Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 8 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μπήκα να γράψω κριτική μόνο και μόνο γιατί ζούμε σε περίεργες εποχές και οι κοπέλες που κάνουν καλά την δουλειά τους πρέπει να επιβραβεύονται για ένα λόγο παραπάνω. Η κοπέλλα είναι εξαιρετική και το μόνο που δεν με άφησε να κάνω ήταν να της βάλω δάχτυλο. Την πίσω πόρτα δεν ζήτησα να την ανοίξω και δεν ξέρω αν την δίνει πάντως για GFE είναι εξαιρετική σε ό,τι έχει σχέση με την ίδια. Το μόνο στραβό είναι ότι υπάρχουν πολλά extra. (δεν ξέρει ελληνικά και τα έγραψα στα ρώσσικα μπας και τα διαβάσει)

Я пошел, чтобы написать рецензию только потому, что мы живем в странное время, и девушки делают свою работу, должны быть вознаграждены еще по одной причине.Девушка отлично, и они просто не дал мне нужно было положить палец.Задняя дверь не просил, чтобы открыть его и не знаю, если это дает мере для GFE отлично во всем, что связано с ней. Единственное, что неправильно то, что есть много дополнительных.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
1
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Φεβρουαρίου, 2013
μπολσεβικος κι ετσι;
20 Φεβρουαρίου, 2013
ρε μάστορα, οι κριτικές είναι για μας, όχι για αυτές. αν θες αγαπούλες, απλά ξαναπάρτην και ζήτα της το τηλέφωνο
20 Φεβρουαρίου, 2013
Πάντως εγώ μια χαρά δαχτύλωμα της έριξα Γλώσσα
20 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

την κριτική για μας την έγραψα ... για να πω ότι εμείς αξίζει να δώσουμε σε αυτήν τα λεφτά μας ... για κοπέλες που έχω κάνει άλλου είδους σκηνικό δεν έχω γράψει τέτοιες κριτικές
20 Φεβρουαρίου, 2013
Δεν με βοηθάει υπέρ της κοπέλας η κριτική σου. Γράφεις 2 φορές (μονολεκτικά!!!!) εξαιρετική. Τη μια για gfe δηλ.? χαιδέματα, χουφτωματάκια, αγκαλίτσες, γλωσσόφιλα, άλλα? ..., τί?. Τα υπόλοιπα είναι "δεν δαχτυλοσκοπήσεις", "δεν πρκτκ", έξτρα πληρωμές. Συμπέρασμα: να μην πάω φαινεται ακριβή και κακό vfm. Έχω άδικο?

Να υποθέσω ότι τα στοιχεία εμφάνισης από τις φωτο και από το σαιτ (βαρος-υψος κτλ.) ισχύουν, (μαλλιά μήκος - χρώμα κτλ) και γι αυτό δεν τα αναφέρεις?

Από εμφάνιση στις φωτο φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση. Δεν ξέρω στις πραγματικότητα τί πάιζει. Μπορεί οι φωτο να είναι πραγματικές, αλλά κάποιες έχουν φωτογένεια και βγαίνουν καλύτερες στις φωτο (ο φωτισμός, οι γωνίες λήψης κτλ. τις ευνοούν). Θεμιτό είναι.
20 Φεβρουαρίου, 2013
owo+20 cim+20 extraball+20 ετσι γραφει το σαιτ τουσ μαζι με το ξενοδοχειο 200+Κεφάλι σε τοίχο!
21 Φεβρουαρίου, 2013
Εγώ λέω να κάνουμε γκρουπακι να μας μάθει Ρωσσικα ο συναγωνιστης για να συνεννοούμαστε καλύτερα με τα κορίτσια και να στέλνουμε την αγάπη μας μέσω bourdela site Έρωτας
21 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τα δεν που έγραψα είναι όσα έχει κατ εμέ η συνάντηση με την κοπέλλα.. από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα που μπορώ να σκεφτώ την βαθμολογώ πολύ ψηλά και δεν μπαίνω στον κόπο να γράψω... αν κάποιος που ενδιαφέρεται για GFE θέλει να με ακούσει έχει καλώς αλλιώς δεν έχω και πρόβλημα....
21 Φεβρουαρίου, 2013
Δυσκολευομαι να καταλαβω τι εξυπηρετει η κριτικη στα ρωσσικα...λεω εγω τωρα....
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9