Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 19 10
Call-Girls 42604
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συναντηση με Anastasia τη δευτερη μερα αφιξηs τηs!ουκρανη 26 ετών ,πρωτη φορα Ελλάδα καθως επισης απ οτι μου ειπε πρωτη φορα ασκεί το επάγγελμα του cg!αυτο βεβαια φαινεται στο οτι ειναι αρκετα ντροπαλη κ τρακαρισμενη αλλα Με το πέρας του χρόνου,ενα τσιγαρο κ ποτο και σπάει ο πάγος !1.70 plus ύψος καλο λεπτό σωματακι στήθος 1,5αρι με ρωγες σα φουντουκι,συμπαθητικο ,κλασικό ουκρανικο πρόσωπο!Δε θα μπω σε αλλεs λεπτομερειεs καθωs εχω ποσταρει φωτο απο τη συναντηση!Την εκλεισα μιάμιση ώρα ,3 γυροι !δεκτικη σε ολα!gfe κατάσταση ,πιπα υγρή βαθια με υποδείξεις καθως και tea bagging,deepthroat,AR κανει αν και το πρακτορειο το εχει no at service!Στασεις οτι γουσταρα,εντοs k εκτοs κλινηs!Ακολουθούσε ικανοποιητικά !κραυγες-βογγητα αληθοφανη ,δείχνει οτι γουστάρει το γαμησι ιδίως αν της κανει κλικ!το μουνακι της σφικτο και υγραινεται κατα τη διάρκεια της πράξης!
Στα φιλία δε θα έλεγα οτι το εχει κ πολυ αλλα κ εγω δεν το επιδιωξα καθως πρεπει να μ εμπνέει η κοπέλα πολυ!σοσιαλ μην περιμένετε πολλα!ελαχιστα αγγλικα!
Αρνητικό σημείο στο anal !αντεξε ενα 5 λεπτο στην αρχη λόγω οτι πονουσε λεγονταs μου οτι το μεγεθοs μου δεν τηs επιτρεπει να συνεχισουμε!επισης είδα κ λιγο μερεντα πανω στο προφυλακτικο !απαραδεκτο για cg !ενας λόγος που προτιμω ps η καθαριότητα κ οτι ειναι επιμέλεις κ σχολαστικες με την υγιεινή!ελπιζω να βοηθησα μιας κ η κατηγορία του cg δεν ειναι στις προτιμήσεις μου!προσωπικα δεν πέρασα κ άσχημα!τα 200€ για μιάμιση ώρα με cim inclusive και anal 40€δε τα βρίσκεις στα ct-ps !βεβαια όσα δίνεις τόσα παίρνεις!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 02, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
270€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
MORBID MARIO7
Μέλος
Εγγραφή:
30 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
11
Πόντοι:
26
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Απριλίου, 2013
Χμμμ;Εγω γιατι ειμαι σιγουρος οτι και η ΘΕΑ να ηταν σ αυτο το γραφειο παλι κατι θα ελεγες για τη θαψεις με το τροπο σου!!Γιατι κατ αρχας η κοπελλα φιλαει ΤΕΛΕΙΑ και δευτερον ειναι πεντακαθαρη!! και για να κλεισω απο το συγκεκριμενο γραφειο "ΛΙΓΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ" οχι σαν κατι αλλα αγαπητε!!!
11 Απριλίου, 2013
Περί ορεξεως κολοκυθοπιτα!Οπως κάποιες δε φιλανε τους πελάτες με γλώσσα η επιλεγουν ποιουs φιλανε ετσι και γω δε δίνω γλωσσοφιλα σε ολες!τωρα για θαψιμο στο γραφείο που λες δεν εχω κανένα λόγο να το θαψω!για θεές που λες δεν ξέρω πως τις εννοείς!εγω εχω αλλες στο μυαλο!
11 Απριλίου, 2013
Η κριτικη του MORBID νομιζω οτι ειναι αρκετα αξιοπιστη. Η κοπελλα αξιζει, απλα και μενα θα με χαλαγε η "μερεντα" οσο καλη εικονα και να ειχα σχηματισει.
Αν και δεν εχω γραψει κριτικη για την συγκεκριμενη ( λογω βαρεμαρας ) ειναι CG προς το GFE, με ωραιο κορμι, μετριο προσωπο και πολυ καλη συμπεριφορα. Συγκατοικει ( απο οτι μου ειπε ) με την επισης αξιολογοτατη Alexandra και σαν νεα στο χωρο θα μπορουσε να τη συμβουλεψει. Οποιαδήποτε προσφερει Α level θα πρεπει να κανει κλυσμα οταν ξεκινα τη υπηρεσια της.
Δηλαδη αν δε μπορει ουτε το γραφειο να δωσει οδηγιες, θα πρεπει να αναρτησουμε στο site τον δεκαλογο της καλης πουτανας.Χμμμ;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3