Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 203 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τη Μαρίνα μου την είχε προτείνει ένας φίλος από εδώ τον προηγούμενο Νοέμβριο. Από τότε διάβαζα τις αποθεωτικές κριτικές που είχαν να κάνουν με αυτήν, αλλά παράλληλα και για τη δυσκολία του να την πετύχεις στο τηλέφωνο. Κάθε φορά λοιπόν που ήθελα να κανονίσω με call-girl την έπαιρνα και κάθε φορά είτε ήταν κλειστό είτε δεν το σήκωνε. Με προτροπή του φίλου μου, είχα στείλει 2-3 φορές SMS που επίσης έμειναν αναπάντητα. Μετά από αρκετές φορές έγινε πλέον η συνήθεια πριν από κάθε κανόνισμα. Κανονίζω με κάποια άλλη και έπειτα παίρνω και τη Μαρίνα για να μην το σηκώσει!

Χτες λοιπόν είχα στο μυαλό μου συνάντηση με άλλη κοπέλα ως δώρο γενεθλίων και "για πλάκα" πήρα άλλη μία φορά και τη Μαρίνα. Προφανώς δεν το σήκωσε, κι εκεί που κοίταγα τις άλλες επιλογές βλέπω να μου κάνει κλήση! Πίασαμε το τζόκερ λέω και μετά την αναπάντητή της την παίρνω τηλέφωνο και το σηκώνει. Της λέω να κανονίσουμε όπου θέλει και ό,τι ώρα θέλει (μιας και μετά άντε να την ξαναπετύχεις) και κανονίζουμε βραδάκι για Lacoba. Στο τηλέφωνο τα ελληνικά της μία χαρά, μου είπε το πρόγραμμά της το οποίο είναι όλα χωρίς κωλαράκι, με CIM κανονικά στα 60 ευρώ. Ναι σε όλα (όσα με ενδιαφέρουν) και συμφωνούμε για ραντεβού.

Φτάνω κάνα τεταρτάκι πιο πριν, κλείνω δωμάτιο και ανεβαίνω να χαλαρώσω. Με το που έβγαινα από ντουζ ακούω τακούνια στο διάδρομο και την πόρτα να χτυπάει. Ακριβέστατη στην ώρα της. Ανοίγω και βλέπω μία γυναικάρα 1,80 και βάλε, με βουτάει και με πλακώνει στα γλωσσόφιλα. Ούτε καλησπέρα ούτε τίποτα. Κλείνει την πόρτα, αφήνει την τσάντα της στην άκρη του κρεβατιού και τότε παρατηρώ ντύσιμο. Άσπρο ημιδιαφανέ μίνι φορεματάκι, σουτιέν γιοκ με τις ρώγες να βγάζουν μάτι και ο βύζος να διαγράφεται στητός στητός και να αχνοφαίνεται το ροζ κορδόνι. Και όλο το σετάκι πάνω σε κάτι κίτρινα πορνοτάκουνα που την έφερναν σε ύψος κοντά 1,85. Βγάζει με τη μία το φόρεμα και όπως ήμουν ξάπλα στο μαξιλάρι γονατίζει στο πάτωμα δίπλα μου και αρχίζει την πίπα. Μετά από ένα λεπτό ανεβαίνει πάνω στο κρεβάτι στα τέσσερα, παραμερίζει το κορδόνι για να της βάλω χέρι και συνεχίζει να πιπώνει με μπόλικο σάλιο και φωνές. Ενώ συνεχίζω να μένω μαλάκας με ξαναρίχνει πίσω, βγάζει το στρινγκ και φέρνει τη μουνάρα της πάνω μου σε στάση 69. Την έγλυφα και στις δύο τρύπες, πεντακάθαρες και με μυρωδιά αφρόλουτρου σαν να είχε βγει μόλις από το ντουζ, μέχρι που σε λίγα λεπτά άρχισε να φωνάζει σε ρώσικα/ουκρανικά. Μιλάμε για φωνές. Χαμός, όχι αστεία. Μετά από κάνα 15 λεπτο 69 δε μπόρεσα να κρατηθώ άλλο και με το που της είπα ότι τελειώνω τον άρπαξε στο στόμα της και δεν άφησε τίποτα. Το μόνο πράγμα που πρόλαβα να της πω πριν μπει για μπάνιο ήταν "Γιατί δε σήκωνες το τηλέφωνο 6 μήνες?"...

