Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 43 10
Call-Girls 141091
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η συνάντηση με την Άννα έγινε πριν περίπου 2 μήνες για αυτό και θα περιγράψω ό,τι θυμάμαι.

Η επικοινωνία μαζί της πανεύκολη. Κάλεσα στο τηλέφωνο της γνωστής αγγελίας που βάζει και που έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ το link και απάντησε με τη μία. Ήταν κάπου μεσημέρι-απόγευμα αν θυμάμαι καλά και μου είπε ότι πήγαινε σε άλλο ραντεβού κέντρο και πως θα με καλούσε εκείνη το βραδάκι με το που θα τέλειωνε. Αυτά που έχουν γραφτεί περί ανάκρισης και ερωτήσεων στο τηλέφωνο δε μπορώ να τα επιβεβαιώσω αφού δε με ρώτησε και πολλά πέρα από ένα όνομα και περιοχή συνάντησης. Ίσως επειδή βιαζόταν να πάει στο ραντεβού που είχε εκείνη την ώρα...

Με κάλεσε λοιπόν αυτή κάνα μισάωρο μετά την ώρα που είχε πει από το τηλέφωνο. Καλό αυτό γιατί ναι μεν περίμενα λίγο, αλλά δείχνει ότι δε βιάζεται με τον κάθε πελάτη. Κανονίσαμε λοιπόν για το Πρίαμος της παραλιακής και μου είπε ότι σε 15 λεπτά θα είναι εκεί αφού έχει δικό της αμάξι για τις μετακινήσεις. Ήταν σίγουρα Δευτέρα ή Τρίτη αφού το Πρίαμος τις μέρες αυτές έχει τη σουίτα με 30 ευρώ αντί για 50. Εκμεταλλεύτηκα την προσφορά και τσίμπησα ένα δωμάτιο με τζακούζι λοιπόν, ανέβηκα και της έστειλα τον αριθμό δωματίου. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ήταν ήδη κάτω και ότι έπαιρνε τα πράγματά της και ερχόταν.

Σε κάνα πεντάλεπτο ήταν στην πόρτα με δύο βαλίτσες στο χέρι. Πρώτη εντύπωση μέτρια. Ηλικία κάπου στα 37-38. Πρόσωπο όχι όμορφο αλλά ούτε και άσχημο. Μέτριο θα έλεγα. Ξανθιά με μακρύ μαλλί κάτω από τη μέση της πλάτης αν θυμάμαι καλά. Στρογγυλό πρόσωπο. Σώμα νταρντάντας, ελαφώς γεματούλας αλλά σε καμία περίπτωση χοντρής. Ύψος κάπου στο 1.70. Στήθος φυσικό, για το σωματότυπό της όχι και τόσο μεγάλο αλλά γενικά ικανοποιητικό σε μέγεθος. Όταν ξεντύθηκε τελείως είδα ότι το καλύτερο πάνω της ήταν ο κώλος και τα πόδια. Πραγματικά κωλάρα και μπουτάρες νταρντάνας. Ειδικά όπως έσκυψε επίτηδες μπροστά μου για να δω ήταν αρκετά εντυπωσιακό το πίσω σύστημα. Και οι τρυπίτσες της (ειδικά η πίσω) φάνηκαν αρκετά δουλεμένες.

Θετική εντύπωση ότι ήταν πολύ ευδιάθετη, ευγενική και με χαμόγελο. Πρέπει να ήμουν τελευταίος-προτελευταίος πελάτης για τη μέρα, αλλά δεν έδειχνε κανέναν ίχνος βαρεμάρας. Στο social όχι μόνο στην αρχή, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της συνάντησης ήταν αρκετά ευχάριστη.

Αφού είπαμε κάνα δυο λογάκια (η κοπέλα είναι Ελληνίδα, δε χωράει αμφιβολία) πέρασε πρώτα αυτή για ντουζάκι και μετά εγώ. Όταν βγήκα την είδα να έχει ανοίξει τις βαλίτσες, να έχει απλώσει το περιεχόμενό τους στην άκρη του κρεβατιού και σε μία πολυθρόνα που είχε και με ρώτησε τι θέλω να βάλει. Της είπα να φορέσει ένα κόκκινο σετ από εσώρουχα και δικτυωτό κόκκινο καλσόν και με το που τα φόρεσε ξεκίνησε το χαμούρεμα στα όρθια.

