Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 10 10
Call-Girls
42490
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ακολουθεί κακή (μη) κριτική, προσπεράστε ελεύθερα.
Η Βικτώριο μου άρεσε με το που άνοιξε η πόρτα, με το που την κοίταξα.
Γεια σου, γει...., τι γεια, άντε γεια, στο φόρεμα βασικά, τα υπόλοιπα κάπου, κάπως, κάποτε βγήκαν. Γωνίες, τοίχοι, καθρέπτες, α να και το κρεβάτι. Ενέργεια εγώ, στα κόκκινα η Βικτώρια, με έφτιαξε, μου έβγαλε όρεξη, διάθεση, κάβλα, τα πάντα όλα.
Ατάκες, σπιρτάδα, συμμετοχή, θηλυκότητα, όμορφη τρέλα.
Τι μου έκανε; Να περάσω καλά με τη πιο φυσική, γυναικεία, θηλυκή, έντονη, παθιασμένη συμμετοχή. Τόσο καλά που κάποια στιγμή βρεθήκαμε και σε δεύτερο δωμάτιο (δεν υπάρχει αυτό, ακόμα γελάω όταν το σκέφτομαι).
Με ιντρίγκαρε με τις ατάκες της, τη σπιρτάδα και το μυαλό της.
Γατίσιο βλέμμα σε θηλυκό πρόσωπο, μου αρέσει πολύ, ρομαντική ομορφιά προσώπου.
'Εχει φακίδες, δεν είναι 25, ίσως είναι 30-35, έχει ένα σημαδάκι στο ένα φρείδι κτλ κτλ.
Στα αρχίδια μου, γουστάρω τρελά το σώμα της, την έχω φάει ολόκληρη και πεινάω ακόμα.
Κυρία, Bella Donna όπως έγραψε και ο Άγιος, αλλά άγγελος; δεν είμαι τόσο σίγουρος.
Η Βικτώριο μου άρεσε με το που άνοιξε η πόρτα, με το που την κοίταξα.
Γεια σου, γει...., τι γεια, άντε γεια, στο φόρεμα βασικά, τα υπόλοιπα κάπου, κάπως, κάποτε βγήκαν. Γωνίες, τοίχοι, καθρέπτες, α να και το κρεβάτι. Ενέργεια εγώ, στα κόκκινα η Βικτώρια, με έφτιαξε, μου έβγαλε όρεξη, διάθεση, κάβλα, τα πάντα όλα.
Ατάκες, σπιρτάδα, συμμετοχή, θηλυκότητα, όμορφη τρέλα.
Τι μου έκανε; Να περάσω καλά με τη πιο φυσική, γυναικεία, θηλυκή, έντονη, παθιασμένη συμμετοχή. Τόσο καλά που κάποια στιγμή βρεθήκαμε και σε δεύτερο δωμάτιο (δεν υπάρχει αυτό, ακόμα γελάω όταν το σκέφτομαι).
Με ιντρίγκαρε με τις ατάκες της, τη σπιρτάδα και το μυαλό της.
Γατίσιο βλέμμα σε θηλυκό πρόσωπο, μου αρέσει πολύ, ρομαντική ομορφιά προσώπου.
'Εχει φακίδες, δεν είναι 25, ίσως είναι 30-35, έχει ένα σημαδάκι στο ένα φρείδι κτλ κτλ.
Στα αρχίδια μου, γουστάρω τρελά το σώμα της, την έχω φάει ολόκληρη και πεινάω ακόμα.
Κυρία, Bella Donna όπως έγραψε και ο Άγιος, αλλά άγγελος; δεν είμαι τόσο σίγουρος.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 18, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί