Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 45 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Αλικη τη γνωρισα μετα απο επικοινωνια μας μετα το ανοιγμα του θρεντ της τελη Ιουλιου - αρχες Αυγουστου.εστειλα πμ για τηλεφωνο στο οποιο ανταποκριθηκε αμεσα αλλα επειδη θα εφευγα για διακοπες δε την πηρα και ετσι το αφησα για μετα.τελη Αυγουστου λοιπον που γυρισα στελνω sms για να κανονισω συναντηση και μετα απο λιγο σκαει απαντηση και κανονιζουμε για την επομενη μερα.
η συναντηση εγινε σε γνωστο ξενοδοχειο κι η Αλικη ηρθε στην ωρα της σεξυ ντυμενη με ενα φορεμα που αναδεικνυε το πλουσιο φυσικο 3αρι μπουστο της.εμφανισιακα για μενα οι φωτο του προφιλ της την αδικουν,ειναι πολυ καλυτερη απο κοντα,με κατι ματια φοβερα και κατι χειλη που δε θες να ξεκολλησεις απο πανω τους.δε με αφησε ομως να τη φωτογραφισω για να τη δουμε κι εμεις καλυτερα στο φορουμ.την αλλη φορα ισως.
μπορω να πω οτι με αιφνιδιασε μπαινοντας στο δωματιο γιατι αρχισε την επιθεση σχεδον αμεσως και ετσι φτιαγμενος οπως ημουν απο νωριτερα που εβλεπα και την τσοντα στην τηλεοραση η πρωτη καταθεση ηρθε σε 5 λεπτα πανω στην πιπα.
αφου καναμε ενα ντουζ μαζι ξεκινησε ο δευτερος γυρος με φιλια παντου και βαθια γλωσσοφιλα με τις τρομερες χειλαρες της να δινουν ρεσιταλ αισθησιασμου.γρηγορα κατεβηκε χαμηλα κι εγω αρχισα να απογειωνομαι ξανα.πολυ καλη πιπα με γλυψιμο και της γυρω περιοχης κι εγω ετοιμαζομουν να ξανατελειωσω.της λεω στοπ κοπελλα μου γιατι εσυ θα με τελειωσεις πολυ γρηγορα κι αυτη τη φορα. μη σε νοιαζει λεει θα το κανουμε 4 φορες, 5,οσες θες.τελος παντων αφου περασε λαστιχο ξεκινησα με ιεραποστολικο και συγχρονως χουφτωνα αυτα τα τρομερα 3αρια στηθη.γυριζουμε μετα σε cowgirl κι εκει χτυπιοταν με τοση δυναμη που μετα απο λιγο ηρθε το μοιραιο-γρηγορα κι αυτο -Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! οχι τιποτα αλλο δεν ειχα χαρει το κωλαρακι της.
μετα απο δευτερο ντουζ,χωρια αυτη τη φορα μολις βγηκα τη βρηκα να με περιμενει στο κρεββατι και λεει δεν τελειωσα μαζι σου ακομα.ε δεν ηθελα και πολυ κι αρχισα την επιθεση εγω τωρα. κατεβηκα κατω αμεσως κι αρχισα να γλυφω και να περιποιουμαι το νινακι της και πολυ γρηγορα φτασαμε σε μια περιεργη σταση που αλληλογλυφομασταν με λυσσα.αυτο το τσιμπουκι θα μου μεινει αξεχαστο χωρις υπερβολη.ποτε με αργο και βαθυ και ποτε με γρηγοροτερο ρυθμο στο τσιμπουκι ειχα ερθει παλι σε τρομερη στυση.ξαναπερναω το λαστιχο κι αρχιζω με πισωκολλητο να χτυπαω και να χτυπαω κι η Αλικη να δειχνει οτι το ευχαριστιεται κι αυτη.φουλ καβλα.reverse cowgirl αμεσως μετα και συνεχιση του τρελλου ρυθμου.γυρισμα σε πλαινη θεση και εισβολη στο κωλαρακι της με λιγο ζορι βεβαια.πλησιαζε το τελος.μολις το ενοιωθα οτι δεν παει αλλο (και πολυ κρατησε)βγηκα απο μεσα της,εβγαλα το προφυλακτικο και γυριζοντας η Αλικη εριξα οτι μου ειχε απομεινει στην κοιλια της ενω τα γονατα μου ετρεμαν.
δεν ειχα το κουραγιο να σηκωθω να παω για μπανιο κι ετσι κατσαμε κανα δεκαλεπτο στο κρεββατι και λεγαμε διαφορα.
ηταν μια απο τις καλυτερες εμπειριες μου κι η Αλικη ηταν μια απο τις καλυτερες παρτενερ μου.αυτο το κοριτσι σιγουρα θα το ξαναδω.κατσαμε μαζι κοντα στη μιαμιση ωρα και τη χαρηκα πραγματικα ολη.
η τιμη της σε σχεση με τις υπηρεσιες που προσφερει ειναι πραγματι vfm,η κοπελλα η ιδια ειναι προσχαρη και ομιλητικη, ομορφη και γενικα εχει ολο το πακετο.
τωρα βεβαια που τα γραφω ολα αυτα διαβαζω στο φορουμ καποια παραπονα επικοινωνιας απο τους συναγωνιστες αλλα μηπως ετσι δε γινεται και με αλλες κοπελλες της ιδιας κατηγοριας υπηρεσιων και vfm τιμης?

υπομονη παιχτες. πραγματικα αξιζει τον κοπο. να ειστε καλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 27, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
petergsp
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
48.756
Πόντοι:
41.443
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Εκλεκτικός, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, anon. και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2013
φιλε μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο σε μνμ να την δοκιμασουμε και μεις? Κουλ
12 Σεπτεμβρίου, 2013
μπορει καποιος μεσω πμ να μου στειλει το τηλεφωνο της?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2