Είναι αρκετά εκδηλωτική, χουφτώνει, φιλάει, γλύφει και γενικά κάνει κι από μόνη της παιχνίδι. Με οδήγησε στο κρεβάτι όπου με ξάπλωσε και μετά από κάνα πεντάλεπτο αγκαλιές και φιλιά (δε φιλάει με γλώσσα ακριβώς, πιο πολύ θα έλεγα βγάζει έξω τη γλώσσα της και περιμένει εσύ να φιλήσεις/γλύψεις για αυτό και δεν έβαλα ότι κάνει γλωσσόφιλα... τεχνικά δεν ήταν) μου πρότεινε να μου κάνει μασάζ. Δέχτηκα και αφού ξάπλωσα έβγαλε από την τσάντα της λαδάκι και ξεκίνησε ένα πολύ καλό και με διάρκεια μασάζ. Με εξέπληξε ευχάριστα. Όσο μου έκανε, μου έλεγε το πόσο της αρέσει να κάνει και να της κάνουν κι άλλα διάφορα. Μετά από λίγο προσφέρθηκα να ανταποδώσω. Ξάπλωσε, της έβγαλα τα εσώρουχα και το καλσόν και ξεκίνησα να της κάνω κι εγώ μασάζ. Το οποιο μετά από λίγο κατέληξε σε γλυφομούνι με την Άννα να έχει αφεθεί τελείως και να μου δίνει οδηγίες. Για να πω την αλήθεια δεν το ευχαριστήθηκα και τόσο γιατί κάθε φορά που ακούμπαγα την κλειτορίδα της, μετά από λίγο τιναζόταν σαν να τελειώνει. Παίζει να το έκανε 3-4 φορές αυτό σε ούτε 10 λεπτά. Δεν ξέρω αν το κάνει αυτό για να το αποφύγει, αν προσποιείται ή αν τελειώνει τόσο εύκολα όπως υποστήριζε, πάντως το γλυψιμο δεν είχε διάρκεια και δε μου έδωσε την αίσθηση ότι αφέθηκε να την περιποιηθώ όπως μου αρέσει να κάνω. Σε δαχτύλιασμα ήταν δεκτικότατη μπρος πίσω όπου και παρατήρησα το πόσο ανοιχτή είναι η πίσω τρυπούλα της. Λογικό όμως αφού στην τιμή τα περιλαμβάνει όλα. Ποιος ο λόγος να μην την πάρεις κι από πίσω αφού δεν είναι έξτρα.

Ένα αρνητικό που παρατήσα όταν σηκώθηκε από το μασάζ που της έκανα είναι ότι φοράει ένα μακιγιάζ για να δείχνει σαν ηλιοκαμμένη από σολάριουμ, και αυτό άφησε σημάδια πάνω σε σεντόνια, μαξιλάρια κτλ. όταν σηκώθηκε. Δεν είδα βέβαια να μένει πάνω μου ή να έχει μείνει τίποτα μετά σε ρούχα από τυχόν φιλιά/αγκαλιές, γενικά όμως ψιλοφαίνεται και πέρα από φιλιά στα χείλη απέφυγα στο υπόλοιπο πρόσωπο ή σε λαιμό.

Μετά από λίγο ξάπλωσα πίσω και ήρθε αυτή μπροστά μου και ξεκίνησε να με γλύφει. Όχι τρελά πράγματα, υπάρχουν και πολύ καλύτερες κοπέλες στην πίπα, αλλά ούτε και άσχημα. Σε ό,τι αλλαγές στο ρυθμό της ζητούσα το έκανε και η αίσθηση ήταν ωραία. Απλά δεν είναι η γκόμενα που θα σε τελειώσει με το στοματικό της. Έπειτα παρέμεινα ξαπλωμένος ανάσκελα και αυτή πήγε, πήρε ένα προφυλακτικό, μου το φόρεσε και ξεκινήσαμε πρώτα με αυτήν από πάνω και έπειτα με αυτή στα τέσσερα μιας και η πίσω όψη είναι καλύτερη από τη μπροστά. Βογγητά ευτυχώς όχι υπερβολικά και η αίσθηση αρκετά καλή. Της ζήτησα έπειτα να δοκιμάσω και την πίσω τρυπούλα και προφανώς δεν αρνήθηκε κι ούτε και δυσανασχέτησε. Αλλάξαμε προφυλακτικό και συνέχισα στη τέσσερα. Θυμάμαι πως πρέπει να μου είχε φανεί ψιλοχαλαρή πίσω με αίσθησε σχεδόν ίδια με μπροστά. Αλλά είπαμε, αυτό γίνεται όταν το anal δε χρεώνεται εξτρά. Πρώτο τέλειωμα στα τέσσερα όπως είμασταν και βουρ για ντουζάκι.

