Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 42 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
2.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
ΠΡΟΣΟΧΗ : Επειδή το κείμενο που ακολουθεί είναι μακροσκελές και οι μή έχοντες την υπομονή θα το βρούν σίγουρα κουραστικό, το χώρισα σε τρία μέρη (εισαγωγή-κριτική-επίλογος). Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται μόνον για την κριτική, ας προσπεράσει την εισαγωγή καθώς και τον επίλογο. Ευχαριστώ. Χαμόγελο


ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η ημέρα ξεκίνησε εις το γνωστό καφεμαγειρείον "Λυκόβρυση", όπου είχαμε πάει μαζί με ένα άλλο ραμολί για να απολαύσουμε το αφέψημά μας και να διαβάσουμε την εφημερίδα μας. Εκεί λοιπόν που πίναμε την ματζουράνα μας, κατεβάζει την εφημερίδα του και μου λέει :

Ραμολί 2 : Δεν μου λές; Την Πάολα την milf, την έχεις πάρει;

Εγώ, το ραμολί 1: (απορροφημένος στην δική μου εφημερίδα) Πάλι τις νεκρολογίες διαβάζεις;

Ραμολί 2 : (εκνευρισμένα) Βρε άσε τις "εξυπνάδες" και πές μου... Την έχεις πάρει;

Εγώ, το ραμολί 1 : (γυρίζοντας σελίδα στην εφημεριδα μου) Όχι, κι ούτε πρόκειται.

Ραμολί 2 : Αααα! Δεν ξέρεις τι χάνεις!!!

Εγώ, το ραμολί 1 : (αδιάφορα) Τι χάνω;

Ραμολί 2 : Τρελό μωρό !!!

Εγώ, το ραμολί 1 - (κατεβάζοντας την εφημερίδα μου και γυρίζοντας προς το μέρος του ενοχλημένος) Τι μωρό βρε ξεμωραμένε; Πάλι ξέχασες να πάρεις τα χάπια για την άνοια; Αφού το γράφει και μόνη της ότι είναι milf...

Ραμολί 2 : Το ήξερα από τα νιάτα μας βέβαια πως ήσουν στριφνός χαρακτήρας... Αλλά τώρα που γέρασες, παραέγινες.... Σχήμα λόγου ήταν βρε αδερφέ... Απλώς ήθελα να τονίσω ότι είναι πολύ εμφανίσιμη και κυρίως πολύ θερμή.

Εγώ, το ραμολί 1 : (επιστρέφοντας στο διάβασμα της εφημερίδας μου) Καλά... Έτσι έλεγες και για την Μάρθα. Ότι όταν την βάζεις κάτω σπαρταράει από την καύλα, και τα είδαμε τα χαΐρια μας...

Ραμολί 2 : (θυμωμένα) Γιατί βρέ ψεύτη; Δεν σπαρτάραγε;

Εγώ, το ραμολί 1 : (συνεχίζοντας να διαβάζω την εφημερίδα μου) Δεν λέω... Ότι σπαρτάραγε, σπαρτάραγε. Από την νόσο του Πάρκινσον όμως.

Ραμολί 2 : (μορφάζοντας) Μμμμμ... Άρχισες πάλι τις γνωστές σου κρυάδες. (Εκεί, κάνει μια παύση και στρέφεται στην εφημερίδα του. Αίφνης όμως, την ξανακατεβάζει και επανέρχεται στο θέμα με σοβαρό ύφος) Τέλος πάντων... Ένα σου λέω για την Πάολα... Το έχει όλο το πακέτο. Όμορφη, κομψή, πολύ εξυπηρετική και ζητάει και πολύ λίγα.

Εγώ, το ραμολί 1 : Σοβαρά ε; Μάλιστα.... Τέτοιο κελεπούρι λοιπόν! Και δεν μου λές;

Ραμολί 2 : (με έκδηλο ενδιαφέρον) Τι;

Εγώ, το ραμολί 1 : Έχεις κάνει καμιά οφθαλμολογική για καταρράκτη;

Ραμολί 2 : ( με αποστροφή) Άντε να χαθείς βρε γελοίε... Εγώ φταίω που κάθομαι κι ασχολούμαι μαζί σου.

Εγώ, το ραμολί 1: (με απολογητικό ύφος) Αφού διαβάζω άλλα στις κριτικές .

