Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 14 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βαλεντινα λοιπον , ετων 18 !!!!!!!!! Και μονο αυτο φτανει για τους μεγαλυτερους σε ηλικια που δυσκολο ως απιθανο το θεωρω να εχουμε την ευκαιρια για τετοια μουνακια στο καυλι μας. Την μπανισα απο την στιγμη που ηρθε αλλα μια βολτα που την ζητησα ηταν φουλ, την 2η φορα την εκλεισα μετα απο 2-3 μηνυματα με το γραφειο αρα εδω εχουμε αριστη συμπεριφορα. Ντου στο δωματιο και μηνυμα με το αριθμο μιση ωρα πριν το ραντεβου, και στο δεκαλεπτο τακ τακ - τικι τατα η πορτουλα, ανοιγω και ...... Ωρε !!!! τι ειναι τουτο το θηριο; Ενα ψηλο σπαθατο κοριτσακι στεκοταν και περιμενε να μπει...... Μανα μου που εισαι να καμαρωσεις το γιοκα σου, ε ρε γλεντια !!!!!!!!
Για περαστε μανταμιτσα στα ενδοτερα , λεω στα φωναχτα και απο μεσα μου λεω αντε να δουμε ρε παππου πως θα το ροκανισεις το μικρο. Η Βαλεντινα ειναι 1.77 και με τα τακουνια ουρανοξυστης, το προσωπο της εμενα μου αρεσε περισσοτερο απο τις φωτο ετσι οπως ηταν χωρις το κραγιονι και αμακιγιαριστη, τι σοβατισμα να θελει 18 χρονων προσωπακι αλλωστε!!!

Συστασεις και βουρ για ντουζακι, επιστροφη με την πετσετα και μενα να μετρωει η περιεργια να δω το κορμι της. Χωρις κομπλεξ πεταει την πετσετα και βλεπω τα πιο ωραια 3αρια φυσικα στηθη στητα και καμαρωτα, γλυκισμα για φαγωμα, και ενα κορμι μοντελε χωρις ψεγαδι πανω του, αδυνατο αλλα οχι κοκκαλιαρικο, ματζουνι που μου τρεχαν τα σαλια σα να λεμεεεε.
Αρα απο γραφειο, ακριβια στην ωρα, (ηρθε νωριτερα), κορμι ειμαστε Αλφα, παμε και στην πραξη τωρα.

''Καπνιζεις μωρακι μου΄΄ ρωτω, ''Καπνιζω,'' μου λεει, ''Ε τοτε ελα να κανουμε ενα τσιγαρακι και μετα ολη η πιπα δικια σου'' !!! Γελακια και ξεκινα η μορφονια ενα γλυψιμο στο γερικο κορμι μου, τυφλα να εχει ο καλυτερος τσανακογλυφτης, πουτσα, αρχιδια μυδια και καρυδια ολα τα περασε σπατουλα, η μικρη, με περισσο ζηλο και υπομονη μην και ξεχασει κατι να γλυψει. Ντουρος ο παππους και χρατσα χρουτσα ανταποδιδει στα ισα και λιγο παραπανω, γλυψε, δαγκω, τριψε, λαιμο, βυζια, κοιλια και μουνακι, τι ωραιο μουνακι καθαρο και μικρο ολο γλυκα, πετιμεζι λεμεεε, αντε και λιγο γλυψιμο το κωλι και εκει αρχισε να βογγαει η τσαμπιρδονα. Γλωσσοφιλια βαθια και ρουφηχτα ολο παθος και νάζι !!!!

Ορμαει στην ψωλη και μου χωνει μια πιπα υγρη και βαθια , οσο μπορουσε βεβαια γιατι εκει υστερει ακομα αλλα με την ορεξη που εχει γρηγορα την βλεπω ντοκτορ, περασμα λαστιχου με το στομα, και εκει υστερει λιγο, και καβαλα παν΄ στην εκκλησια καβαλα και στην Βαλεντινα !!!
Εναλλαγη στασεων και εκει εχει ακομα να μαθει να στηνεται καλυτερα και χυσιμο στο προσωπο, μια ριπη της πηγε στο ματι, και καθαρισμα της ψωλης μεχρι τελευταιας σταγονας με το ενα ματι κλειστο, τα εφτυσε βεβαια αλλα χωρις να βιαζεται να παει στο μπανιο.

Συμπερασμα: Νεα που τα δινει σχεδον ολα στον πελατη , (οχι- οχι κωλο δεν δινει), ομορφη , κορμαρα και πιτσιρικα !!! Αξιζει τα 150; Ισως για μια φορα, για την εποχη που ζουμε ειναι πολλα.
Εγραψα οτι ισως την ξαναδω και αυτο γιατι το μυαλο λεει οχι, (ειναι ερωτευσιμη), και η ψωλη λεει ναι, να δουμε τι θα επικρατησει στο τελος .... :-)

Υ.Γ. Την πηρα εξω στο γνωστο πισω Ωνασειο ιδρυμα.

Ταδε εφη rebetis και αμαρτια δεν αναγνωριζω!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 04, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
rebetis
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
263
Πόντοι:
3.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2014
+1 απο μένα γτ μου αρέσει ο Τσιτσάνης!!Γλώσσα
06 Ιανουαρίου, 2014
Πολυ καλος ο παιχτης
06 Ιανουαρίου, 2014
Ερωτευσιμη??Έρωτας μακρυα!!!
06 Ιανουαρίου, 2014
Δηλαδή εσύ ήσουν "ο Αψηλός, ο όμορφος, ο βουτυράτος"
και η μαντάμ ήταν "η Αψηλή, η τσιριμπίμ, η τσιριμπόμ"
Αψογότατος ο κύριος Ρεμπέτης! +1
07 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

χαχαχαχα είσαστε απίθανοι ρε αλάνια!!!
07 Ιανουαρίου, 2014
Ακόμη μια γέρικη ψήφο κι από μένα. Για το ΚΑΠΗ είμαστε όλοι...Γερο-μύστης Πρόσεχε τις ερωτεύσιμες γιατί χωρίς υπογλώσσια τό'χασες! Που να δεις και τη Βερονίκη....Έρωτας
Υ.Γ. Παππούς αλλά η ριπή στον οφθαλμό straight!Σπασίκλας
07 Ιανουαρίου, 2014
Αν και έχουμε πει ότι απέχω από το άθλημα επ' αόριστον, ψηφίζω θετικά για το ωραίο ρεμπέτικο ύφος!
07 Ιανουαρίου, 2014
Ολα τα λεφτα ο τιτλος της κριτικης σου συμμαθητη!! Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης
07 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

150 η μια ώρα? Λίγο ψηλά δεν είναι σε σχέση με τον ανταγωνισμό? Λύπη
08 Ιανουαρίου, 2014
ρε μαγκες πως επικοινωνουμε με το μωρο? Με μαιλ????
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2