Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πάλι βλέπω ότι είμαι ο πρώτος που ανεβάζει κριτική γι' αυτή την κοπέλα. Ελπίζω να βοηθήσω.

Λοιπόν την Αντιγόνη την είχα βάλει στο μάτι κοιτάζοντας τις φωτογραφίες των κοριτσιών του συγκεκριμένου πρακτορείου και ήρθε σήμερα η ώρα να τη συναντήσω. Ένας από τους λόγους που την επισήμανα, είναι και το ότι δηλώνει "milf", κάτι το οποίο προτιμώ γενικά (χωρίς να αποκλείω και κάποια...εξαίρεση!), καθώς πιστεύω ότι λόγω της δικής μου ηλικίας επικοινωνώ καλύτερα μαζί τους και...ίσως και να τους αρέσω και περισσότερο, καθώς...τι να πει το ταλαιπωρημένο κορμί μου σε ένα πιπίνι Ντροπή ;;;

Ανοίγοντάς της την πόρτα του δωματίου, είδα μια κοπέλα γύρω στο 1.70΄, η οποία έχει σώμα όπως ακριβώς απεικονίζεται στις φωτογραφίες (και να υπάρχει μια ελάχιστη επεξεργασία είναι αμελητέα), δηλαδή ένα πολύ ωραίο και "στητό" σώμα για την ηλικία της, ούτε παχουλό αλλά ούτε και skinny, είναι δηλαδή όπως ακριβώς πρέπει (για μένα τουλάχιστον)! Το μόνο που δεν απεικονίζεται στις φωτογραφίες είναι κάποια tatoo, τα οποία προσωπικά δεν με ενόχλησαν, για τους άλλους δεν ξέρω...

Στο πρόσωπο η εικόνα είναι διαφορετική αλλά τελικά όχι απογοητευτική: στις φωτογραφίες βέβαια απεικονίζεται με μάσκα, πάντως δεν είναι όπως είχα φανταστεί. Έχει δηλαδή μια φάτσα...πώς να το πω, "περπατημένη" είναι η σωστή λέξη, η οποία δείχνει την ηλικία της (γύρω στα 40) και τα "χιλιόμετρα" που έχει κάνει, που πρέπει κάθε άλλο παρά λίγα να είναι. Πάντως μπορεί αυτή η φάτσα να μην παραπέμπει σε κάποια αιθέρια ύπαρξη, όμως...σε προκαλεί λέγοντάς σου "έλα να με ξεσκίσεις"! Και εμένα αυτό μου άρεσε και μου δημιούργησε θετικές προσδοκίες.

Οι προσδοκίες αυτές επαληθεύτηκαν με το παραπάνω - και από την αρχή ξεκαθαρίζω ότι αν μπορούσα να της βάλω είκοσι με άριστα το δέκα στο θέμα "συμμετοχή στο σεξ", θα το έβαζα χωρίς καμιά αμφιβολία! Κατ' αρχήν δημιούργησε αμέσως μια ευχάριστη διάθεση, γιατί είναι άνετη και χαμογελαστή. Αφού είπαμε λίγες χαζοκουβέντες, το "έργο" άρχισε με παθιασμένα φιλιά και ύστερα σκέφτηκα να την περιποιηθώ πρώτος εγώ: την έβαλα κάτω λοιπόν και της άρχισα ένα γλείψιμο, στο οποίο αρχικά ανταποκρίθηκε θετικά αλλά συγκρατημένα, όμως ύστερα από λίγο αφέθηκε και στο τέλος άρχισε να συμμετέχει ξέφρενα, μέχρι που έγινε μούσκεμα και τελείωσε κραυγάζοντας - και με βεβαιότητα πιστεύω ότι δεν υποκρίθηκε! Φυσικά, αυτό με έκανε...ταύρο - και αυτή η εμπειρία μόνο με την παλιά Βαλεντίνα της Βριλησσού 60 μου είχε ξανασυμβεί με τόση ένταση!

