Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 15 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Βλέπω η κοπέλα προστέθηκε στην λίστα μετά τα σχόλια που έγιναν στα φόρουμ γι'αυτήν.Μιας και είπα λοιπόν ότι θα γράψω κριτική με λεπτομέρειες, ήρθε η ώρα να κρατήσω τον λόγο μου. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο του αγοραίου έρωτα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα ούτε την είχα ακούσει ποτέ την συγκεκριμένη.Ίσως γιατί είχα κάνει κάποια μεγάλα αναγκαστικά διαλείμματα κατά καιρούς. Τέλος πάντων, στο τηλέφωνο το σήκωσε ένας κύριος ευγενέστατος και συνεννοήσιμος, αλλά και επιφυλακτικός. Με πολύ προθυμία και καλή θέληση κι από τις δυο μεριές το ραντεβού κλείστηκε τελικά και η κοπέλα εμφανίστηκε μετά από ένα μισαωράκι.
Επειδή οι φώτος είναι αρκετά πιστές,δεν χρειάζεται να πω πολλά για την εμφάνιση. Οτι βλέπετε. Το πρόσωπο είναι όμορφο με φοβερά μάτια ωραία χείλη και μικρή μυτούλα, με χαρακτηριστικά που έχουν μια ανεπαίσθητη κλίση προς Ταταρο-Μογγολία.
Τα ελληνικά της δεν είναι και τόσο καλά, αλλά εντάξει, συνεννοείται άνετα και κάνει συζήτηση, αλλά όχι και για πολλές και εξεζητημένες κουβέντες.
Όσον αφορά την απόδοση, έμεινα πολύ ευχαριστημένος και με την διάθεση και με την χημεία που είχαμε και από το γεγονός ότι παρά το ότι είναι αρκετά δυναμικός χαρακτήρας και της φαίνεται, ήταν δεκτική στις δικές μου επιθυμίες και προσπάθησε να δώσει προτεραιότητα στην ικανοποίησή μου κι όχι να οδηγήσει τα πράγματα εκεί που την βόλευαν. Κυριολεκτικά πάντως την ιδρώνει την φανέλα και έβγαλε απίστευτη ενέργεια, σα να ήταν η κοπέλα μου που είχε και καιρό να με δει.Παρότι έχω πάει με πάμπολλες κοπέλες και έχω ξοδέψει μεγάλα ποσά για την ευχαρίστησή μου, νομίζω ότι αυτή την συνάντηση θα την τοποθετήσω πολύ ψηλά στην λίστα με τις καλύτερες.Καμιά φορά είναι και θέμα τύχης.Όλοι έχουμε κλάψει λεφτά από συναντήσεις που δεν πήγαν καλά, αλλά όταν σου τυχαίνουν και τέτοιες περιπτώσεις λες χαλάλι και τα λεφτά που πια δεν περισσεύουν!!
Εν ολίγοις,ήταν μια συνάντηση και μια εμπειρία που θα την θυμάμαι για πάντα. Αυτό δεν ψάχνουμε όλοι μας άλλωστε;
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική και σίγουρα θα την ξανασυναντούσα, αλλά λόγω οικονομικών συνθηκών, έβαλα "ίσως"......

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 19, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
184
Πόντοι:
896
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού