Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Αντιγονη ειναι Ελληνις 40αρα, η οποια δηλωνεται ως τετοια χωρις να ειναι στην πραγματικοτητα 45 ή 50... (Για την ακριβεια, εγω θα την εκανα και late-30's, αλλα η ιδια μου διευκρινισε πως ηταν 38 στα 39 περυσι, και πως, περιεργως καταχωρηθηκε σε μεγαλυτερη ηλικια στο σαιτ του πρακτορείου! Την πιστευω)

Ειναι μια πολυ ομορφη γυναικα, η οποια, παω στοιχημα πως προκαλεσε μακελεια και μονομαχιες κατα τα είκοσί της... Ακομα εχει ενα πολυ ελκυστικο προσωπο, μια βαθεια, αισθαντικη φωνη, και σωμα σφιχτο για την ηλικια της- με μεγαλους φυσικους βυζους που αντεχουν! Καμια σχεση με τη σαπιλα των πλαστικων μιλφ, που δυσκολευεσαι να βρεις το οτιδηποτε φυσικο επανω τους.

Ως προς τη συμπεριφορα, ειναι πολυ εγκαρδια και ομιλητικη, εχει το κλασικο πουτανιστικο-κωλοπετσωμενο στυλ, αλλα σε καμια περιπτωση δεν σε κανει να νιωθεις αυστηρα "πελατης"... Εξαλλου, μου ειπε πως δουλευε επι χρονια σε στριπτιτζαδικα, και δεν το 'χε σε τιποτα να βγει για καφε με εναν θαμωνα- ακομα και χωρις να τον παρει βιζιτα! (Μου φανηκε περιεργο, αλλα δεδομενου του ποσο διαχυτικη φαινοτανε, δεν εχω λογο να το αμφισβητω)

Επι τω εργω, δεν με εντυπωσιασε, αλλα ουτε και μου αφησε καποιο συγκεκριμενο παραπονο. Στα πλην, η εκτενης χρηση δοντιου κατα την πιπα, και οι πολυ εντονες κινησεις με το χερι και το στομα. Επισης, οι πολλες κραυγες, που δεν νομιζω πως αναλογουσαν στην αποδοσή μου, καθως δεν γαμαω σαν Manuel Ferrara, ουτε το πουλι μου ειναι σαν του Ferrara... Στα συν, οτι εδειξε προθυμια για καθε σταση, οτι τον επαιρνε μεχρι τις αμυγδαλες (και τον κραταγε), οτι ηταν καθαρη.

Εδωσα 120, παιρνοντας 2 γυρους και ελευθερο στοματικο (80+20+20). Στην τιμη προσεθεσα και τα 23 ευρω του Λακομπα, το οποιο σημειωνω πως μου την εσπασε για 2-3 λογους, αλλα βαριεμαι να γραψω ειδικη κριτικη/ Το κινητο της Αντιγονης κουδουνισε κανα δεκαλεπτο πριν τη συμπληρωση της μιας ωρας, αλλα η τυπισσα το παλεψε φιλοτιμα για να με τελειωσει- και τελικα τα καταφερε...

ΥΓ1 Εχει εναν τεραστιο ναζιστικο αετο στο (γυμνασμενο) μπρατσο της, με αποτελεσμα να φαντασιωνομαι πως γαμαω την Ευα Μπραουν- και τη Ζαρουλια, και τον lakis33 μαζι. Καπως ετσι εφθασα στο φιναλε του 2ου γυρου... (Νομιζω πως τυπισσα ανεφερε και κατι για διακοπες στη Μανη (;!) Παντως, η καταγωγη της ειναι απο Κρητη, αλλα- αγνωστο γιατι- ανακατευει και αρκετες αγγλικουρες αναμεσα στην λεβεντικη κρητικη προφορα Χμμμ;)

ΥΓ2 Οι φωτογραφιες την αδικουν καταφωρα. Το προσωπό της ειναι πολυ γλυκο, και χανεται πισω απ' τη μασκα. Ωστοσο, εχουν γινει ψιλοεπεμβασεις ωστε να μην φαινεται η μικρη (επαναλαμβανω: ειναι αρκετα σφιχτη για την ηλικια της) χαλαρωση, ενω και το υψος 1.72 που αναγραφεται στο σάιτ ειναι, αν μη τι αλλο, χαβαλες... Η κοπελα χωρις τακουνια δε νομιζω να ξεπερνα το μεσο γυναικειο μπόι- τουτεστιν 1.62-1.63, και max 1.65

ΥΓ3 Παρα τους αετους και τα ρεστα, δεν ειναι καθολου πυροβολημενη. Προσωπικα, συζητησα μαζι της σε παρα πολυ καλο επιπεδο- ενω και το γεγονος πως ειναι ελληνιδα, σε αποτοξινωνει λιγο απο τα "μουρο'μ" και τα "ντα-νιετ"

Καλο να περνατε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 15, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
143€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
26 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.786
Πόντοι:
2.537
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουλίου, 2013
αστεια με κανεις ? 8 εμφανιση σωμα προσωπο με βυζι που κανει για σφουγγαρισμα, μεση για ταβλι, και μασκα στα μουτρα?
26 Ιουλίου, 2013
Εμενα μου φανηκε πολυ ωραια στο προσωπο- αλλα με δεδομενη, παντα, την ηλικια της...
Δηλαδη, μεταξυ των σαρανταρων που ξερω, ΝΑΙ, παιρνει 9!
Σωμα μου φανηκε πολυ καλο ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ της. Θα εβαζα και 6, αλλα λογω βυζιου (ΠΟΛΥ καλο, κατα τη γνωμη μου), πηρε 7.

ΥΓ Εσυ αν την εχεις δοκιμασει, γιατι δεν ανεβαζεις καμια κριτικη? Χμμμ;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2