Πήγε πήρε το λίστεριν από την τσαντούλα της και μπήκε για ντουζ. Μετά από 3-4 λεπτάκια βγήκε και τότε ήταν που την πρωτοπαρατήρησα κανονικά για να δω ακριβή περιγραφή. Ψηλή γυναίκα, κάπου στο 1,80 σίγουρα, ξανθιά με ολίγο καστανό και σπαστά μαλλιά. Φάτσα για κάποιο λόγο μου θύμισε Βαβάτση. Ίσως είναι λίγο άκυρη παρομοίωση αλλά αυτό μου ήρθε όταν την είδα. Σίγουρα όμως όχι άσχημη όπως μερικοί άλλοι έχουν πει. Σκυλί του πολέμου ναι, άσχημη με την καμία. Βυζί στητό, προιόν πλαστικής επέμβασης όπου αχνοφαίνονται οι ουλές στο κάτω μέρος. Προσωπικά μου αρέσει το πορνόβυζο οπότε για εμένα ήταν στα plus. Αδύνατη, χωρίς ίχνος λίπους ή ραγάδων ή ό,τι άλλο, κοιλιά πλάκα, κώλος ποίημα τσουπωτός όπως στη φώτο. Τύφλα να έχουμε οι 25 άρες. Επιδερμίδα κατάλευκη όντας κοπέλα ανατολικού μπλοκ. Χειλάρες που μου έδειξε ότι ξέρει τι να τις κάνει... Πραγματικά δε βρήκα τίποτα αρνητικό πάνω της. Μπορεί ίσως κάποιος να χαλαστεί με το fake στήθος ή με το σκυλέ πρόσωπο, αλλά αυτά που ζητάω από μία εκδιδόμενη κοπέλα η Μαρίνα τα καλύπτει και με το παραπάνω.

Όπως πέρναγα δίπλα της για να μπω για ντουζ πέσανε πάλι μερικά γλωσσόφιλα, με ρώτησε το όνομά μου και χώθηκα στο μπάνιο. Όταν βγήκα με περίμενε και ξεκινήσαμε μία κουβεντούλα εν μέσω γλωσσόφιλων κι αφού είχε ξαπλώσει όλη πάνω μου. Μιλήσαμε για κάνα 5 λεπτο (και ούτε) για διάφορα θέματα όπως το πόσο ωραίο είναι η γυναίκα να μη φοράει σουτιέν, το πόσο καλά γλύφει, το τι βυζάρες έχει και τέτοια.

Είπα κι εγώ λοιπόν να σταματήσω να μιλάω ΓΙΑ αυτές και να κάνω κάτι ΜΕ αυτές, οπότε αφού με πλάκωσε σε μερικά γλωσσόφιλα ακόμα πήγα προς τα κάτω στις βυζάρες της και άρχισα να πιπιλάω μανιωδώς. Η μαντάμ όμως ήθελε άλλα και με έσπρωξε προς τα κάτω όπου άρχισα να τη γλύφω όπου έβρισκα κι αυτή να έχει ενώσει τα πόδια της και να τα έχει σηκώσει ψηλά και να φωνάζει στα ρώσικα. Μετά από λίγο σηκώνεται και μου κάνει "Έλα να στηθούμε μπροστά στον καθρέφτη να με γλύψεις, θέλω να βλέπω.". Στήνεται λοιπόν μπρούμυτα στην άκρη του κρεβατιού, ανοίγει τα κωλομέρια με τα χέρια της και με χώνει ανάμεσα. Τέτοιο γλυφομούνι με τέτοια ένταση δεν έχει κάτσει να της κάνω καμία. Και με τόσο συμμετοχή. Μετά από λίγο γύρισε ανάσκελα, ανέβηκα πάνω της και ξεκινήσαμε ένα ισπανικό ανάμεσα στις βυζάρες της με πολλά πολλά φτυσίματα. Έτσι όπως την έβλεπα όμως ήθελα να της τον χώσω στο στόμα, οπότε όπως είμασταν με εμένα από πάνω γύρισα σε 69 και mouthfuck όσο την έγλυφα. Συνεχίσαμε το 69 στο πάνω μέρος του κρεβατιού με αυτήν από πάνω τώρα μέχρι που μετά από λίγο σηκώθηκε, έφερε το κεφάλι της στα μούτρα μου στηριζόμενη στα πόδια της και με το ένα χέρι της έπαιζα το μουνάκι και με το άλλο χούφτωνα ό,τι βρω, όσο είχα βγάλει τη γλώσσα έξω και αυτή πήγαινε μπρος πίσω τη μουνάρα της. Όταν φάνηκε σαν να τελειώνει ξανά εν μέσω συσπάσεων, μπλιατ κτλ ήρθε και άραξε δίπλα μου με φιλάκια και αγκαλίτσες και να με παρακαλάει να μην τη γλύψω άλλο.

Αφού κάτσαμε κάνα δυο λεπτά έτσι έσκυψε και ξεκίνησε την πίπα. Και τι πίπα. Στην αρχή έγλυφε το κεφαλάκι μέχρι να σηκωθεί καλά καλά και μετά άρχισε τα deepthroat και τα χτυπήματα της πούτσας σε γλώσσα και μάγουλα. Το τέλος μας βρήκε με αυτήν ξάπλά πάνω μου πλαγιαστά να γλύφει και να κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέφτη όπως με τέλειωνε και εμένα με το καλύτερο στοματικό σεξ ever.

