Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 229001
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Θα ξεκινήσω γράφοντας ότι -με γνώμονα τις αναρτημένες της φωτογραφίες- την περίμενα μεγαλύτερη σε ηλικία. Τελικά σχημάτισα την εντύπωση πως ηλικιακά πρέπει να βρίσκεται προς το τέλος της δεύτερης δεκαετίας της ζωής της.

Η Αngela είναι ένα θήλυ με ισχνό και γυμνασμένο κορμί, που η φλεβώδης του διάπλαση καθώς και η απουσία καμπύλων γραμμών, δεν υποβοηθούν την εικόνα του όταν είναι απογυμνωμένο. Το πρόσωπό της το οποίο κυριαρχείται από έντονα ζυγωματικά και εμφαντικό πηγούνι, κοσμείται από γαλανούς οφθαλμούς, και στο σύνολό του θα το χαρακτήριζα αρκετά συμπαθές.

Οι προκαταρκτικές της ενέργειες ήσαν πλούσιες, συνεχείς και επιμελείς. Ανταποδίδοντας, βρήκα την λεία και ανοιχτόχρωμή επιδερμίδα της πολύ καθαρή και αρκούντως πριποιημένη. Το μύρο όμως που χρησιμοποεί για να την αρωματίσει -αν και πολύ ευχάριστο στην οσμή- είναιιδιαίτερα έντονο, και συνεπώς φρονώ ότι οι νυμφευμένοι εξ΄υμών θα πρέπει να μεριμνήσουν. Στίς αβρότητες πάντως ανταποκρίνεται άμεσα μιας και δείχνει να της αρέσουν οι θωπείες και οι ασπασμοί.

Η πεολειχία της ήταν και αυτή πλούσια. Βαθιά, υγρή, με εναλλαγές ρυθμού, με σαρώσεις όλου του κορμού και του οσχεου, και γενικά αρκετά διανθισμένη με πτυσμούς και τριβές της βαλάνου στα χείλη και τις παρειές του προσώπου της.

Ιδιαίτερα δεκτική κατά την διάρκεια των διεισδύσεων, δεν έδειξε απαρέσκεια ή κάποια σημάδια κόπωσης, ακόμα και κατά την ομολογουμένως παρατεταμένη διάρκεια του σοδομισμού της. Αντιθέτως ήτο παραινετική, ομιλιτική και επέδειξε αξιοσημείωτη αντοχή και ανοχή σε πλήρεις και έντονες πρωκτικές διεισδύσεις, εκ των οποίων ικανότατος αριθμός πραγματοποιήθηκε σε σχεδόν φρενήρης ρυθμούς.

Κατά τα άλλα η συμμετοχή της που κυμάνθηκε σε καλά επίπεδα ήταν ικανοποιητική. Θα πρέπει όμως να την καθοδηγείτε, διότι η "ανάληψη πρωτοβουλιών" δεν είναι και το πιο δυνατό της σημείο. Άλλο ένα σημείο στο οποίο οι επιδόσεις της δεν είναι και τόσο καλές, είναι τα "κοινωνικά διαλείμματα". Θα συμβούλευα λοιπόν όσους αναμένουν συζητήσεις ακαδημαϊκου περιεχομένου, να μετριάσουν αρκετά τις προδοκίες τους.

Συμπερασματικά τώρα... Η Αngela δεν είναι ούτε η πιο όμορφη, ούτε η πιο καλλίγραμη, ούτε η πιο κοινωνική κοπέλα που μπορεί κανείς να βρεί. Πλήν όμως... Το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει σε συνδυασμό με το αντίτιμο το οποίο ζητά για να τις προσφέρει, καθιστούν το πακέτο ελκυστικό και άξιο καταναλώσεως.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 27, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
33.650
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2013
Καλα παπας ειναι τουτος ?
01 Οκτωβρίου, 2013
Δεχεται γενετησια υγρα εις την στοματικην κοιλοτηταν?
01 Οκτωβρίου, 2013
πολύ καλή κριτική

ωραίες περιγραφές συν χρήσιμες πληροφορίες

ΜΠΡΑΒΟ ! πάντα τέτοια
01 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
01 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κύριε Σκιερέ,

Λυπάμαι, αλλά δεν δύναμαι να απαντήσω στην ερώτησή σας, και τούτο επειδή οι εκτονώσεις μου έλαβαν χώρα σε άλλες κοιλότητες.
03 Οκτωβρίου, 2013
Ωωωωω!!!!! Απορώ πως δε σας έμεινε στα χέρια!!!! Μετά από σας βγαίνει σε αναγκαστική 20ήμερη άδεια. Btw αυτός(οί) που σε "μαυρίζαν" σε....ξέχασαν!
05 Φεβρουαρίου, 2014
Για πήδημα ψάχναμε,σε μάθημα φιλολογικού περιεχομένου καταλήξαμε. Κεφάλι σε τοίχο!
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7