Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 45 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά απο αρκετό καιρό απουσίας, επιστρέφω με μια κριτική για την Αλίκη. Απο τις φωτογραφίες δείχνει όμορφη νέα και ωραία. Οχι πως δεν είναι, αλλά απο κοντά δεν δείχνει έτσι. Είναι αρκετά νόστιμη με πλούσιες καμπύλες, χωρίς να είναι γεμάτη. Φυσικό στήθος και στη σωστή διάσταση. Εχει λίγο κοιλίτσα αλλά δεν σε χαλάει αυτό.
Κλείσαμε τη συνάντηση σε 1 μέρα με 2/3 μυνήματα. Εδώ σταθηκα τυχερός.
Ανοίγοντας λοιπόν τη πόρτα βλέπεις μια κοπέλα που μόλις έχει έρθρι στην Αθήνα απο το χωριό. Πιθανόν λόγω της ώρας (μεσημέρι) δεν πρόλαβε να φτιαχτεί και ήρθε στο εντελώς φυσικό και άβαφο στυλ. Αν ήταν η Ευα ή η Φαίη, ναι δεν θα με πείραζε, αλλά η Αλίκη θέλει το κάτι παραπάνω.
Για μια στιγμή μου πέρασε η σκέψη να φύγω (με είδε που κόλησα κάπως και με ρώτησε) Τελικά έκατσα και δεν το μετάνοιωσα, αλλά δεν θα το θυμάμαι και για πολύ.
Ξεκινάμε με τα πρωκαταρκτικά γλωσσόφιλα κλπ.... τη ρίχνω κάτω και επι 20 λεπτά της έκανα oral. Πραγνατικά πιάστηκα, αλλά δεν με άφηνε με τα πόδια της. Λίγο ακόμα και τελειώνω μου έλεγε. (πρέπει να τέλειωσε)
Μετά αναλαμβάνει η ιδια να μου ανταποδώσει τη περιποίηση. Απόρισε με το μέγεθος αλλά δεν δυσανασχέτησε. Το στοματικό το κατέχει, προσπάθησε να το εξαφανίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Τη γλώσσα τη δουλευει μια χαρά και φυσικά ασχολείται και με τη γύρω περιοχή.
Τη σταμάτησα όμως για να μην έιχαμε πρώορο τέλος και μπήκα μέσα της. Εδειχνε συμμετοχή με φωνούλες και αναστεναγμούς. Αντεχε στα γρήγορα. Γυρίσαμε στα 4, με καλό στήσιμο που αργότερα έπεσε τελείως μπρούμητα κι εγώ απο πάνω δούλευα σε τρελούς ρυθμούς, ώσπου ήρθε το τέλος.
Μείναμε για κάποα ώρα ξαπλωμένοι και μιλήσαμε λίγο. Δεν υπήρξε 2ος γύρος γιατί δεν το επεδίωξα.
Συνοπτικά, δεν πέρασα άσχημα αλλά δεν ξέρω αν θα τη ξαναδώ. Δεν είναι αυτό το κάτι που ζητούσα. Ισως έχουν ανεβεί οι απαιτήσεις μου.
Ισως κάποιοι να μη συμφωνήσουν με τη κριτική μου, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 26, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
96
Likes:
4.742
Πόντοι:
22.915
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Marcus77, Ettore, Eisenfaust και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού