο φιλιού και βάλεις και λίγο νερό στο κρασί σου στο θέμα πρόσωπο, ε τότε θα περάσεις καλά. Αλλά αν είναι να κάνεις τόσες υποχωρήσεις για ένα ή δύο πηδήματα, τότε βάλτου ρίγανη...

Η κριτική είναι υποκειμενικότατη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 2014
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
vendetta88
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
3
Πόντοι:
606
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2014
Φίλε είσαι θεός, αν και εγώ γουστάρω την κοπέλα, μια χαρά τα έγραψες!
21 Ιανουαρίου, 2014
Άψογη κριτικη. Τέλεια περιγραφή!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2