Της ζήτησα να πάει πρώτα αυτή και όταν βγει αν γίνεται να ετοιμάσει το τζακούζι και μετά πήγα κι εγώ για ντουζ. Όταν βγήκα αράξαμε λίγο στην άκρη και μιλάγαμε μέχρι να γεμίσει και έπειτα μπήκαμε μέσα και μιλάγαμε για κάνα 20-λεπτο ακόμα. Μιλάει πολύ και λέει διάφορα και αν δεν τη σταματήσεις μπορεί να μιλάει για ώρες. Όταν λοιπόν βαρέθηκα την κουβέντα της έκανα νόημα να έρθει δίπλα μου και ξεκινήσαμε ξανά το χαμούρεμα με παράλληλο δαχτύλιασμα από μέρους μου και χάδια από μέρους της κάτω από το νερό. Για άλλη μια φορά ήθελε να με φιλάει διαρκώς (παίζει από τις 2 ώρες τις συνάντησης 45 λεπτά με μία ώρα να με φίλαγε) ώσπου μετά από λίγο σηκώθηκα και έκατσα στην άκρη από τζακούζι και με πήρε στο στόμα της. Την άφησα να με γλύφει για λίγη ώρα κι έπειτα της πρότεινα να συνεχίσουμε στο κρεβάτι. Πέρασμα προφυλακτικού και δεύτερος γύρος με αυτήν από πάνω. Μία στάση και για τέλειωμα την έβαλα να με γλύψει και τα πήρε σε πρόσωπο αδιαμαρτύρητα.

Ντουζάκι ξανά και καθώς είχαμε πλησιάσει το δίωρο (φάγαμε πολύ ώρα σε μασάζ/τζακούζι) της πρότεινα από μόνος μου να το διαλύσουμε και να τα ξαναπούμε άλλη φορά. Ντύσιμο και κουβεντούλα χωρίς βιασύνη (ούτως ή άλλως για να τα μαζέψει όλα αυτά που κουβαλάει θέλει λίγη ωρίτσα). Το δωράκι στο τέλος. Κατεβήκαμε μαζί και όταν επρόκειτο να την αποχαιρετήσω με ρώτησε αν είμαι με αμάξι και αν θέλω να με πάει κάπου. Μιας και ήμουν με πόδια λόγω μικρής απόστασης από το Πρίαμος και αφού εκεί που θα πήγαινα για φαγητό ήταν στο δρόμο της, προσφέρθηκε να με πετάξει λίγο παρακάτω. Αποχαιρετισθήκαμε λοιπόν αφού πάλι με πλακωσε τα φιλιά για κάνα πεντάλεπτο μέσα στο αμάξι και ανανεώσαμε το ραντεβού μας.

Συνοπτικά η Άννα ήταν μία απλά καλή συνάντηση. Από πρόσωπο και σώμα δε λέει πολλά, αλλά αυτό νομίζω κάποιος το καταλαβαίνει όταν ακούει τιμή/διάρκεια συνάντησης. Στο social time είναι ευχάριστη και αν κανείς πάρει στο χαβαλέ αυτά που λέει θα τη δει σαν μία καλή παρέα. Στο σεξ προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, κάνει ό,τι της πεις. Είναι GFE/PSE ό,τι εσύ ζητήσεις. Θες χαλαρά? Θα σε κατσιάσει στα φιλιά. Θες να τη βάλεις κάτω και να της αλλάξεις τα φώτα? Θα στήσει κώλο και δε θα πει τίποτα. Μεγάλο συν αυτό με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που κουβαλάει αφού μπορείς να δεις τι έχει μαζί της και να της πεις τι θες να βάλει καθώς και το ωραίο μασάζ. Μεγάλο μείον η μικρή διάρκεια στοματικού από και προς αυτήν και το make up που φοράει, που τουλάχιστον για εμένα ήταν αποτρεπτικό για φιλιά/γλυψίματα στην περιοχή προσώπου/λαιμού.

Από εκεί και πέρα στα 80 ευρώ, όση ώρα θες και μπορείς, με full service και τρεις τρύπες διαθέσιμες να τις κάνεις ό,τι θες δε νομίζω κανείς να μείνει παραπονεμένος από την Άννα. Στο αν θα την ξανασυναντήσω έβαλα Ίσως γιατί δεν ήταν ακριβώς του γούστου μου σε πρόσωπο και στήθος και νομίζω πως στα 80 ευρώ βρίσκεις κάποια πολύ καλύτερη εμφανησιακά (χωρίς anal και στη μία ώρα) που όμως θα αξίζει περισσότερο από την Άννα. Για μία φορά ήταν άριστη και νομίζω ότι όποιος πάει θα περάσει καλά, αλλά δε θα τρελαθεί κιόλας ώστε να την ξανασυναντήσει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιουν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
169
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαΐου, 2013
τελικα αυτη επεσε θυμα απαγωγης απο εξωγηινους? γιατι το τηλ δεν το σηκωνει...
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 111231
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1