Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 8 10
Call-Girls 14947
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από μακρά αποχή από το άθλημα του πληρωμενου έρωτα για προσωπικούς λόγους, αποφάσισα να βρεθώ με την όμορφη Ρωσιδούλα, την οποία είχα βάλει στο μάτι από καιρό.
Τηλεφωνόντας στο γραφείο τους είπα πως θα ήθελα την κοπέλα σε 45' - άμεσα δε μου είπαν πως θα δουν εάν είναι εφικτό και θα με καλέσουν. 1-2 λεπτά μετά μου είπαν πως δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με την κοπέλα και εάν ήθελα κάποια άλλη. Τελικά τους είπα πως δεν ενδιαφέρομαι και εάν βρούνε την Dana στο επόμενο μισάωρο να με καλέσουν. 25 λεπτά μετά με κάλεσαν, μου ζήτησαν συγγνώμη για το πρόβλημα (που οφειλόταν σε προβλημα στο κινητό της κοπέλας όπως μου είπαν) και κανονίσαμε να έρθει σε 20' λεπτά σε ξενοδοχείο κοντά στην παραλία.
Πράγματι στο 20λεπτο άκουσα ενα παιχνιδιάρικο χτύπημα στην πόρτα.
Ανοίγω και μέτα απίστευτα ευχαριστημένος με αυτό που είδα:
Ένα 22χρονο ψηλό (γύρω στο 1,75, με τακούνια πιο ψηλό από το 1,85 το δικό μου) ξανθό μωράκι, με μακριά λεππτά πόδια (χωρίς ίχνος κυταρίττιδας) και ένα χαμογελαστό πρσωπάκι. Σε αυτό δεσπόζουν οι γαλάζιες ματάρες - δεν είναι η κλασική ομορφιά, αντιθέτως έχει περίεργη μύτη και μεγάλο πρόσωπο, όμως είναι διαρκώς χαμογελαστή και σε κοιτάει με ορθάνοιχτες τις ματάρες και εμένα πράγματι μου άρεσε πάρα πολύ.
Το κωλαράκι μικρό, σφριγιλό και στρογγυλό, το στήθος 2αρι, σφιχτό, στητό με μικρές ρώγες - το μόνο αρνητικό είναι πως δεν έχει .. μέση - οι κοιλίτσα δεν είναι επίπεδη ή στεγνή αλλά (ενώ προτιμώ τα μοντελέ σώματα)το σύνολο είναι πάρα πολύ καλό. Γενικά ένα αδύνατο μωράκι με καυλιάρικο σώμα.
Στα του αγώνα:
Αφού πρώτα απολογήθηκε (!) για το πρόβλημα με το κινητό της, μου...επιτέθηκε! Μου όρμησε με παθιασμένα φιλιά, έτριβε το σώμα της με καύλα πάνω στο δικό μου και δε με άφηνε να πάρω ανάσα.
Η κορμάρα της, οι κινήσεις της και το πάθος της με κάυλωσαν στο δευτερόλεπτο. Έτριψα το μουνάκι της και στο καπάκι μου έβαλε προφυλακτικό: στήθηκε στα τέσσερα, άρχισε να τον γλύφει αρκετά βαθιά και μετά μου τούρλωσε το μουνάκι της. Με το που μπήκα μέσα της και την είδα στημένη (η θέα εξαιρετική), τη βούτηξα από τα ξανθιά μαλλιά και άρχισα να τη σκίζω. Έβγαλε πράγματι υπερβολικές φωνές αλλά έσπαγε τη λεκάνη της με μαεστρία, κουνιόταν ολόκληρη με συνέπεια να μην κρατηθώ και να χύσω.
Γυρίζοντας από το μπάνιο μου είπε αν ήθελα μασάζ, με ξάπλωσε μπρόύμυτα, έβγαλε λάδι από την τσάντα της και άρχισε να με τρίβει. Συμπαθητικό τρίψιμο αλλά όπως την είδα στον καθρέπτη ένιωσα σα να είχα πάρει viagra: την ξάπλωσα μπρούμυτα, έβαλα λάδι στο κορμί της (ποδάρες, κωλαράκι και πλατούλα σκέτη κόλαση) και μέχρι να τη γυρίσω ανάσκελα μου είχε ξανασηκωθεί (χωρίς καν να τον αγγίξει!). Της άνοιξα τα πόδια, και αφού έβαλα σκούφο μπήκα μέσα της: τα πόδια στους ώμους μου, έτριβε πότε τα βυζιά πότε την κλειτορίδα και δυστυχώς της ξέφευγαν και κάποια υπερβολικά βογγητά (χωρίς όμως να με ξενερώσουν). Όταν δε άρχισε να μιλάει και ρώσικα (μεγάλη αδυναμία μου)...ξαναεχυσα.
Έμενε κανένα δεκάλεπτο και λέω θα βγει από το μπάνιο και θα ντυθεί για να φύγει.
Αντίθετα, γύρισε και μου ξαναεπιτέθηκε: με τρέλανε στα φιλιά, την τρέλανα στο δάχτυλο και εκείνη με το χέρι της μου τον έκανε πάλι πύραυλο: μετά από φάσωμα και δύο δάχτυλα μέσα της, τα αμόλησα στο στήθος της... 3η φορά και δεν μου ζήτησε παραπάνω ενώ είχε περάσει και ένα πεντάλεπτο από το...ωράριό της...

Γενικά μια πολύ ευχάριστη εμπειρία: ενώ θεωρούσα πως η εφηβεία που φύσαγε αεράκι και καύλωνα είχε περάσει ανεπιστρετί πάνω από 1,5 δεκαετία τώρα, το μωράκι με έκανε να ξανανιώσω. Χωρίς να έχω μεγάλη αποχή από το sex, χωρίς να έχω ντοπαριστεί, η καύλα της και η εμφάνισή της με έκαναν να καυλώσω και να χύσω 3 φορές σε μια ώρα (τώρα βέβαια δεν έχω κουράγιο να σύρω τα πόδια μου, η μέση μου δε με τσακίζει!Γερο-μύστης).
Τα αγγλικά της περιορίζονται στα πολύ βασικά αλλά κάνει προσπάθεια να καταλάβει τι λες και κυρίως τι ζητάς.
Η πίπα με προφυλακτικό ήταν δική μου επιλογή μιας και καύλωσα πριν καν τον πάρει στο στόμα, αφού φορέσαμε δε το προφυλαχτικό σκέφτηκα να τον... δοκιμάσει λίγο. Οι φωτο ακριβείς, αν και μάλλον την αδικούν λίγο μιας και από κοντά δείχνει πιο λεπτή και πιο γλυκιά στο πρόσωπο
Γενικά μια πολύ καλή εμπειρία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 20, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Μέλος
Εγγραφή:
4 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
3
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαΐου, 2013
Μπράβο παίχτη πολύ καλή και χρήσιμη κριτική!
25 Αυγούστου, 2013
και εμένα μου άρεσε η DanaΈρωτας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2