Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 73544
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων απο την μια αλλα και ενα μαχροχρονιο κολλημα με συγκεκριμενο γραφειο, επανερχομαι για μια ακομα κριτικη που ελπιζω να βοηθησει. Η συνενοηση εγινε με SMS και κατα την διαρκεια της συναντησης στα Αγγλικα, λογω του οτι η κοπελλα δεν μιλαει Ελληνικα. Στην εξωτερικη εμφανιση ειναι οπως εχει περιγραφει απο προηγουμενους. Ειναι μικροκαμωμενη, και για αυτους που τους αρεσουν οι Petite εκδοσεις ενα ποιημα. Το βυζακι μικρο με ρογες που σου αρεσει να γλυψεις, και ενα κωλαρακι στρογγυλο που θελεις να χαιδευεις και να φιλας συνεχεια.Οι λατρεις του συγκεκριμενου σωματοτυπου σιγουρα θα μεινουν απολυτα ικανοποιημενοι.
Βρεθηκαμε σε ξενοδοχειο πισω απο το Ωνασειο οπου με βολευε λογω υποχρεωσεων μου κατα το μεσημερακι. Εμφανιστηκε σαν το κοριτσι της διπλανης πορτας με μεγαλη ορεξη. Χωρις πολλα λογια επι το εργο. Εκανε ενα συντομο στηπτηζ ερωτικο θα ελεγα και ντουζακι. Μου επιτεθηκε αμοσως μετα οπου μετα απο εναν συντομο αγωνα βρεθηκαμε σε σταση 69 οπου και εγινε η πρωτη καταθεση. Χωρις μεγαλο social time, υπολογιζω μετα πο 10 λεπτα ηταν ετοιμη και παλι και αφου εκανε ντουζακι ξεκινησε ο δευτερος αγωνας. θα επεσημανα οτι ακομα και στην διαρκεια του social εδινε συνεχως φιλια και τριβοταν σαν γατακι επανω μου. Ξεκινησε λοιπον ο δευτερος γυρος, εγιναν 2 η τρεις αλλαγες στασεςν αρχιζοντας απο το να ειναι απο πανω μου εως ιεραποστολικο με τα ποδαρακια ψηλα οπου και εγινε η δευτερη καταθεση. Μετα απο 20 λεπτσ διακοπης μαζι με το ντουζακι και λογω των επαναλαμβανομενων βαθιων φιλιων και χαδιων εκατεροθεν ξεκινησε ο τριτος γυρος, οπου την περιποιηθηκα, και εκεινη εμενα για αρκετη ωρα φιλωντας με και γλυφωντας με σε ολη την ευαισθητη περιοχη μην παραλειπωντας ουτε εκατοστο χωρις φροντιδα. Και εγω ομως γευτηκα τα ομορφα χειλακια της και την γλυκεια της επιδερμιδα. Ο αγωνας συνεχιστηκε με Reverse Cow και το τελειωμα ηλθε στα τεσσερα. Ολη η συναντηση μαζι με τις τρεις φορες καταθεση ολοκληρωθηκε σε 1 και μιση ωρα. Το κοριτσι ειχε ορεξη και για τεταρτο γυρο ομως εγω επρεπε να φυγω λογω υποχρεωσεων. Επιφυλασσομαι στο μελλον.
Αυτα τα ολιγα, εκεινο που ευχομαι για ολους ειναι να διατηρησει την ζωντανια και ορεξη της και να δινει χαρα απολαυση σε ολους. Αυτα!! να περναμε καλα!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 03, 2013
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
372
Πόντοι:
881
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουνίου, 2013
Ρε rabbit έριξες 3 σε μια ώρα και είχες όρεξη και για τέταρτο;;; Εμείς δλη οι Γερο-μύστης που προσέχουμε ένα έχουμε να σου πούμε πως το μηχανάκι κουράζεται και δεν θα μπορείς όταν γίνεις σαν εμάς Γερο-μύστηςΓερο-μύστης
05 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μπά τα έχω και εγώ τα χρονακια αλλά όταν σε εμπνέει το αντικείμενο υπερβαινεις εαυτόν!!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο και γίνεσαι παιδί!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2