Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 24 10
Call-Girls 65405
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εχουμε και λεμε απλα και σταρατα. Η Αντριαννα ειναι ενα 24 χρονο κοριτσι εκ Ρουμανιας, με υψος γυρω στο 1,65 κοντοπουτανο δηλαδη με πολυ ωραιο σωμα αλλα με πεσμενο για την ηλικια της στηθος. Ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας, με τα γυαλακια της που της πανε παρα πολυ, ειδικα αμα τα φοραει κατα την διαρκεια της πιπας ειναι καυλα διπλη , κατι σαν να πιπωνεις την δασκαλα σου ρε παιδι μου !!!!!

Ειναι μαγκακι και πολυ ωραιος τυπος, κατι που το διαπιστωνεις στο sosial time , οπου εχει γνωσεις και καταθετει γνωμη για τα συμβαντα στο κοσμο, παρακολουθει δηλαδη την επικαιροτητα και ενδιαφερεται. Τα Αγγλικα της πολυ καλα , σιγουρα καλυτερα απο τα δικα μου Χαμόγελο , και γενικα σου δινει την εντυπωση οτι γνωριζοσαστε απο παλια!!! Ακριβεστατη στην ωρα της, καθαρη και ακαπνη Λύπη , δεν καπιναει μονο πιπα κανει ...... !!!!!

Οσον αφορα το παιχνιδι, ειναι προθυμη, δεκτικη και υπομονετικη, δεν βιαζεται και ισως να της αρεσει αυτο που κανει στην τελικη. Εχοντας περασει απο τα χερια μου σχεδον ολες οι φυλες της υδρογειου και πολλες Ρουμανες θα πω οτι η πιπα της ειναι μεν καλη αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ανταξια της γνωστης Ρουμανικης σχολης, εχει καλα στησιματα και αρκετη ενεργεια, στενο με μεγαλα χειλη μουνακι, και κωλαρακι ποιημα που δεν το δινει ομως ΛύπηΛύπηΛύπη

Οταν της κοιτας γυμνη, νομιζεις οτι εχεις διπλα σου ενα 18 χρονο μωρακι και οχι μια 24χρονη γυναικα, καλο αυτο ε;!!!!! Μεγάλο χαμόγελο
Συμπερασμα: Μια ωρα με ενα ευχαριστο κοριτσι για πρωτη συνατηση μαλον καλα πηγε, δεν τρελαθηκα αλλα ουτε τα εκλαψα, σιγουρα θα καταληξω σε ασφαλες συμπερασμα μετα την δευτερη φορα που θα την δω, οποτε αν εγω θα την δω και δευτερη φορα, ε, νομιζω οτι οποιοι το ψαχνουν, ας την δουν μια φορα !!!!!

Ταδε εφη rebetis, αναλυτικοτερα next time soon !!!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 29, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
rebetis
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
263
Πόντοι:
3.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού