Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 43 10
Call-Girls 141052
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με την Ανίτα ήταν η 3η φορά που συναντιώμαστε σε γνωστό ξενοδοχείο πίσω από το Ωνάσειο... Ήρθε με αρκετή καθυστέρηση, λόγω κίνησης από ότι μου είπε... είναι μια κοπέλα καθημερινή, από αυτές που μπορεί και να περάσουν αδιάφορες δίπλα σου... όμως όταν πέφτεις μαζί της στο κρεβάτι είναι σαν να ξεκινάει μάχη!!

Στα του ψητού... μετά τις πρώτες κουβεντούλες και γλωσσόφιλα, άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο... η τύπισα ξέρει πως να σε κάνει τούρμπο... την πετάω με τα ρούχα στο κρεβάτι, της ανασηκώνω το φόρεμα, παραμερίζω το στριγκάκι και αρχίζω να ασχολούμαι με την κλειτορίδα της... το απολαμβάνει δεόντως, ειδικά τα δαγκωματάκια και το επαναλαμβανόμενο γλύψιμο... δαχτυλισμοί και στις δύο τρυπούλες (είναι δουλεμένες κάργα) και στη συνέχεια ένα ανεπανάληπτο τσιμπούκι από εκείνη... ναι... το έχει σε επαγγελματικό επίπεδο... τον εξαφανίζει στο στόμα της μέχρι να πεις αχ! Δεν άντεξα, της πέταξα την πρώτη δόση στα βυζιά...

Μπανάκι, τσιγάρο και 2ος γύρος με ξεκίνημα από εκείνη με απίστευτη άνεση στη χρήση του "εργαλείου"... αφού με κάνει ξανά τούρμπο στο πι και φι, τη γυρίζω, παίρνω έναν δονητή που είχε μαζί της και της τον χώνω στη μουνάρα... παράλληλα της έγλειφα την κλειτορίδα... εκεί γυρίζει και συνεχίζει το τσιμπούκωμα!!!! Μετά από κανένα δεκάλεπτο ανεπανάληπτου 69 ήρθε η ώρα... της είπα να βάλει ζαρτιέρες (που πάντα έχει μαζί, όπως έχουν αναφέρει οι συναγωνιστές παρακάτω) και να μου στηθεί στα 4... μετά από αρκετή ώρα σφυροκόπημα και εναλλαγή σε ιεραποστολικό και cow girl κατέθεσα εντός τη 2η μου δόση... δυστυχώς έπρεπε να φύγω μετά το ντουζάκι μου λόγω δουλειάς... Η ατάκα της φεύγοντας με άφησε μαλάκα... "μωρό, την επόμενη φορά να το φάμε το δίωρο... φιλιά".

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 08, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
15 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουλίου, 2013
η κοπελα εργάζεται ή εχει σταματησει γιατι δεν απαντα ποτε στο τηλεφωνο?
10 Ιουλίου, 2013
ακυρο και απο μενα την εχω παρει πολλες φορες τηλ. και δεν απαντησε ποτε.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2