Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Προσπαθώ εδώ και μήνες να επαναφέρω το προφίλ μου (Γέροντας Τάκιος), το οποίο είχα διαγράψει πριν χρόνια και να γράψω κριτικές, οι οποίες θα έσωναν πολύ κόσμο. Είμαι ενεργός "παίκτης" από τον Σεπτέμβριο του 1996 και πηγαίνω με αρκετές πουτάνες (πχ: 8 στούντια σε 5 μέρες, 6 πουτάνες σε μία ημέρα κτλ). Η συνάντηση έγινε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Έκανα αποχή από το σέξ από τον Σεπτέμβριο, περίπου 5 μήνες (ούτε μαλακία δεν τραβούσα). Προσπαθούσα να κλείσω ραντεβού με την LydiaGR, αλλά μου έλεγε ότι λείπει εκτός χώρας (την πέτυχα περίπου 1μιση μήνα μετά, θα ποστάρω κριτική). Τελικά έστειλα μήνυμα στην AfroditiGr, ενώ ήμουν στη Φυλής και δεν είχα βρήκα κάτι το αξιόλογο. Κανονίζουμε για το απογευματάκι κατά τις 18 στο Λακόμπα, όπως μου ζήτησε. Ευκαιρία για εμένα, διότι είχα διαβάσει πολλές κριτικές γι' αυτό το ξεν/χειο και ήθελα να το τεστάρω.
Στο ξεν/χειο πάντα πάω 1 ώρα νωρίτερα, έχω μαζί μου τσάντα με άλλα ρούχα (πουκαμισάκι, κτλ), κάνω μπάνιο, χαλαρώνω και αυτό γιατί είμαι εγκεφαλικός παίκτης και στα ραντεβού με call girl φτιάχνομαι με αυτή την προετοιμασία. Στο ραντεβού ήρθε με 10λεπτη περίπου καθυστέρηση. Άνοιξα την πόρτα και βλέπω ένα ξέκωλο, μελαχροινό, με προστυχόφατσα. Φορούσε ένα σορτσάκι και ένα αμάνικο τζακετάκι, χωρίς σουτιέν. Τα μαλλιά τα είχε πιασμένα κότσο. Ειλικρινά την λυπήθηκα, ήταν τόσο τσόντα η εμφάνισή της, που η κοπέλα δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο στη ζωή της, εκτός από βίζιτες. Από εμφάνιση ήταν μουνάρα, τέλος πάντων. Άρχισε να γδύνεται και μου είπε αν έχω κάνει μπάνιο και να της ετοιμάσω το δωράκι της. Αυτό δεν μου πολυάρεσε, καθώς ο τρόπος της ήταν λίγο απότομος όταν ζήτησε τα χρήματα. Κορμί είχε αψεγάδιαστο, το βυζί σιλικονάτο (δεν μου αρέσουν τα φτιαγμένα)και ήταν ένα από τα πιο καθαρά μουνιά που έχω γαμήσει.
Στο σέξ τώρα: Μόλις βγήκε από το ντούζ την αγκάλιασα και αρχίσαμε τα φιλιά. Αν και φοράει σιδεράκια, της πάνε και δεν ενοχλούν, ούτε στην πίπα, την οποία κάνει καλά με γλύψιμο αρχιδιών. Ξάπλωσα και κάναμε στάση 69, όπου την έγλυψα και εγώ, αφού ήταν πεντακάθαρη. Από την μεγάλη αποχή, ετοιμάζομαι να τελειώσω γρήγορα και της λέω να κατέβει από το κρεββάτι και να την χύσω στα βυζιά, όπου και κυριολεκτικά την έκανα μπάνιο από το σπέρμα. Πλύθηκε, μιλήσαμε λίγο στο social time και ξεκινάω το γαμήσι. Η τύπισα είναι σκυλί του πολέμου, την γαμούσα σε όλες τις στάσεις και δεν χαμπάριαζε τίποτα. Έφτασα στο σημείο να "σκάσω" από το πολύ σπρώξιμο και να σταματήσω, να σηκωθώ και να πάρω ανάσες. Τελικά το δεύτερο χύσιμο ήρθε παίζοντας τον πούτσο μου από πάνω της, όπως ήταν ξαπλωμένη και την ώρα που την φιλούσα, ταυτόχρονα την έχυνα στα βυζιά.
Την ώρα που έκανα μπάνιο, είχε ήδη ντυθεί και επειδή είχα την πόρτα της τουαλέτας ανοιχτή με χαιρέτισε και έφυγε. Ήταν το δεύτερο πράγμα που έκανε και με ξενέρωσε. ΟΚ, όπως αυτές δεν μας γουστάρουν, έτσι και εμείς, γι' αυτό άλλωστε τις ξεσκίζουμε και φεύγουμε. Τουλάχιστον εμείς κρατάμε τους τύπους και τη στοιχειώδη ευγένια σε τέτοιου είδους ραντεβού.

ΥΓ: Αν μπορεί να μου στείλει κάποιος το τηλ. της Αλίκης με PM (δεν μπορώ, κάτι πάει στραβά με το site).

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ultras13
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2013
Παιζει ακομα αυτο το ξεκωλακι η' σταματησε? Κατσικογάμης
24 Σεπτεμβρίου, 2013
Ευρυχως έστω και με χρονοκαθυστερηση θα μας σωσεις με κριτικές!Εκτος απο dfk s anal δεν πήρες οπως στη λυδια;6 πουτανες τη μέρα ;υπερεκρισση τεστοστερονης έχεις ή βαρας ενδοφλεβια κ τις καταφέρνεις;Μεγάλο χαμόγελο
24 Σεπτεμβρίου, 2013
Τι δουλειά κάνεις φίλε?
25 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι παιζει ακομα !!!
26 Σεπτεμβρίου, 2013
Αλλος ενας με κριτικη που αναφερει τον ορισμο "προστυχοφατσα"....Με δουλευετε ολοι ετσι ? Money Mouth
26 Σεπτεμβρίου, 2013
Και αριθμος κιν? Δεν τον βρισκω καπου σε καποιο απτα γνωστα σαιτ
26 Σεπτεμβρίου, 2013
και που τη βρισκεις?
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 111231
27 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@@ παίζει, μήν κοροιδεύετε τον κοσμάκη..
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8