Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 4 10
Call-Girls 14226
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ξύπνησα με απίστευτες καύλες και έπρεπε κάπου να ξεφορτώσω!

10 η ώρα έστειλα μήνυμα στο γραφείο, συνεννόηση εύκολη και γρήγορη, 11 η ώρα άκουσα το χαρακτηριστικό ήχο στην πόρτα...

Ανοίγω και να μια ευχάριστη έκπληξη: μια κοπέλα με πρόσωπο γλυκό, 19 ετών (έδειχνε ίσως και πιο μικρή), με ανοιχτόχρωμα μάτια και ωραίο χαμόγελο. Πανύψηλη με τα τακούνια, τουλάχιστον 1.80 όπως διαπίστωσα όταν τα έβγαλε.
Ωραία μακριά πόδια (χωρίς κυτταρίτιδα), μικρός συμπαθητικός κώλος, επίπεδη κοιλίτσα (ανεπαίσθητα χαλαρή). Το μόνο αρνητικό το στήθος, 2,5αάρι αλλά χαλαρό για την ηλικία της. Παρόλα αυτά το χειρίζεται άψογα στην ισπανική!
Είχα ζητήσει να φοράει μαύρα ψηλοτάκουνα και μαύρα εσώρουχα και η επιθυμία μου εισακούστηκε.
Κατόπιν επιθυμίας μου, έμεινε με τα τακούνια και τα εσώρουχα, άλειφε το σώμα της με λάδι και χόρευε αισθησιακά. Άψογη και καυλιάρικη κίνηση, το ύφος της όλα τα λεφτά.
Αφού η εικόνα με έκανε πύραυλο της ζήτησα στοματικό (με προφυλακτικό κατόπιν δικής μου απαίτησης, κάνει και χωρίς).
Η πίπα της άξια της ρουμανικής σχολής: βαθιά, τον εξαφάνιζε ολο χωρίς δυσκολία, εναλλαγές στο ρυθμό και ωραίο γλείψιμο. Δυστυχώς το μόνο μείον δεν κοίταζε στα μάτια, που για μένα είναι άκρως ερεθιστικό.
Άψογο στήσιμο στα 4, τέλεια θέα και καυλιάρικα και άκρως αληθοφανή βογγητά. Αφού δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο μια άψογη ισπανική με ανακούφισε πάνω στο στήθος της.
Β΄ γύρος άμεσα με δική της πρωτοβουλία, ανταπόκριση στα προστυχόλογά μου (μιλάει αρκετά καλά αγγλικά), και οι ποδάρες της στους ώμους μου. Αφού απόλαυσα τη θέα να τρίβει την κλειτορίδα της, να μου χαιδεύει το όργανο καθώς αυτό μπαινόβγαινε και να την ακούω να μου απαντάει με καύλα σε ότι της έλεγα την έβαλα στα γόνατα και τελείωσα (με προφ) στο στόμα της. Η εικόνα στον καθρέφτη αξέχαστη: το μακρύ μαλλί της να αγγίζει το τουρλωμένο κωλαράκι της και οι ποδάρες της να γιαλίζουνν από το λάδι.
Όπως μου είπε κάνει και πρωκτικό και αν ο άλλος είναι προσεχτικός το απολαμβάνει. Δεν είμαι ιδιαίτερα φαν του είδους και δεν δοκίμασα για να έχω άποψη.
Γενικά μια πολύ καλή εμπειρία με ένα όμορφο και ψηλό πιπινάκι (σα να γαμάς τη μπάνικη μαθητριούλα της γειτονιάς), καινούρια στο χώρο αλλά έμπειρη στο κρεβάτι αφού είχε εμπειρίες από νωρίς. Ακολουθεί αυτό που ζητάς, ευχάριστη, εργάτρια και με (περιορισμένες) πρωτοβουλίες.
Το ίσως σε πιθανή συνάντηση στο μέλλον επειδή προτιμώ την ποικιλία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 15, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
4 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
3
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2013
Φιλε μπορεις να μας πεις πως επικοινωνησες με το εν λογω γραφειο; Στην ιστιοσελιδα τους ουτε τηλ δεν εχουν! Κεφάλι σε τοίχο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1