Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 8 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Έτσι όπως έχω καταντήσει με τη δουλειά, ούτε ένα review δεν προλαβαίνω να γράψω πια. Τέλος πάντων, δυο κουβέντες για την Αφροδίτη αξίζουν τον κόπο:

Εμφάνιση: βγαλμένη από τσόντα. Προστυχόφατσα, σου σηκώνεται με το που την βλέπεις. Πανέμορφα χαρακτηριστικά προσώπου. Πόρνη με look πόρνης. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Αν δεν είχε τα σιδεράκια θα έβαζα 10. Σώμα λαμπάδα. 1.80 με απίθανα καλλίγραμμα πόδια, δακτυλίδι μέση και υπέροχο σφικτό, στητό κωλαράκι. Το στήθος είναι ωραίο στην όραση, χάλια στην αφή (καθότι εντελώς πλαστικό). Συνολικά σου βγάζει αρρώστια, το 1ο ζητούμενο σε εμένα για ένα τέτοιο ραντεβού.

Επικοινωνία κλπ: σπάει γρήγορα τον πάγο με χαδάκια και φιλιά. αρκετά συνεσταλμένη αλλά ανοίγεται όσο περνάει η ώρα και κερδίζεις την εμπιστοσύνη της. Έτσι την πάτησα κι εγώ, διότι μόλις αρχίσαμε να τα λέμε... ε δεν βούλωσε το στόμα της ούτε λεπτό. Μιλάει Ελληνικά (είναι Ελληνίδα/Ουγγαρέζα, έτσι λέει). Γενικά έχετέ το υπόψη. Μην την αφήσετε να σας φάει χρόνο, αν δει ότι την παίρνει θα το κάνει.

Συμμετοχή/σεξ: δεν τρελάθηκα. Πιο σφιγμένη και fake από ότι περίμενα. Το βασικό είναι ότι λόγω εμφάνισης σε προδιαθέτει για πολύ περισσότερα, τα οποία απλά δεν έρχονται. Πρώτο φάουλ, ζήτησε τα χρήματα από την αρχή. Δεύτερο φάουλ, δεν πρόλαβε να με αγγίξει και ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει anal και CIM. Ξενερώνεις απότομα. Κατά τα άλλα, σχετικά καλή πίπα (υγρή) αλλά χωρίς βαθιές μπούκες. Αντέχει στο δυνατό σεξ (στα τέσσερα είναι μαγεία το κορίτσι, είναι η αλήθεια) αλλά λείπει αυτό το κάτι. Της αρέσει να κοιτάζεται στον καθρέπτη και φτιάχνεται με βρομόλογα.

Συνολικά, δεν ξέρω αν η εμφάνισή της αξίζει τα 170€.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 25, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
36
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Φεβρουαρίου, 2013
Σωστός σε όλα !!! Κουλ
10 Φεβρουαρίου, 2013
Δεν είναι 1.80 Μεγάλο χαμόγελο

Δεν είναι απο Ουγγαρία Money Mouth
11 Φεβρουαρίου, 2013
παιδες καλησπερα.Το τηλεφωνακι της δεσποινιδος πως μπορω να το βρω?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3