Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η πρώτη προσέγγιση με την Κλέλια έγινε μέσω PM. Κατόπιν μιας ημέρας μου έστειλε το κινητό. Συννενόηση για ραντεβού μετ' εμποδίων γιατί έχει αρκετή "δουλειά" αυτή την περίοδο. Αυτό μου την έσπασε λίγο γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο να "κυνηγάς" κάποια για να πάρει 100€/ώρα. Στο κομμάτι της συννενόησης του ραντεβού δηλαδή είναι ερασιτέχνης.

Συνάντηση:
Μικρή καθυστέρηση στο ραντεβού αλλά εξήγηση από την ίδια(πραγματικός λόγος) και συγνώμη (accepted). Στο πρόσωπο είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας. Σε καμία περίπτωση Barbie αλλά και σε καμία περίπτωση δεν τη λες άσχημη ή μέτρια. Ύψος γύρω στο 1,70. Το ντύσιμό της δεν μου άρεσε(μαύρο φόρεμα με ένα σκίσιμο στα πλάγια) που σε καμία περίπτωση δεν την κολάκευε (αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα). Άλλο ένα αρνητικό ήταν ότι δεν κάναμε ντουζάκι μαζί γιατί η ίδια πρόταξε κάποιες δικαιολογίες. Σε γενικές γραμμές η Κλέλια ξέρει πως να παρουσιάζει τον εαυτό και ειδικά το σώμα της.

Αγώνας:
Η κοπέλα το κατέχει. Παίρνει πρωτοβουλίες. "Διαβάζει" τις αρέσκειες και τις απαρέσκειες του παρτενέρ. Την ιδρώνει τη φανέλα και κάνει ότι περνάει από τα χέρια της, το στόμα της, το στήθος της, τα πάντα όλα, για να σε ικανοποιήσει ακόμα και στο extra ball. Γίνεται μούσκεμα σχετικά γρήγορα και έχει ωραίες και σχετικά ανεπιτήδευτες κραυγούλες. Σωματικά είναι μια υπέροχη Ελληνίδα με τις γνωστες καμπύλες (σε καμία περίπτωση δεν τη λες παχιά), με πολύ ωραίο φυσικό στήθος (ελάχιστα πεσμένο για το μέγεθός του). Στο social το κατέχει πάρα πολύ σε σημείο που θα μπορούσες να μιλάς μαζί της αρκετή ώρα. Αυτό ίσως κάποιους τους ξενίσει("κλοπή" χρόνου), αλλά στην πραγματικότητα δεν σου σπαταλάει χρόνο γιατί το κάνει σε νεκρό χρόνο (ντους κλπ). Επίσης, έχει αρκετά ταττού (όχι σε όγκο αλλά σε πλήθος) τα οποία όμως είναι καλοχτυπημένα και δεν σε προδιαθέτουν αρνητικά (εμένα τουλάχιστον).

Συνοψίζοντας, είναι μια τίμια επιλογή που σε κάνει να θες να ξαναδοκιμάσεις και μάλιστα σύντομα. Αν κυνηγάτε μοντέλο δεν είναι αυτό που ψάχνετε. Και το λέω αυτό γιατί για να κλείσεις ραντεβού είναι σα να κυνηγάς μοντέλο. Προσωπικά βέβαια μου άρεσε το όλο πακέτο. Για τα χρήματά της την θεωρώ VFM και μια πολύ καλή επιλογή για standard.

Υ.Γ.: Προσπάθησα να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται σεβόμενος κατ' αρχάς τους αναγνώστες του site και μετά την κοπέλα (η μεν κοπέλα αμείβεται ή δε αναγνώστες πληρώνουν)

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Noah_1
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
570
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostasm2005

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Δεκεμβρίου, 2013
+1
Από τις πιο ισορροπημένες και αντικειμενικές κριτικές. Μπράβο φίλε Noah.
Για το θέμα "Φιλί = Χωρίς γλώσσα" προφανώς θα ήταν επιλογή σου γιατί η κοπέλα φιλάει μια χαρά.
Άντε και στα επόμενα!
23 Δεκεμβρίου, 2013
Κριτική για σεμινάριο! Μπράβο τύπε μου. Αντικειμενικά υποκειμενικός, πλήρης, χωρίς προσθήκη προσήμων, δίνεις αυτό ακριβώς που θέλει ο αναγνώστης. Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η . Χωρίς ντριφταρίσματα και πάταγο. Θα την βαθμολογούσα, μάλλον, ως την καλύτερη σοβαρή κριτική που διάβασα στα χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Και επειδή λίγο πολύ μας χαρακτηρίζει ο τρόπος γραφής, πιστεύω ότι είσαι από αυτούς που παίρνουν το κατιτί παραπάνω στο στίβο, λόγω χαρακτήρα και συμπεριφοράς. Καλές γιορτές.
24 Δεκεμβρίου, 2013
μεστη κριτικη!

λιγα λογια κ καλα!

μπραβο φιλε μου παντα τετοια κ παντα σωστες ενημερωσεις
24 Δεκεμβρίου, 2013
Πολύ μεστός, σωστός και ακριβής στην κριτική σου! Μπράβο κι από εμένα!
25 Δεκεμβρίου, 2013
Πολύ καλή η κριτική σου συναγωνιστή. Δίνεις μια πολύ εικόνα για το τι μας περιμένει. Σαν ένα ρεπορτάζ που θα ζήλευαν και δημοσιογράφοι Χαμόγελο Καλή συνέχεια και καλά μας Κατσικογάμης
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5