Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 42 10
Call-Girls 111738
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δεν τήρησα την υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου για αρκετό καιρό αποχής ύστερα από την πρόσφατη σύντομη επιστροφή... Η...αναζήτηση λοιπόν συνεχίστηκε με την Έλλη29 και ιδού οι εντυπώσεις μου:

Εύκολο και με την πρώτη το κλείσιμο του ραντεβού, στο τηλέφωνο βέβαια δεν απαντάει η ίδια αλλά κάποιος άντρας, "ο φίλος της", όπως λέει. Αυτό είναι λίγο ξενερωτικό, αλλά εντάξει, δε θα μαλώσουμε γι' αυτό το λόγο. Όπως δε θα μαλώσουμε που άργησε μισή ώρα στο ραντεβού της (λόγω κίνησης μου είπε, με ειδοποίησε πάντως ότι θα αργούσε), επειδή ΕΙΧΑ αυτή τη μισή ώρα, αν όμως βιαζόμουν, μπορεί να έγραφα εντελώς άλλα πράγματα τώρα.

Επί της ουσίας: Δεν μοιάζει με τις φωτογραφίες, εμένα τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε! Κατ' αρχήν είχε βαμμένο ξανθό μαλλί - που αμφιβάλλω αν της πάει περισσότερο από αυτό που απεικονίζεται σε αυτές, ενώ δείχνει και πιο αδύνατη (ίσως να έκανε δίαιτα, ποιος ξέρει). Έχει μεγάλα στήθη, τεσσάρια νομίζω, όχι φυσικά βέβαια, αλλά...μια χαρά για τη δουλειά που κάνει. Είπαμε ότι δεν είναι χοντρή, το σώμα της κατά τα άλλα είναι κανονικό, ούτε πλαδαρό ούτε υπεργυμνασμένο, ΟΚ πάντως. Το πρόσωπό της τώρα είναι αρκετά συμπαθητικό, λίγο "χωριάτικο" ίσως. Επαναλαμβάνω ότι με το "κανονικό" μαλλί της μπορεί να ήταν καλύτερο.

Η συνολική πάντως εντύπωση ήταν καλή, καθώς είναι χαμογελαστή και αποπνέει μια ΗΡΕΜΙΑ - το γράφω με κεφαλαία γιατί είναι χαρακτηριστικό της και σε χαλαρώνει.

Στα του αγώνα: ό,τι έγραψε ο συναγωνιστής από κάτω περίπου συνέβησαν και σε μένα! Δηλαδή άρχισε κάπως συγκρατημένα, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το...αερογλωσσόφιλο, δηλαδή το φιλί της ήταν "με γλώσσα", όχι όμως "βαθύ με γλώσσα", το "βαθύ" το απέφευγε! Περάσαμε στα πρώτα "αναγνωριστικά" χάδια, όπου άρχισε να λέει διάφορα "με καυλώνεις" και με κάνεις και με ράνεις, εμφανώς...επαγγελματικά, τα οποία δεν ήταν αναγκαία, χωρίς ευτυχώς να με εκνευρίσει, γιατί δεν το παράκανε, κράτησε το μέτρο.

Όταν όμως κατέβηκα προς τα κάτω και άρχισα να την περιποιούμαι εγώ, τα πράγματα άλλαξαν προς το πολύ καλύτερο, δηλαδή...δεν ήθελε να πάρει το "γατάκι" της από το στόμα μου - και ενώ στην αρχή ήταν μάλλον στεγνή, σύντομα έγινε μούσκεμα, δέχτηκε τα πάντα (και έντονη δακτυλοσκόπηση παντού, που την επιδίωξε κιόλας!) και τελείωσε δυο φορές, μάλιστα η δεύτερη επήλθε ύστερα από δική της "απαίτηση", δηλαδή ήθελε να συνεχίσω και μετά από την πρώτη φορά. Παραλίγο μάλιστα να τελειώσω κι εγώ έτσι, στον "αέρα", καθώς η καύλα της μου μεταδόθηκε! Μετά απ' όλα αυτά και το φιλί της έγινε πιο "ανοιχτό" και βαθύ (όχι εντελώς πάντως).

Στη συνέχεια έδειξε ότι ξέρει καλά την τέχνη του στοματικού, παρόλο που ήμουν ήδη τούρμπο από όσα είχαν προηγηθεί και ύστερα ανέβηκε πάνω μου, όπου μείναμε έτσι για πολλή ώρα και...ξανατελείωσε, όπως τουλάχιστον δήλωσε! Φυσικά ποια απ' όλα αυτά τα "τελειώματα" ήταν αληθινά, μόνο η ίδια το ξέρει, για τα πρώτα πάντως μπορώ βάσιμα να υποθέσω ότι δεν ήταν ψεύτικα. Όπως και νάχει, το ματς από τη δική μου πλευρά έληξε μέσα της, στην κλασσική στάση, όπου τελικά την "τοποθέτησα", έτσι ώστε να τη βλέπω σε...όλες τις διαστάσεις της.

Συνέχισε να είναι ήρεμη και χαλαρή σε όλες τις κουβέντες που ανταλλάξαμε ύστερα από το τέλος του αγώνα και τελικά αποχαιρετιστήκαμε...ευχαριστημένοι ο ένας από τον άλλον νομίζω!

Να τονίσω και το ότι είναι περιποιημένη και πεντακάθαρη σε όλα της.

Η Έλλη λοιπόν μπορεί να μην είναι η υπερεντυπωσιακή γκόμενα, είναι όμως μια γλυκειά κοπέλα και παράλληλα και απόλυτα επαγγελματίας σε αυτό που κάνει! Δε μου φάνηκε να της αρέσει να πολυπαίρνει πρωτοβουλίες, αλλά μάλλον ακολουθεί το ρυθμό σου - και αν την περιποιηθείς και την προσέξεις, θα το...εκτιμήσει και θα το ευχαριστηθεί κι εκείνη. Σε κάθε περίπτωση, θέλει να περάσεις καλά και σε σέβεται!

Τώρα, ως προς τη σχέση τιμής - απόδοσης: σίγουρα δεν μπορείς να πεις πως δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει, αν όμως είναι η καλύτερη στην κατηγορία της, δεν ξέρω, είναι άλλωστε και υποκειμενικά αυτά τα πράγματα, δεν αρέσουν σε όλους το ίδιο οι ίδιες κοπέλες - και...ούτε κι εμείς αρέσουμε σε όλες το ίδιο, που κι αυτό έχει σημασία! Θα έλεγα ότι...αν ήταν αυτοκίνητο θα ήταν το τελευταίο Hyundai Accent, το οποίο μπορεί να μη γέμιζε το μάτι σε πρώτη σκέψη, όμως τελικά αποδείχθηκε αξιόπιστο, συμπαθητικό και...γέμισε τους δρόμους! Και τώρα που ενέσκηψε η κρίση, πολλοί θα το έχουν εκτιμήσει εκ των υστέρων για όσα πρόσφερε στην τιμή του! Και η Έλλη λοιπόν είναι συμπαθητική, άξια εκτίμησης και...συνεπής και καλή εργάτρια του αθλήματος.

Αυτά για την Έλλη. Πάμε για άλλα - και καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 26, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουλίου, 2013
φιλε ποσο χρονον την εκανες την κοπελα?
27 Ιουλίου, 2013
Δύσκολο να σου απαντήσω. Καμιά τριανταπενταριά ίσως.
28 Ιουλίου, 2013
Δεν εχω καταλάβει γιατί άλλη λένε 80ε για 1 ωρα κ αλλη 100ε κ απο θέμα μενού είναι ίδια. .
S
sohoviz
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3