Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Call-Girls 43331
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αν φανταστούμε τον συνεταιρισμό της Γλυφάδας ως νηοπομπή πολεμικών πλοίων όπου η Εύα είναι Φρεγάτα, τότε η Φαίη είναι σίγουρα Πυραυλάκατος. Έχει σχετικά μικρότερο "εκτόπισμα" (σε σχέση πάντα με τη υπόλοιπη ναυτική μοίρα) πλήν όμως είναι ικανότατη στο να ανεβάζει καθώς και να διατηρεί υψηλές ταχύτητες κατά την πλεύση. Ο οπλισμός της δεν είναι τόσο βαρύς όσο π.χ. της Κανονιοφόρου (Κ/Φ) Τζούλη. Δύναται όμως να καταφέρει καίρια πλήγματα στο στόχο.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Βίλα. Εδώ ανοίγω μια παρένθεση για να αναφέρω μερικά πράγματα σχετικά με τον χώρο- (Πολύ καλή η επιλογή της τοποθεσίας διότι τυγχάνει αρκούντως διακριτική. Ο χώρος υποδοχής είναι άνετος και έχει μια αφαιρετική πλήν όμως κομψή διακόσμηση. Το ίδιο σκεπτικό στην διακόσμηση κυριαρχεί και στις κρεβατοκάμαρες. Μόνο που εδώ το αφαιρετικό σκεπτικό είναι κάπως πολύ. Φρονώ ότι ο διάκοσμος τους χρήζει κάποιων εικαστικών παρεμβάσεων προκειμένου να γίνει πιο "ζεστός"). Έκρουσα τον κώδωνα της εξώθυρας και ευθύς αμέσως τα ώτα μου συνέλαβαν τον χαρακτηριστικό ήχο που κάμνουν στο δάπεδο τα ψηλοτάκουνα υποδήματα. Η πόρτα άνοιξε και ενεφανίσθει έμπροσθεν μου μια δροσερή μειδιώσα κοπέλα, ενδεδυμένη με ένα κομψό φόρεμα, που βρήκα όμως (κατά την προσωπική μου εκτίμηση), κάπως "μεγαλίστικο" για την ηλικία της. Το χαριτωμένο της πρόσωπο ήτο ελαφρώς μακιγιαρισμένο, και τόσο όσο χρειαζόταν για να αναδειχθούν ορισμένα από τα πικάντικα χαρακτηριστικά του.

Με προσκάλεσε στα ενδότερα και βαδίζοντας προπορευόμενη με περισσή χάρη με οδήγησε στο καθιστικό, οπου και μου προσέφερε το αφέψημα που της ζήτησα. Πρόσχαρη και επικοινωνιακή στην συμπεριφορά, δημιούργησε τάχιστα κλίμα οικειότητας και ούτως δεν αργήσαμε να ανεβούμε την κλίμακα που οδηγεί στον όροφο με τις κρεβατοκάμαρες και το λουτρό. Με βοήθησε στην έκδυση και αφού μου έδωσε καθαρή πετσέτα με άφησε να λάβω με ηρεμία το λουτρό μου. Κατόπιν πήρε και αυτή το λουτρό της και εισήλθε εις την κρεβατοκάμαρη ενδεδυμένη με ένα ωραιότατο σετ μαύρων εσωρούχων. Δεν θα αναλωθώ στο να περιγράψω τον ιδιαιτέρως καλλίγραμμο σωματότυπο της, και τούτο διότι υπάρχουν πλείστες αναρτημένες φωτογραφίες που τον απεικονίζουν με απόλυτη πιστότητα. Αφού λοιπόν βάδισε υπερήφανα μετά τινός επιτηδεύσεως, κάθησε με χάρη στο κρεβάτι και μου έρριψε ηδυμιγές βλέμμα το οποίο εξέλαβα ως πρόσκληση-πρόκληση για να αρχίσω τις περιπτύξεις. Τολμώ να δηλώσω, ότι αυτή η σχετικά απλή διαδικασία σε συνδυασμό με την εκφραστικότητα του προσώπου της που ομοίαζε να μου αποζητά τρυφερές ερωτικές αβρότητες, στάθηκε από μόνη της ικανή στο να μου δημιουργήσει έντονο ερεθισμό. Η επιδερμίδα της που ήτο διακριτικώς αρωματισμένη, είναι στιλπνή και πολύ ευχάριστη στην αφή. Καθαρή και περιποιημένη από κορυφής εώς ονύχων, δέχθηκε μάλλον ευχάριστα (αν κρίνει κανείς από τις αλλαγές στην αναπνοή της και την εφίδρωση του σώματος της) την περιποιησή μου. Αφού μου ανταπόδωσε τις αβρότητες αρτίως και επιμελώς, επιδόθηκε σε ικανότατου επιπέδου στοματικό το οποίο κάλυπτε και την ευρύτερη περιοχή. Ο κόλπος της είχε θερμή και σφικτή αίσθηση και οι θέσεις που λάμβανε επέτρεπαν απρόσκοπτες διεισδύσεις. Η συμμετοχή είναι μεν αβρή γλυκιά και τρυφερή, δεν παύει δε να είναι ζωηρή (ενδεικτικό το ότι σεκάποιο σημείο ανέβασε ρυθμούς στους οποίους λόγω του προκεχωρημένου της ηλικίας μου αδυνατούσα να ανεπεξέλθω). Κατά τα άλλα
ήταν εκδηλώτικη, συνεργάσιμη και παρέμεινε μαζί μου για αρκετό χρόνο ακόμα μετα το πέρας των 60' λεπτών.

Συμπερασματικά τώρα, θα τολμήσω να δηλώσω ότι προσωπικά την συγκαταλέγω εις τις πολύ καλές περιπτώσεις, και ως εκ τούτου δύναμαι να συστήσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 23, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
33.664
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαρτίου, 2013
Παίχτη πολύ σωστό σε βρίσκω!
Να σου πω την αλήθεια εγώ θα έβαζα και κάτι παραπάνω! 8 στο πρόσωπο και 10(!) στην συμπεριφορά.

Στα άλλα συμφωνούμε απόλυτα!
22 Μαρτίου, 2013
μακροσκελής αλλά διαυγής η αναφορά του "Αγίου" ...Ελέησον
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2