Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 8 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά την επιτυχημένη συνάντηση που είχα με την Αντριάννα...τι καρφώθηκε στο μυαλό του πόρνου...να τεστάρει τη ξανθειά Patricia...γιά να επακολουθήσει ντουετάκι
Η Patricia όπως στις φωτό της αλλά λίγο ποιό λεπτή...ματάρες ,λευκή επιδερμίδα, ψηλή ,βυζί ωραίο μεγάλο που δεν έχει πέσει, ....῎χειρηστικό γιά χούφτωμα και ισπανική...λείπει λίγο θηλυκότητα και αισθησιασμός αλλά εντάξει ξεπερνιώνται με την έναρξη πίπας.
Πίπα καλή,όχι και πολύ βαθειά, λίγο άτεχνη που τη βελτείωσε όταν τη γύρισα σε 69 που τα πήρε όλα στο στόμα...ντουζάκι αυτή ,μετά εγώ και τη βρίσκω να ντύνεται...επ...συνέχεια...οκ...ολα έξω...κουβεντούλα,...και γρήγορη επανέναρξη γιατί με είχε φτειάξει με χάδια και τη βελτειωμένη πίπα της...γρήγορη εναλλαγή στάσεων σε διάφορα έπιπλα που είχε διάρκεια...τελικά της τα έδωσα πάλι στο στόμα που δε βιάστηκε και πολύ να τα φτύσει...μπανάκι...κουβεντούλα με χαλαρό ντύσιμο....πρέπει να προσέξει στην άθροιση γιατί στους παλιούς δεν κάνουν λάθη....έξτρα συν 60.....
Πρέπει να αλλάξει στρατηγική το γραφείο με το μπακαλοτέφτερο .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 19, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
pussydoctor
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
245
Likes:
180
Πόντοι:
1.221
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2013
Athens Hot Girls

Είναι ευγενική η κυρία στην επικοινωνία για το κλεισιμο. Επικοινωνία τη μιά φορά εύκολη, τη 2η αδύνατη.

ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ σαν απόλυτο νο. (τιμή): 120+20(owo)+20(cim)+20(extraball)=180 ώρα!!!!. Διαπραγματεύονται με τον πελάτη πριν το κλείσιμο του ραντεβού και κάνουν έκπτωση συνολικά 20 ευρώ (χαρίζοντας ή το owo ή το cim –ένα από τα δύο πρακτικά δηλαδή) και πάει στα 160 η ώρα!!! Μην ξεχνάμε ότι πρέπει να προσθέσει κανείς και για το δωμάτιο άλλα 20 ευρώ τουλάχιστον! Πλησιάζουμε δηλ. τα 200 ευρώ! Έχουν ένα θετικό στοιχείο. Όταν ξεκινάς για το ξενοδοχείο τους τηλεφωνείς και εκείνη την ώρα ξεκινά ΚΑΙ η κοπέλα. Δεν χρειάζεται δηλ να πας στο ξενοδοχείο, να τους δώσεις τον αριθμό του δωματίου για να την ξεκινήσουν την κοπελα, και να περιμένεις 50-55 λεπτά σίγουρα (την έχω πάθει φορές) στο δωμάτιο μέχρι να έλθει η κοπέλα. Δυστυχώς συμβαίνει με άλλο γραφείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Άλλα γραφεία έχουν 130 ή 150 αντί για 160 με 180 που ζητάει το Athens Hot Girls! Περιλαμβάνουν στα 130 ευρώ και αναλ (για όσους τους ενδιαφέρει).

To γραφείο Athens Hot Girls γράφει στο σαιτ του (π.χ. στην Patricia) ότι τσεκάρει τις τιμές της αγοράς για να είναι το πιό ανταγωνιστικό. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! Το πλέον ανταγωνιστικό γραφείο χωρίς το αναλ τα δίνει αυτά στα 120 ευρώ για μιά ώρα, και ο πελάτης δεν πληρώνει τίποτα για το ξενοδοχείο (δέχεται incall), ενώ δεν χρεώνει όταν πρόκειται για outcall!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1