Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 19 10
Call-Girls 42572
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ψεματα! Δεν ειμαι-και το ξερω...
Ωστοσο, η ωριαια συνεδρία με την εν λογω ΣΕΞΟΜΗΧΑΝΗ, μου ξεκλεψε λιγη απ' τη δοξα των δασκαλων Ferara και Stefano (ελπιζω σε ιδιωτικο επιπεδο, τουλαχιστον/ εκτος κι αν το Athens Prive εχει αλλα πλανα για μενα Εμμμμ)

Η κοπελα σε παρασερνει σε πολυ εντονο και παθιασμενο πηδημα, διχως κοινωνικοτητες και λοιπες περικωκλαδες, αναστολες, συστολες, ιδιοτροπίες. Πηδημα- τελεία και παυλα.

Τα αγγλικα της μαλλον ειναι κασεταρισμενα- ανταποκριση στις βασικες κοινοτοπιες πελατων, του τυπου "απο πού εισαι?"/"ποσο καιρο βρισκεσαι στην Ελλαδα?"/"να σου σκισω τον κωλο..." κ.ο.κ
Εξ' ου και το 5 στην "Επικοινωνια".
Απ' την αλλη, πρεπει να διευκρινισω πως, οχι μονο δεν μου ελειψε η συζητηση, αλλα και απολαυσα την απουσια της. Γλώσσα
Η κοπελα εκλεισε ενα 70λεπτο στο δωματιο, με social time 5', και αναγκαια χασομερηματα για μπανιο-ντυσιμο-γδυσιμο αλλο τοσο. Καταλαβαινετε οτι μιλαμε για 1 ωρα καθαρης αδρεναλινης!

Εμφανισιακα: Αμφισβητω την ηλικια 26- αν και η αρχικη μου εκτιμηση για 30 μαλλον παραειναι προωθημενη... Ε, υπολογήστε καπου στη μεση.
Προσωπο αξιοπρεπεστατο, χωρις να προκαλει και ερωτικο ντελιριο με την πρωτη ματια (σε καποιες απο τις φωτο φαινεται λιγο ομορφοτερη απ' ο,τι ειναι απο κοντα)
Σωμα πολυ κοντα στο αψογο- με κωλο για 10αρι, βυζι πολυ καλο και ανταποκρισιμο, μα σχετικα μικρο (ικανο παντως για παιχνιδι), κοιλια πλακα, και γενικως καθολου ιχνη περιττου λιπους. Η ιδια ισχυριζεται οτι γυμναζεται 1-2 φορες τη βδομαδα, καθε βδομαδα.

Συμπεριφορα: Σχεδον αψογη. Αν ηξερε λιγο καλυτερα αγγλικα, δεν θα τσιγκνουνευομουν και το 10αρι.

Επι του πρακτέου...
Διαθεση στο σεξ: Προκειται για ενα ιδανικο κραμα καυλας (εντονα βογγητα, αληθινα ή αληθοφανη), ελευθεριας κινησεων αλλα ΚΑΙ πρωτοβουλιων, θηλυκοτητας (αγκαλιες-γλωσσοφιλα φουλ, βαθεια και γενναιοδωρα), τεχνικης (πιπα της σχολης "και τα παπουτσα μεσα"), και, πανω απ' ολα, ΠΡΟΘΥΜΙΑΣ να σε ικανοποιησει (αλλιως δεν θα ειχε το καυλι μου σφηνωμενο στο λαιμο της για μισαωρο, με δακρυα, πνιξηματα και τα ρεστα/ ουτε θα καταπινε τα χυσια μου στον πρωτο γυρο/ ουτε θα τα επαιρνε στη μαπα, στον δευτερο... Σπασίκλας)

Το τορνευτό, στενο κωλαρακι με εβαλε στον πειρασμο του anal, και των συνακολουθων 40 ευρων. Ηταν η πρωτη φορα που δοκιμασα το συγκεκριμενο σπορ, το οποιο δεν με ενθουσιασε (για καθαρα προσωπικους λογους). Παντως, χαρηκα για την απομυθοποιησή του και δεν νομιζω να το ξαναεπιδιωξω.
Περαν τουτου, δοκιμασα και καποιες στασεις που δεν ειχα ξαναδοκιμασει ποτε πριν- Ειπαμε, το ολο κλιμα ευνοουσε πειραματα!

