Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 45 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Με την Αλίκη βρέθηκα πριν μερικές μέρες. Πολύ εύκολη επικοινωνία με sms, σφού έτσι την βολεύει. Πίσω από το Ωνάσειο λοιπόν, και σκάει το μωρό στην πόρτα.(Ακόμα να βάλουν κουρτίνες στα μπάνια τους. Πόσο βλακεία τελικά για 22, από 21 €...!!!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!ΘυμόςΘυμός
Το μόνο που θυμάμαι όταν άνοιξα την πόρτα, ήταν οι ματάρες της, το λευκό λείο δέρμα στο πρόσωπό της και οι γαμάτες μαύρες γόβες της, τις οποίες δεν έβγαλε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου...(χαμός και κάβλα.) Η επίθεση ξεκίνησε με το που μπήκε με βαθιά γλωσσόφιλα και χαιδέματα παντού.
Βυζάκια πάρα πολύ καλά, φυσικά και νούμερο 2,5 με 3. Ρόγα μικρή και σηκώνεται σχετικά εύκολα. Με το σουτιέν και το βράκακι της το μαύρο, (και τις γόβες...)άρχισε η μάχη πάνω στο κρεβάτι. Εκεί έφαγα μερικά γκολάκια. Γλύψιμο στις ρόγες μου, στα χέρια, στα πόδια, παντού. Βγάζω το σουτιέν της και εκείνη το βρακάκι της. Έπαιζε τις ρόγες της με το πουτσοκέφαλο και αρχίζει μια αρκετά καλή πίπα με σάλιωμα και γλυψιμο όλης της περιοχής. Ήταν πάρα πολύ καλή. Την σταμάτησα, γιατί πήγαινα για τελείωμα 1ου γύρου και δεν ήθελα. Επαιξε με την γλώσσα της πάνω στο πουτσοκέφαλο για λίγο ακόμα και την γυρνάω για να την γλύψω. Παρ' όλο που δεν έκανε μπάνιο, ήταν πεντακάθαρη και δεν μύριζε καθόλου. Όπως μου είπε, μένει κοντά μια φίλη της και είναι έτοιμη για μάχη...πριν έρθει.
Όμορφη κλειτορίδα και πολύ όμορφο μουνάκι, καλοσχηματισμένο. Θέλει κάποια προσπάθεια για να "λυθεί".
Μόλις τελείωσε και αυτή, ή έκανε πως τελείωσε, συνέχισε την πίπα. Την ξανασταματάω και μου βάζει καπότα. Πως με θές μωρό μου?? με ρωτάει, και πριν απαντήσω κάθεται επάνω μου με reverse cowgirl, και τις γόβες στη μέση μου για να τις χαιδεύω τα πόδια και τις γάμπες. Σε 15΄΄ ήρθε το τέλος και πίεζε με όλη της την δύναμη προς τα κάτω. Ήθελα να μπω όλος μέσα. Από το κεφάλι μέχρι τα νύχια.
Σηκώνομαι για μπανάκι και τσουπ, νά'σου δίπλα μου να με χαϊδεύει και να με καθαρίζει. Εκεί είδα καλύτερα το πρόσωπό της και το σώμα της. Δεν είναι μοντέλο, ευτυχώς, και έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και κάτι ματάρες και χειλάρεςΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
Επιστρέφω στο κρεβάτι και σε λίγο η ομορφιά δίπλα μου. Άνετη και χαλαρή, να μιλήσουμε για τα πάντα. Μου είπε για το σάιτ, πως ξεκίνησε με τον ΝΙΤΡΟ, και λύθηκα στα γέλια. Είσαι πολύ τυχερή της λέω. Επεσες από τον 8ο και στάθηκες όρθια. 1η επαφή με τον ΝΙΤΡΟ??? Γιατί? με ρώτησε με απορία. Γιατί θα μπορούσες να έχεις πέσει σε κάποιον πολύ μαλάκα ή και πολύ αλήτη. Και χαίρει εκτίμησης από εμένα, οπότε λέω πως είσαι τυχερή. Και εκεί που λέγαμε για σάιτ και ΝΙΤΡΟ, ξεκίνησε ο 2ος γύρος με μια επιθετική πίπα. Σε λίγο ήμουν έτοιμος και ξεκίνησα με ιεραποστολικό και συνέχισα στα 4. Αλλά δεν μπόρεσα να τελειώσω. Με χάλασε αρκετά που δεν προσπάθησε να με κάνει να τελειώσω και δεύτερη φορά. Είπα δεν πειράζει, και εκεί μέιναμε.
Ήμουν αρκετά ικανοποιημένος με τον πρώτο γύρο, ίσως γι' αυτό δεν συνέχισα. Πάντως η κοπέλα με κάλυψε. Όμορφη, έξυπνη, τυχερή, φυσική και κάνει με καλή διάθεση την δουλειά της.
Την επόμενη φορά θα πάρω παραπάνω από το μενού που προσφέρει.
Τα 100 € είναι λογικά, αν και θα ήθελα λιγότερα(και τι σημαίνει αυτό θέλει πολύ κουβέντα). Αλλά με 2-3 rdv που θέλει να κάνει την ημέρα, δύσκολο να την πιέσεις...
Αυτά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
vendetta88
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
3
Πόντοι:
606
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού