Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 19 10
Call-Girls 42577
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κάπου μέσα στο Καλοκαιράκι είχα συναντήσει για πρώτη φορά την Αναστασία και πέρασα μια ωραία GF εμπειρία μαζί της (δεν είχε ακολουθήσει κριτική).
Τον τελευταίο καιρό και λόγω των οικονομικών δυσκολιών προσπαθούσα να βρω πιο οικονομικές λύσεις (δοκιμάζοντας κάποιες από τις γνωστές ανεξάρτητες), από τις οποίες δεν έμεινα και τόσο ικανοποιημένος. Την Δευτέρα λόγω μη διαθεσιμότητας της Αλίκης, και έχοντας κολλήσει στο μοιαλό μου η Αναστασία από την πρώτη ωραία συνάντηση που είχα μαζί της, και παρόλο τις αντιδιαμετρικές και διφορούμενες κριτικές που έχω διαβάσει γι αυτή εδώ, είπα να ξοδευτώ και να ξαναδοκιμάσω με την Αναστασία.
ΔΙΚΑΙΏΘΗΚΑ... Σούπερ, ακόμα καλύτερη από την πρώτη φορά!!!!!
Η επικοινωνία με το γραφείο εύκολη (πελάτης πλέον).
Η Αναστασία ήρθε ακριβώς στην ώρα της, μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή και ευδιάθετη και με υποδέχτηκε με θερμά γλωσσόφιλα. Το πρόσωπό της σαφέστατα πιο γλυκό και πιο όμορφο από ότι δείχνει στις φωτογραφίες (της πρότεινα να ανανεώσει τις φωτογραφίες της μιας και την αδικούν τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα). ΓΥΝΑΙΚΆΡΑ, ψηλή (πάνω από 1,70), με ωραίες καμπύλες, χωρίς παχάκια και κυτταρίτιδα, τρομερά καλοσχηματισμένο κωλαράκι, αψεγάδιαστη εμφανισιακά και βελούδινη στην υφή επιδερμίδα.
Η επικοινωνία εύκολη στα Αγγλικά. Πολύ καλή στο σόσιαλ ταιμ, χωρίς να επιδιώκει να φάει το χρόνο.Κουβεντούλα και φυλάκια και με πρωτοβουλία δική της μπήκε στο μπάνιο για ντουζάκι χωρίς καθηστερήσεις. Μόλις βγήκα και εγώ από το ντούζ με περίμενε όλο νάζι, με κάλεσε κοντά της και με άρπαξε και άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει με πάθος (μα εντελώς GFE κατάσταση).
Ξέροντας ότι της αρέσει πολύ να την περιποιούνται, άρχισα να τις γλείφω τα μικρά αισθησιακά βυζάκια της και στην συνέχεια το ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΟ ευωδιαστό μικρό μουνάκι της. Το απολαμβάνει βράζοντας αληθινές φωνούλες, όταν δε αρχίσουν και οι δακτυλοσκοπίσεις τρελαίνεται, υγραίνεται και φαίνεται να το απολαμβάνει πραγματικά.
Η πίπα της είναι καλή (όχι βέβαια από τις κορυφαίες που έχω γνωρίσει), βαθιά, υγρή, χωρίς χέρια και με περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής.
Συμμετοχή στο sex πολύ καλή με πάθος, πρόθυμη για εναλλαγή στάσεων, δείχνει να το απολαμβάνει, αληθινές φωνούλες χωρίς ψεύτικες ακρότητες και σε κάθε ευκαιρία αγκαλιές και θερμά γλωσσόφιλα. Το μουνάκι της είναι σχετικά στενό και υγραίνεται όμορφα δίνοντας ωραία αίσθηση, το δε κωλαράκι της είναι απίστευτο, καλοσχηματισμένο, στενό (θέλει προετοιμασία με λιπαντικό και δακτυλοσκόπιση) σε απογειώνει σε τρελαίνει. Μετά από πενήντα λεπτά σφυροκόπημα με εναλλαγές στάσεων, εμπρός-πίσω-πάνω-κάτω και χρήση πολλών προφυλακτικών ήρθε και το τέλος...
Δυστυχώς δεν είμαι καλός στο γραπτό λόγο ώστε να μπορέσω να μεταφέρω το πόσο πραγματικά ωραία πέρασα μαζί της. Για μία ώρα και δέκα λεπτά νόμιζα ότι ήμουν με το κορίτσι μου στα χρόνια της ανέμελης νιότης. Για μένα η καλύτερη GFE κατάσταση που έχω γνωρίσει έως τώρα σε αυτό το σπορ και δεν μετάνιωσα τα ομολογουμένως αρκετά χρήματα που έδωσα (130+40=170).Τώρα ξέρω ότι είναι πιο δύσκολο να την βγάλω από την ατζέντα μου μιας και αποτελεί το GFE Στανταράκι, και θα προσπαθήσω αν το επιτρέπουν τα οικονομικά μου να την ξαναδώ. Ίσως δεν κάνει για κάποιον που ζητά PSE κατάσταση.
Η πραγματική βαθμολογία που θα έβαζα αν δεν υπείρχε το όριο θα ήταν:
Εμφάνιση (Πρόσωπο): 8.0
Εμφάνιση (Σώμα): 8.5
Γενική Συμπεριφορά: 9.5
Επικοινωνία: 7.5 (λόγω του ότι δεν μιλάει Ελληνικά)
Διάθεση στο Σεξ/Συμμετοχή: 9.5
Καθαριότητα: 10.0 (Βασικός παράγοντας κατά την γνώμη μου)
Σχέση Απόδοσης/Τιμής: 7.5 (Λόγω της υψηλής για τα σημερινά δεδομένα 130 + 40Anal = 170)

Anastasia, Thank you baby...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 30, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
KyklopasPolifimos
Μέλος
Εγγραφή:
1 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
34
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Οκτωβρίου, 2013
αλλα νεα του γραφειου?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1