Αρνητικα: μονο το οτι δεν εκανε μπανιο πριν τον πρωτο γυρο, αλλα ενδιαμεσα. Δεν υπηρξε θεμα οσμων, ή ατυχηματων στο αναλ, απλα για ψυχολογικους λογους θα προτιμουσα να εχει πλυθει εξ' αρχης.

Εχω κοστολογησει με 200, γιατι ειναι 130+ 40(αναλ)+ το γαμοτελ (για μενα ηταν 24). Το κανω κατ' αυτον τον τροπο, για να ειναι αμεσα συγκρισιμο με κοστος City Tour, οπου δεν πληρωνεις για δωματιο.
Εχω επιλεξει "Οχι", στο αν θα ξανασυναντουσα την κοπελα, αφενος γιατι δυσκολευομαι να δωσω ενα τετοιο ποσο στην ιδια κοπελα, δυο φορες (τακτικη ποικιλιας, που ακολουθω και στα μπουρδελα και στα στουντιο), αφετερου επειδη εχω γινει σκεπτικιστης ΓΕΝΙΚΩΣ για τον κλαδο των CG. Η ποιοτικη διαφορα απο τα παντος ειδους "σπιτια" ειναι, μεν, χαωδης (πχ εγω στα σπιτια χυνω πλυ γρηγορα, λογω ελλειψης πολλων χαλαρωτικων προκαταρκτικων), αλλα απ' την αλλη, ο δευτερος γυρος μου πεφτει λιγο βαρυς (ιδιαιτερα σημερα, που στο πρωτο 30λεπτο ειχα βγει knock-out).
Ετσι, νιωθω πως πληρωνω ενα μεγαλο ποσο (ας πουμε το ημισυ της συνολικης βιζιτας) χωρις πραματικα να το θελω. Επισης, η αντιστοιχηση με τις συνεδριες στουντιο, δειχνει 1/3 ή 1/4... Κι αυτο αποτελει τσιγκλισμα οταν γνωριζεις πως υπαρχουν υποδειγματικα στουντιοκοριτσα εκει εξω.


ΥΓ1: Προτεινω να κατεβασετε την "κριτικη" με τους ασσους, γιατι ριχνει πολυ το μ.ο. της κοπελας, χωρις να φταιει σε τιποτα
ΥΓ2: Το ματι που ρεταρει, δεν ειναι ουτε στραβισμος, ουτε αλληθωρισμα, ουτε γκαβομαρα- οπως ειχε υποννοηθει. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, μιλαμε για ενα πολυ-πολυ καυλωτικο τικακι, που αποδιδει αερα τσοντας στην ολη κατασταση (σαν εκφραση ηδονης, ας πουμε). Αν το δειτε, θα καταλαβετε...
ΥΓ3: Οταν καποια λαμογια που (με) γαμουσαν μια ζωη, πανε μεσα σιδεροδεσμια, την ιδια ακριβως μερα με το καλυτερο γαμησι της μιζερης, αυτης (χωρις κλεψιμαιικα) ζωης μου, ο συνειρμος προσφερει αν μητι αλλο μια καποια αναταση. Χαιρεκακη, μεν, αναταση, δε...
Δε βαριεσαι.
Οπως γραφει κι ο Μαρκαρης: "Ειμαι μικρομεσσαιος. Η ζωη μου κυλα με μικρες χαρες και μικρες εκδικησεις..."

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 27, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
26 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.786
Πόντοι:
2.537
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kavouras13

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Φεβρουαρίου, 2013
Κριτική που σε "αναγκάζει " να την διαβάσεις μέχρι το τέλος...ωραίος φίλε !!
Μου τα χάλασες με τον κώλο,αλλά ορέξεις είναι αυτά,εγώ θα κατασκήνωνα στην κωλάρα της..Γλώσσα
28 Φεβρουαρίου, 2013
Γράψε βιβλίο φίλε, τόχεις! Φαίνεσαι παιδί με φιλοσοφία ζωής, καλό είναι να γράφουμε εδώ μέσα και λίγο φιλοσοφημένα ή και με λογοτεχνικό τρόπο, η ζωή δεν είναι μόνο γαμίσι! Μπράβο για την κριτική σου!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
28 Φεβρουαρίου, 2013
Εμενα με ξενερωσε λιγο το πρωκτικο, γιατι δεν σε αφηνει να κανεις ευκολα παλινδρομησεις μεσα-εξω
Αφηνω, βεβαια, ενα ενδεχομενο να ηταν πολυ στενη η συγκεκριμενη- αλλα απ' την αλλη δεν μπορω να καυχηθω πως εχω καμια πουτσα διαμετρου south stream...
28 Φεβρουαρίου, 2013
Ευχαριστω για τα καλα λογια, btw...
28 Φεβρουαρίου, 2013
Kαι εκεί που πήγα να γράψω "τί ωραία κριτική", βλέπω στο υστερόγραφο να ζητάς τη διαγραφή της δικής μου κριτικής. Γιατί τύπε;; Η συνεννόηση με το γραφείο και η διαθεσιμότητα της κοπέλας, δεν πρέπει να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης; Τόσο δυσανεξία στη διαφορετική άποψη;;;

