Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 112 10
Call-Girls 280942
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Με τη Nayomi έχω συναντηθεί αρκετά παλιότερα, όταν κυκλοφορούσε με άλλο όνομα στην πιάτσα, είχε ξανθό μαλλί και τα έκανε όλα με 150 ευρωπουλάκια... είχαμε συναντηθεί μια δύο φορές, αλλά μετά "έπιασε" την καλή και δεν υπήρχε περίπτωση να την πετύχεις εύκολα... Η γυναίκα απλά το έχει... σε βουτάει από τα παπάρια και σε κάνει "άλογο"... αχαλίνωτο σεξ σε όποια στάση θέλεις και κουλούρι!

Όποτε συναντηθήκαμε πριν καν μπει για μπανάκι με χούφτωνε και χάιδευε τον πούτσο μου για να με προειδεάσει για το τι θα γινότανε μετά το μπανάκι και το ανάλογο ντύσιμο (πραγματικά ότι ζήτησα το είχε φορέσει... ζαρτιέρες, γόβες σε χρώμα που ζήταγα) και ερχόταν στο κρεβάτι... πάντα με καύλωνε απίστευτα το κωλαράκι της και γούσταρα να την παίρνω στα τέσσερα, αλλά και να της γλείφω το πάντα φρεσκοξυρισμένο και πεντακάθαρο μουνάκι. 2 με 3 γύρους τη φορά και τη δεύτερη που θυμάμαι είχα περάσει και στην πίσω πόρτα... δουλεμένη άλλα ξέρει να τη χειρίζεται... η κραυγούλες που κάνει στο παραδοσιακό σεξ μετατρέπονται σε ουρλιαχτά καύλας όταν εισχωρείς από πίσω και είμαι σίγουρος ότι μας είχε ακούσει όλος ο όροφος του ξενοδοχείου, αλλά δε με ένοιαζε καθόλου. ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΥΛΑ!!!

Η Nayomi είναι φετίχ που θέλω να ξαναπάρω σύντομα... αλλά δυστυχώς ή δε το σηκώνει ή όταν το σηκώνει την πετυχαίνω σε μέρα που είναι πολυάσχολη.

Μακάρι να τα ξαναπούμε σύντομα με την τόσο καυλιάρα γυναίκα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Μέλος
Εγγραφή:
15 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουλίου, 2013
αλλος ενας με 0 μηνυματα έγραψε καλα λόγια για την φόλα!!!
συνεχίστε τα καραγκιοζιλίκια!!
A
alpula
09 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έπεσαν η δουλειές φίλε κ ψάχνει για θυματα φαίνεται άλλος λέει 100 άλλος 150 τι γίνεται ρε μαγκες όπου σας πιάσει είναι δεν εχω καταλάβει ακόμα Χμμμ;Χμμμ;
S
sohoviz
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2