Ακολούθησε ντουζάκι πρώτα αυτή και μετά εγώ, της έδωσα το δωράκι της για το οποίο δεν είχε κάνει καμία αναφορά ως τότε, και μετά μου είπε το εξής κουλό. Με ρώτησε γιατί είχα τόση όρεξη να την ευχαριστήσω και γιατί κουράστηκα με το να τη γλύφω. Και πως η γυναίκα είναι να ευχαριστεί τον άντρα και αφού πληρώνω έπρεπε να κουραστεί αυτή για να μην κάνω εγώ τίποτα. Και πως συνήθως τη γλύφουν 2-3 λεπτά και μετά αναλαμβάνει αυτή. Μου ήρθε κάπως περίεργο μιας και το στοματικό προς και από εμένα είναι το αγαπημένο μου, αλλά και πάλι το attitude της Μαρίνας να σε ευχαριστήσει είναι κορυφαίο. Από την άλλη... πως διάολο μπορεί κανείς να σταματήσει να τη γλύφει στα 2 λεπτά?

Ντυθήκαμε και οι δυο και κατεβήκαμε αγκαλιαστά στο διάδρομο και στο ασανσέρ με πολλά φιλιά και κομπλιμέντα. Και σωστά μου είπε ότι αν είμασταν μαζί δε θα ξεκόλαγα από πάνω της. Ή από κάτω της καλύτερα. Πόσο δίκιο είχε...

Anyway, η Μαρίνα είναι η κορυφαία εμπειρία με κοπέλα επί πληρωμή που είχα ως τώρα. Είναι μουνάρα, είναι καυλιάρα, είναι να σου φάει πολλά μεροκάματα. Αν είχα στάνταρ ότι μπορώ να την πετύχω όποτε θέλω στο τηλέφωνο, ή έστω σίγουρα μία φορά τη βδομάδα, τότε για αρκετό καιρό θα ήθελα να πηγαίνω μόνο με αυτήν.

Στη βαθμολογία με τη συγκεκριμένη δε νομίζω ότι είμαι και τόσο αντικειμενικός βάζοντας 7 σε πρόσωπο και σε όλα τα άλλα 10. Απλά αντικατοπτρίζει το πόσο ευχαριστημένος έφυγα και το πόσο θέλω να την ξανασυναντήσω για ένα δεύτερο γύρο σύντομα. Ελπίζω μόνο να μην περιμένω άλλους έξι μήνες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 22, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιουν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
169
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2013
Ας μου εξηγησει καποιος πως γινεται να μη μπορεις να την βρεις σε κινητο ευκολα...αλλα η επικοινωνια να εχει το λιγοτερο ..βαθμολογια 7.
Μαλλον δεν ξερουμε τι βαθμολογουμε καθε φορα..η εγω κατι εχω καταλαβει λαθος
S
Sc0rpi0s
23 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εδώ έχει περάσει το 6 στο πρόσωπο το 7 στην επικοινωνία σε ενόχλησε?Γερο-μύστης
Πέρα από την πλάκα, υποτίθεται ότι την στην επικοινωνία βαθμολογείς την συμπεριφορά κατά την διάρκεια του meeting. Την διαδικασία του booking την αξιολογείς εκεί που λέει:Συμπεριφορά γραφείου.
Βάζεις ένα κακή και ησυχάζεις. Απλώς οι περισσότεροι αποφεύγουν να συμπληρώσουν το πεδίο και όσοι το κάνουν επειδή πέρασαν καλά σκέφτονται: Δεν γαμείς, για 60€ δεν θα πάρει και τηλεφωνήτρια, βαλε ένα καλή! Το ίδιο είναι... πολύ κοντά στο τραγική!Κουλ
C
Cr9
23 Σεπτεμβρίου, 2013
με τετοιες κριτικες ''αγαπουλικες'' σιγα μην σηκωνει και κινητο!!!μονο σ οσους ειναι στην κλικα της..σωστα???προσωπικ μου ακυρωσε 2 φορες ραντεβου κι εκτοτε δεν το ξανασηκωσε ποτε!!!ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
24 Σεπτεμβρίου, 2013
μπορεισ να στειλεισ το τηλεφωνο ευχαριστω
24 Σεπτεμβρίου, 2013
Είπες τα πράγματα ακριβώς όπως είναιΣπασίκλας
Η Μαρίνα είναι sex machine, τιμάει τους πελάτες της, ιδιαίτερα δε αυτούς που την περιποιούνται και την προσέχουν...την έχω συναντήσει 3 φορές και πάντα έφευγα με ένα τεράστιο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5