Εγώ θέλω να θέσω στους συνοδοιπόρους του forum τις εξής 2 παρατηρήσεις:

1) Έπρεπε να περάσει μία εβδομάδα από την κριτική μου για να σβηστεί το όνομα της Κατερίνας από το site τους.
2) Ενώ η Αλεξάνδρα δουλεύει κανά μήνα +/-, με το που γράφτηκε αρνητική κριτική από εμένα( που ο ο-π-ο-ι-ο-σ-δ-ή-π-ο-τ-ε μπορεί να δεί όλες τις κριτικές μου και το ύφος τους για να αναγνωρίσει την ειλικρίνια μου ) είχαμε σορυδόν αποθεωτικές κριτικές για μια κοπέλα που πρίν μία εβδομάδα ήταν στις μηδέν. Διάολε, εδώ έπεσε κριτική-"μνημόσυνο" για την Κατερίνα, τί να λέμε τώρα...

Δε με ενοχλούν ούτε οι αρνητικές βαθμολογήσεις στην κριτική μου, ούτε τίποτα. Αφού ο άλλος θέλει να την πατήσει, ας την πατήσει, πρόβλημα του. Αλλά όχι και φίμωση ρε μάγκα μου...
28 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ωραια κριτικη,μπραβο φιλε!
28 Φεβρουαρίου, 2013
Εξαιρετική κριτική αλλά με μια σημαντική παράλειψη...


Στις κοινοτυπίες των πελατών ξέχασες το "Ντου γιου λάικ μουζάκα?" ΓλώσσαΓλώσσαΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο


πάντα τέτοια Κατσικογάμης
28 Φεβρουαρίου, 2013
Ωραία , μεστή κριτική ,τελικά ζήλεψα με τον κώλο. Φίλε nanakas αν διάβαζες προσεκτικά θα έβλεπες ότι η Κατερίνα έφυγε.Όλοι έχουμε φάει στήσιμο απο γραφεία αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την απόδοση της κοπέλας.Εξάλλου κανείς απο εμάς, αν δείς την ιστορία μας δεν είμαστε προμότορες.Αγαπητέ γιατρέ ,τραχύ το σχόλιο-απάντηση χωρίς λόγο(κάτι πήρες στραβά).
01 Μαρτίου, 2013
Απλα μια διευκρινηση...
Εγω δεν ειπα να βγει η καταγγελια του nanakas για να προτατευθει το γραφειο. Ειπα απλα πως η Anastasia δεν φταιει σε τιποτα να τρωει ασσους, οποτε ισως θα ηταν και καλυτερα να μετακινηθει σε ενα σχετικο θρεντ... Ή οι moderators να δημιουργησουν μια ειδικη φορμα για συναντησεις που ΔΕΝ εγιναν, οπου εκει η κοπελα δεν θα βαθμολογειται, ή θα τρωει μονο ενα μηδενικο στη συμπεριφορα- εφοσον φταιει η ιδια για το στησιμο!
Καλως ή κακως, καποιοι πατανε κλικ πανω σε κοπελες, και το πρωτο που κοιταζουν ειναι οι Μεσοι Οροι. Οποτε, το "1" στο προσωπο, θα χρειαστει 20 θετικες κριτικες για να αμβλυνθει.

(Αν ειχα σκοπο να ξαναπαρω αμεσα την κοπελα, δεν θα ειχα προβλημα... Οσο λιγοτερη πελατεια, τοσο πιο προθυμη και ξεκπουραστη θα ειναι... Ωστοσο, δε νομιζω να βρω λεφτα στο εγγυς μελλον, αρα γιατι να μην ειμαι αντικειμενικος Γλώσσα)
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9