Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Διαβάζοντας τις ωραίες κριτικές για την Κλέλια και παρακολουθώντας τα λεγόμενα στο thread της, αποφάσισα να προσπαθήσω να βρεθώ με την Κλέλια. Έστειλα pm και η Κλέλια μου απάντησε την επόμενη μέρα δίνοντας μου το τηλέφωνό της. Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με ένα sms για την επόμενη μέρα.
Η πόρτα του ξενοδοχείου ακούστηκε να χτυπά στην προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού. Ανοίγοντας είδα μπροστά μου ένα κορίτσαρο ντυμένο με ένα υπέροχο σέξυ μακρύ μαύρο φόρεμα με ένα μεγάλο άνοιγμα στα πλάγια όπου μπορούσες να δεις τις υπέροχες καλοσχηματισμένες και γυμνασμένες ποδάρες της. Πρόκειται για μια νέα και όμορφη κοπέλα, χαρούμενη, φινετσάτη και αεράτη, με ωραίες αναλογίες και πλούσιες καμπύλες. Μπήκε στο δωμάτιο ορεξάτη, άνετη χωρίς ίχνος βεντετισμού, με άρχισε στα φιλιά και τα παιχνίδια, αφήνοντας με να απολαμβάνω την κορμάρα της, τις πλούσιες καμπύλες της. Οι φωτογραφίες την αδικούν πολύ, η κοπέλα είναι κλάσεις καλύτερη από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες.
Στην κουβεντούλα είναι άνετη, ευχάριστη και φαίνεται το επίπεδο μόρφωσης της. Παρόλο που ήρθε από το σπίτι της πρότεινε μόνη της να κάνει μπανάκι και ακολούθησα και εγώ.
Στα του αγώνα, ξεκινήσαμε φιλάκια και περιποίηση του υπέροχου στήθους της (σπάνια μου έχει συμβεί να βρεθώ με call girl που να έχει τόσο μεγάλο και ωραίο φυσικό στήθος). Συνέχεια με τι άλλο, την εξαιρετική πίπα της, αργή απολαυστική, με περιποίηση της γύρω περιοχής, βαθιά, τεχνική, ΥΠΕΡΟΧΗ. Της αρέσει το απολαμβάνει και μπορεί να ασχολείτε ώρα μαζί σας. Σειρά μου να την περιποιηθώ ξεκινώντας από τα όμορφα πατουσάκια της, και στην συνέχεια με το πεντακάθαρο και καλοσχηματισμένο μουνάκι της. Σε όποια στάση και αν κάναμε η Κλέλια είναι άψογη, πολύ καλή εκτέλεση, δείχνει να της αρέσει και το απολαμβάνει. Δεν της ζητούσα τι θέλω να κάνουμε, την άφησα να κάνει ότι θέλει, να βγάλει αυτή την όμορφη τρέλα και όρεξη που έχει στο σεξ. Και πραγματικά έζησα μια εμπειρία που δεν είχα ξαναζήσει με call girl.
Η Κλέλια για μένα ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές που έχω κάνει . Το κορίτσι συνδυάζει, την ομορφιά, τον ωραία χαρακτήρα, τις εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες και μια ωραία τρέλα στο σεξ.
Και φυσικά θα προσπαθήσω άμεσα να ξαναβρεθώ μαζί της (αν και η Κλέλια το θέλει) μιας που παρόλο που πέρασαν κάποιες μέρες από την συνάντηση δεν έχω συνέλθει ακόμα από την ωραία εμπειρία που έζησα μαζί της.
Επειδή το site για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να βάλω την πραγματική βαθμολογία την παραθέτω εδώ:
Εμφάνιση Πρόσωπο: 8
Εμφάνιση Σώμα: 9
Γενική Συμπεριφορά: 10
Επικοινωνία: 9
Διάθεση στο σεξ/Συμμετοχή: 10
Σχέση Απόδοσης/Τιμής: 9

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 05, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
KyklopasPolifimos
Μέλος
Εγγραφή:
1 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
34
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Δεκεμβρίου, 2013
κατι δεν με πειθει...ο τροπος που τα λες..το οτι εισαι νεος στο σαιτ κατι αλλο? Χμμμ;
11 Δεκεμβρίου, 2013
τι εννοεις οταν λες αμα και Κλελια θελει.. με τετοια διαφιμηση που της εκανες, τουμπες θα σου κανει!!..
11 Δεκεμβρίου, 2013
Γιατί νομίζω ότι είναι μούφα η κριτικήΧμμμ;
Λεπτομέρειες θέλαμε παλικάρι μου όχι ιστορία από άρλεκιν Εμμμμ
12 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εννοεί αν θέλει τα λεφτά... Πληρώνεις και παρακαλάς ...αχαχχαΜεγάλο χαμόγελο Μια αγορά είναι τίποτα παραπάνω...Πληρώνουμε για λίγο ηδονή Χαμόγελο Δεν είναι κάποιο ραντεβού με κάποια κοπέλα που μόλις γνωρίσαμε και δεν ξέρουμε πως τα πήγαμε και αν θα υπάρξει συνέχεια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4