Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 2 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η βαθμολογία του προηγούμενου συναγωνιστή ακριβέστατη όπως και το συμπερασμα του. Το 'χει !!!

Αυτός ο Αύγουστος των άκρων. Μετά την οριακά όχι χειρότερη εμπειρία μου, να και μια από τις καλύτερες μετά από πολύ καιρό.

Ορμώμενος από τη βαθμολογία του προηγούμενου συναγωνιστή και από το γεγονός της ελληνικής καταγωγής δοκίμασα στο άσχετο ένα ρανταβού με την Ιόλη αν και η έτερη προσφερόμενη του πρακτορείου φαινομενικά (από τις φωτό) έχει καλύτερο σώμα.

Το σώμα όντως έχει κάποιες ατέλειες όπως το μικρό στήθος και τους μαλακούς γλουτούς. Πρόσωπο συμπαθέστατο (της διπλανής πόρτας) και μαλλί λίγο άναρχο.
Ας περιγράψω όμως τι διεμείφθει μόλις άνοιξα την πόρτα (ακριβώς στην προσυμφωνημένη ώρα):

Είμαι ακόμα με τα ρούχα της δουλειάς και ανοίγω. Μπαίνει μια κοπέλα όχι εντυπωσιακή και ντυμένη καθημερινά. Πριν προλάβω να επεξεργαστώ την εικόνα που βλέπω η μυτερή της γλώσσα έχει φτάσει στις φωνητικές μου χορδές! Ούτε να μείνω άναυδος από την επίθεση δεν πρόλαβα. Βουτάω και εγώ βουρ. Στα πολύ λίγα λεπτά με το μπαλαμούτι έχω γίνει τούρμπο. Λέω είμαι από τη δουλειά να κάνω ένα ντους. Πάμε να στον πλύνω απαντάει όπερ και εγένετο. Ντους παρέα και πίπα γονατιστή στη ντουζιέρα για το καλωσόρισμα.

Μεταφορά στο κρεββάτι και συνέχεια στην πολύ καλή πίπα. Υγρή, ενίοτε βαθιά, από όλες και προς όλες τις κατευθύνσεις με τη γλώσσα εντός να οργιάζει. Χωρίς να το ζητήσω η γλώσσα κατηφορίζει και στα σκοτείνά πίσω μέρη μου όπου δουλεύει άκοπα. 69 με την Ιόλη να πιέζει το στόμα μου. Λίγο καβάλημα, λίγο doggy η πρώτη κατάθεση άμεση. Εννοείται πως σε όποια ενδιάμεση ευκαιρία παρουσιάζεται από αλλαγή στάσεων, η γλώσσα της είναι μονίμως στις φωνητικές μου χορδές (αν υπήρχε βαθμολογία για το βαθύ φιλί θα έβαζα 11!). Στο ντους πάλι παρέα. Επικοινωνία μεταξύ των 2 γύρων άνετη και χαλαρή σαν να μιλάς με μια φίλη σου.

2ος γύρος μια από τα ίδια με κάποιες εναλλαγές στις στάσεις και καμία μα καμία δυσκολία από μέρους μου να ανταπαξέλθω (είμαι και στα 2α άντα βλέπετε) λόγω τρελής κάβλας που σου βγάζει. Εννοείται πως όχι δεν άκουσα πλην του κουλουριού που δεν είναι στο μενού (κρίμα δείχνει απόλυτα ελκυστικό).

Σημειολογικές παρατηρήσεις:
1) Δεν είναι μικρή σε ηλικία (εκτιμώ late twenties). Από τα συμφραζόμενα συμπεραίνω ότι αφού ευχαριστήθηκε το σεξ ερασιτεχνικά είπε να το κάνει επάγγελμα και ίσως αυτό να εξηγεί το πόσο όρεξη βγάζει.
2) Το site της λέει ότι προσφέρει foot fetish. Από κάποιες στιγμές γουστόζικης χρήσης των δακτύλων του ποδιού μάλλον θα δοκιμάσω την επόμενη φορά.
3) Οποιαδήποτε στιγμή κάποιο μέλος μου (χέρι, γλώσσα ή πόδι) ήταν ανάμεσα στα σκέλη της η πίεση στο κρίσιμο οστό αυξάνοταν.
4) Τα σχόλια της για εμένα ήταν κολακευτικά. Τα εννοεί δεν τα εννοεί δεν έχει σημασία. Σε φτιάχνει.
5) Ο χρόνος μαζί της ξεπέρασε την ώρα περίπου 15 λεπτά. Ούτε κινητά να βαράνε ούτε δυσανασχέτηση ούτε βιασύνες. Το αντίθετο. Κάποιες μαλάξεις στον παραδόξως (όχι και τόσο εν τέλει) ορεξάτο π.ύ..ο μου, φιλιά (εννοείται) και αντίο
6) Η κουβέντα ενδιάμεσα πήγε σε μονοπάτια που με κάνουν να εκτιμώ ότι είναι καλλιεργημένη και όχι μπάζο.

Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε ότι πέρασα πραγματικά καλά. Η τσέπη μου αντέχει τα 150 και εννοείται θα ξαναπάρω. Για εμένα προσωπικά το VFM είναι στο max εφού έχω περάσει και πολύ χειρότερα με 150 (και με παραπάνω) αλλά ποτέ καλύτερα σε αυτά τα λεφτά. Σε δικούς μου ανθρώπους που δεν το αντέχουν, παρόλα αυτά τη συστήνω για επετειακή χρήση.

Ρε μήπως είμαι ερωτευμένος?

Keep f...ing

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 01, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Οκτωβρίου, 2014
Τωρα που εκλεισε το hall of escorts ξερετε που βρισκεται η εν λογω κοπελα?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1