Τη βεβαιότητά μου ότι το ευχαριστήθηκε κι αυτή, την ενίσχυσε η διάθεσή της να μου το ανταποδώσει, μου έπαιξε δηλαδή μια υπερ-σπέσιαλ δική της στοματική "παράσταση", η οποία περιλάμβανε (με δική της πρωτοβουλία!) και κάποια...ψιλοεξτρέμ "μπόνους", τα οποία ξέρει να τα κάνει πάρα πολύ καλά! Αφού με "ανόρθωσε" όσο δεν παίρνει, ανέβηκε πάνω μου και στη συνέχεια αρχίσαμε να αλλάζουμε στάσεις: ιεραποστολικό, πλαγιαστό, πισωκολλητό, πάλι ιεραποστολικό, ενώ στο ενδιάμεσο πάλι θέλησα να τη...φτιάξω όπως στην αρχή! Όχι μόνο συμμετείχε ενεργά σε όλα αυτά, αλλά θα τη χαρακτήριζα πραγματικό δυναμίτη, ενώ τελείωσε άλλη μια φορά, μάλλον πάλι στ' αλήθεια!

Δεν ξέρω βέβαια αν θα είναι έτσι με τον καθένα, πάντως η μεταξύ μας χημεία ήταν καταπληκτική! Τέλος, κάποια στιγμή τελείωσα κι εγώ στο σώμα της και στο πρόσωπό της, όπου "τα μάζεψε" στο στόμα της και ύστερα πήγε και τα έφτυσε διακριτικά στο νιπτήρα...

Με όλα αυτά πέρασαν περίπου τα σαράντα λεπτά από τη μια ώρα που είχαμε στη διάθεσή μας. Θα μπορούσε να υπάρξει και δεύτερος γύρος, ήμουν όμως τόσο ευχαριστημένος που δεν τον θέλησα και επιφυλάχθηκα για την επόμενη φορά που θα τη συναντήσω. Εννοείται ότι θα επιδιώξω να υπάρξει οπωσδήποτε και επόμενη φορά, όπου πιστεύω ότι θα περάσουμε ακόμα καλύτερα, αφού όταν υπάρχει καλή χημεία, μόνο θετικό είναι να ξέρει ο ένας/μία τι να περιμένει από τον άλλον/άλλη!

Με απόλυτα λοιπόν κριτήρια, η Αντιγόνη είναι αυτό που προανέφερα: ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ! Στο "social time" ίσως κάποιους να ψιλοενοχλήσει το γεγονός ότι μιλάει πολύ (ύστερα από το σεξ βέβαια), όμως μικρό το κακό.

Εκτός όμως από τα απόλυτα κριτήρια, μπαίνει στη μέση και η...λογιστική: οι υπηρεσίες λοιπόν της Αντιγόνης, συμπεριλαμβανομένου και του ελεύθερου στοματικού, κοστίζουν 100 ευρώ (χωρίς αυτό 80), ενώ αν θες και δεύτερο γύρο, πρέπει να δώσεις άλλα 20 ευρώ - και οπωσδήποτε υπάρχει άλλο ένα έξτρα για πίσω πόρτα (αν τη δίνει, που δε ρώτησα, νομίζω όμως ότι αναφέρεται στη διαφήμισή της στο πρακτορείο). Το αν αυτά τα χρήματα είναι πολλά ή λίγα...εξαρτάται. Δε λέω ότι δεν τα αξίζει, αλλά ο καθένας...μόνο με ένα δικό του συγκριτικό τεστ μπορεί να κρίνει αν θα τα έδινε σε αυτήν ή σε κάποια άλλη! Εγώ πάντως δεν το μετάνοιωσα, χωρίς να μπορώ να πω αν είναι το απόλυτο value for money.

Η συνεννόηση με το πρακτορείο καλή - και είναι σημαντικό ότι όσα λένε τα πραγματοποιούν, στέλνουν τις κοπέλες που διαφημίζουν και όχι τίποτα άσχετες, ενώ αυτές δίνουν την εντύπωση, κάτι που είναι σημαντικό, ότι είναι συνειδητοποιημένες για τη δουλειά που κάνουν και σε καμιά περίπτωση εξαναγκασμένες. Τουλάχιστον οι δυο (Σάντρα και Αντιγόνη) που έχω δοκιμάσει.

Αυτή είναι η άποψή μου για την Αντιγόνη και όποιος δεν συμφωνεί δεν ξέρει τι του γίνεται!!! Πλάκα κάνω βέβαια, απλά επειδή είδα κάμποσους να αντιγράφουν το τελείωμα των κριτικών του "αρχηγού"...είπα να πρωτοτυπήσω! Καλά να περνάτε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 08, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2013
Μπραβο συναγωνιστη εδω κ καιρο ηθελα να την συναντησω αλλα λογο ελειψης κριτικων δισταζα
Αλλα τωρα μολις βρώ τα χρηματα βουρ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1