Ραμολί 2 : (με χλευασμό) Καλά κύριε έξυπνε. Εσύ κάτσε και άκου τα άπειρα κοκοροψώλικα παιδαρέλια, που για να πηδήξουν θέλουν την Mya Diamont και αν είναι δυνατόν να τους πληρώσει κι από πάνω. (κάνει μια μικρή πάυση και συνεχίζει με στόμφο) Βρέ άκου με τι σου λέωω... Αυτή σε βάζει κάτω και σε ρουφάει μέχρι να βγάλεις και το προχθεσινό Adalat. Την έχω πάρει τρείς φορές και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Η μία ήταν καλύτερη από την άλλη. Δεν μου έχεις εμπιστοσύνή;

Εγώ, το ραμολί 1 : (συγκαταβατικά) Καλά - καλά... Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι. Σου έχω. Δώσε μου το τηλέφωνο της, αν το έχεις πρόχειρο, και θα δώ τι θα κάνω.


Το μεσημέρι την καλώ και κλείνουμε ραντεβού για το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε γνωστό ξενοδοχείο της Καλλιθέας.


ΚΡΙΤΙΚΗ
Η πρώτη εντύπωση που μου δημιουργήθηκε όταν την είδα μπροστά μου είναι, ότι έχει μεν κάποια σχέση με τις φωτογραφίες, αλλά σίγουρα περίμενα να δώ κάτι άλλο.
Ντύσιμο, από άλλη δεκαετία. Πρόσωπο, με ωραίο χρώμα οφθαλμών και έντονα ζυγωματικά, πλήν όμως στο σύνολό του θα το χαρακτήριζα μάλον αδιάφορο. Πρόσχαρη, ευγενική και σε συνδυασμό με την καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας δημιούργησε ένα ευχάριστο κλίμα που καταφέρε εν μέρει να μου διασκεδάσει την πρώτη εντύπωση, και να με κάνει να την δώ στα όρια του αποδεκτού. (Πολύ ορικά όμως... Για να εξηγούμεθα...).
Η σχεδόν πλήρης έκδυση (κράτησε τις κάλτσες της) απεκάλυψε κορμί με αρκετά περιττά κιλά, ευμεγέθεις μαστούς που έχουν "λυγίσει" από το βάρος καθώς και από την φθορά του πανδαμάτωρος χρόνου. καθώς και "γεμάτη" περιφέρεια.
Στα επί της συνουσίας τώρα, η πρόσχαρη συμπεριφορά της δεν άλλαξε. Ήταν συμμετοχική, διαχυτική, λάμβανε καλές στάσεις και με προέτρεπε και για πιό έντονες διεισδύσεις. Πλήν όμως δεν κατάφερε να υπερβεί, ούτε στο ελάχιστο, τα εντελώς τετριμμένα. Το πιό ευχάριστη μέρος του προγράμματος θα μπορούσα να αναφέρω ότι ήταν το στομάτικό (με προφύλαξη), κατά την διάρκεια του οποίου ομολογουμένως τον εξαφάνισε. Βαθύ μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο.

Συμπερασματικά τώρα,
Σαν χαρακτήρας είναι πολύ συμπαθής. Πρόσχαρη, φιλική, γλυκομίλητη, υπομονετική. Σίγουρα θα ήθελα να την είχα ως νοσοκόμα στόν οίκο ευγηρίας που λίαν συντόμως θα καταλήξω (για να μου παίρνει καμιά πίπα στην χάση και στη φέξη και να αναπολώ τις παλιές καλές εποχές που τον έδινα πίπα όθριος και όχι σε αναπηρικό αμαξίδιο). Να την προτιμήσω όμως ως call girl και μόνον, είναι κάτι που δεν θα ξαναέκανα.


ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Μετά το ραντεβού και καθώς αποχωρούσα από το ξενοδοχείο κάλεσα τηλεφωνικά το ραμολί 2.

(Ήχος τηλεφώνου) Μπιιιιπ.... Μπιιιιιπ... Κλίτς... Ραμολί 2 : Λέγετε παρακαλώ...

Εγώ, το ραμολί 1 : ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ...

Ραμολί 2 : (σκασμένος στα γέλια ) Πρωταπριλιά κωλόγερε, πρωταπριλιά...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 01, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
33.445
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2013
Πορνοπαππού! Τι θες τις καταδρομικές τώρα στη δύση σου;
Όταν σού'λεγα να πάρεις τη Mya πριν 2 χρόνια που ήρθε το σκεφτόσουν.....
Πάρε τώρα πλέμπα να γουστάρς!!!!!!!!!Μεγάλο χαμόγελο
18 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μαρτυράμε και χωρίς βασανιστήρια;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2