Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 15 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
και έχει την διάθεση να σε ευχαριστήσει, τότε η συνάντηση εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη βραδιά με πολύ και καλό σεξάκι. Η κριτική έρχεται να επιβεβαίωση παλαιότερη κριτική και συνάντηση που είχα με ακόμη καλύτερη διάθεση από μέρους της. Λιγάκι αδυνατισμένη από την τελευταία φορά αλλά με το στήθος μεγάλο, φυσικό και όμορφο, να γλύφεις ώρες και όχι μόνο αυτό. Κορμί γεροδεμένο με όμορφα πόδια και ματάρες να χάνεσαι μέσα τους. Είναι πεντακάθαρη και μοσχοβολάει παντού και με μπανάκι ,πάντα, ανάμεσα στις μάχες.
Γουστάρει να την περιποιήσε και στο ανταποδίδει με οποιονδήποτε τρόπο γουστάρεις. Σε ότι δεν σου αρέσει την καθοδηγείς και αυτή ανταποκρίνεται αλλά και το θυμάται την επόμενη φορά. Είναι γυναικάρα και το αισθάνεσαι με το μπαίνει μέσα, γεμίζει με θηλυκότητα τον χώρο. Σε καμιά στιγμή δεν μου δίνει (εμένα τουλάχιστον) την αίσθηση ότι είμαι με μια επαγγελματία αλλά με μία ερωμένη.
Ίσως (σίγουρα) ακούγομαι υπερβολικός αλλά κάθε φορά φεύγω με ένα τεράστιο χαμόγελο από το δωμάτιο, εντελώς στεγνός και περιμένοντας την επόμενη φορά. Για τα γούστα τα δικά μου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Συστήνεται σε όσους αρέσκονται σε νταρντάνες γυναίκες που γεμίζουν το κρεβάτι όχι σε λάτρεις των petite και των μοντέλων. Η τιμή μπορεί να είναι μεγάλη για κάποιους αλλά έχω φάει πολλές φολες με ακριβότερες οπότε στο δικό μου VFM μετράει λιγότερο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
veneto
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
1.323
Πόντοι:
6.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού