Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 19 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Καταρχήν να αναφέρω πως δεν είμαι fun των Milf αλλά ήθελα να κάνω τη δοκιμή με ένα από τα καλύτερα της "αγοράς" που έχει ακούσει διθυράμβους κατά καιρούς. Ίσως λοιπόν η κριτική μου να είναι περισσότερο υποκειμενική.

Ραντεβού (πρωινό) στα Β.Π. όπου κατόπιν ενημέρωσής της μέσω sms του δωματίου, υπήρξαν κλήσεις από μέρους της επιβεβαίωσης χωρίς κανένα νόημα. Του τύπου "δεν είσαι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο", "δεν υπάρχει τέτοιος αριθμός δωματίου" και άλλα παράξενα που με θορύβησαν. Ήμουν σχεδόν βέβαιος πως θα πληρώσω το δωμάτιο τσάμπα χωρίς να εμφανιστεί καν η Βανέσσα. Εν τέλη μετά από κάνα 10-15' χτυπάει η πόρτα.

Πρώτη εικόνα:
Ανοίγοντας την πόρτα βλέπω μια ψηλή 'γυναίκα' με όμορφα μάτια, ΠΑΡΑ πολύ αδύνατη, αφυδατωμένο με γωνίες πρόσωπο που πρόδιδε την ηλικία της (40+-), με ένα φόρεμα σχεδόν διχτυωτό, πολύ ψηλές γόβες, κόκκινο κραγιόν. Βασικά στην αρχή μαγκώθηκα. Λόγω του ότι είναι αδύνατη και στο πρόσωπο έχει γωνίες, η όλη εικόνα μου θύμισε άντρα μεταμφιεσμένο (ας με συγχωρέσει γι' αυτό αλλά είναι αλήθεια). Αν είχε κάνει ένα πιο απλό καθημερινό ντύσιμο και καλύτερο βάψιμο πιστεύω θα άλλαζε όλη η εικόνα της.

Αγώνας:
Η γυναίκα αυτή φαίνεται και το δηλώνει ότι είναι αθλήτρια. Έχει όμως πολύ λεπτό σώμα. Το στήθος είναι εξαιρετικό και ίσως ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα (αν και σιλικονάτο). Κώλος ανύπαρκτος. Νινί πεντακάθαρο ροζαλί. Επιπλέον, έχει κάνει και μια μικρή επέμβαση πίσω στην ουρίτσα που ίσως ξενίσει μερικούς. Στο social καλή και πολύ συμπαθητικός σαν άνθρωπος. Πίπα απαλή εως αδιάφορη. Δεν είχε εναλλαγές, deepthroat, μουλιάσματα, nothing. Το πιο δυνατό σημείο της συνάντησης ήταν που τα κατάπιε. Λόγω του ότι δεν μπορούσα να "ξανασηκωθώ" εύκολα, λόγω της όλης φάσης, το ρίξαμε στο social, λίγο πίπα για το φινάλε και αποχώρηση από την ίδια ακριβώς στη 1 ώρα. Ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω.

Συνοψίζοντας λοιπόν. Αν σας αρέσουν οι ultra skinny milf γυναίκες πιθανότατα η Βανέσσα να σας αρέσει. Το στήθος της είναι υπέροχο και καλύτερο από 20-χρονης. Το υπόλοιπο σώμα όμως προδίδει την ηλικία της και κυρίως λόγω του ότι είναι αδύνατο. Σαν άνθρωπος είναι υπέροχος και αξίζει να μιλήσετε μαζί της. Δεν θα την ξανασυναντούσα γιατί α)δεν υπήρξε χημεία, β)με ενδιαφέρει αρκετά η εμφάνιση στο πρόσωπο και η συγκεκριμένη δεν ήταν του προσωπικού μου γούστου, γ)δεν προσπάθησε με τον τρόπο της να δημιουργήσει την κατάσταση να "ανέβει" ο πελάτης (παρά το γεγονός ότι την επέλεξα για την εμπειρία της). Ίσως βέβαια να μην της άρεσα και εγώ. Αλλά όπως και να έχει ο πελάτης πληρώνει και η κοπέλα πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσει να τον ικανοποιήσει. Πολλές 23-χρονες amateur σε αυτόν τον τομέα την βάζουν κάτω.

Για άλλη μια φορά αναφέρω ότι γράφω κριτική γιατί σέβομαι καταρχάς τους αναγνώστες του site που πληρώνουν και κατόπιν την κοπέλα που αμείβεται.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 08, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Noah_1
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
570
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jules_Jordan, kostasm2005

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2013
Τροπος επικοινωνιας με τη κοπελα υπαρχει;;;
25 Δεκεμβρίου, 2013
Από τις πιο ειλικρινείς καταγραφές/κριτικές, είναι ακριβώς έτσι, πετσί και κόκκαλο και άντε να σου σηκωθεί αν δεν γουστάρεις, εξαιρετική προσωπικότητα και πολύ φιλότιμο.

Και εις άλλα με υγεία.
25 Δεκεμβρίου, 2013
Μπραβο φιλαρακο. Μετα από 9 μηνες θυμασαι τοσες λεπτομέρειες !!! Αντε καλα Χριστούγεννα.
26 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Θυμάμαι και θα την θυμάμαι και για καιρό ακόμα φίλε γιατί ήταν η πρώτη μου εμπειρία με CG. Και μου άφησε μια αρνητική εντύπωση
27 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κι από τοτε δεν ξαναπήγες εεε ?? Η περιγραφή σου σχεδόν εμοιαζε στην κοπελα. Λεω σχεδόν γιατι παρελειψες το κυριωτερο . Χρονια πολλα και παλι.
30 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στη συγκεκριμένη δεν ξαναπήγα. Για πες τι παρέλειψα έχω απορία...
11 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πηγαινε πρωτα μαζι της και μετα ξαναγραφεις
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7