Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 17 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρώτη φορά με το γραφείο, (γενικά με γραφεία δεν μπορώ. με ενοχλούν οι νταβάδες) και μπορώ να πω καλά λόγια.
Εύκολη επαφή.
Ομορφη, λευκή λεία επιδερμίδα, χωρίς σημάδια. Πρόσωπο γλυκό, προσιτό. Κορμί κανονικό, ούτε γεμάτο, ούτε αδύνατο. Κανονικό θα το έλεγα και γεμάτο εκεί που πρέπει. Δεν φυλάει στο στόμα. Το αποφεύγει. Γλώσσα, ούτε για πλάκα. Ευχάριστη, ομιλητική. Δεν κάνει κάτι από μόνη της. Προγραμματισμένη.

Λοιπόν...αρχινάω.
Εάν ήσουν χαλαρός στο κρεβάτι, ίσως πεταγόσουν στο ταβάνι, από το χτύπημα στην πόρτα. Θυμήθηκα τον στρατό, που χτυπούσαμε τα κρεβάτια, τους φοριαμούς και ό,τι άλλο μεταλλικό, για να ξυπνήσουν οι "νέοι". Πετάγομαι, ανοίγω και μπουκάρει...Σαν να την κυνηγούσαν(???)
Τυπικοί χαιρετισμοί, λες και πήγε καλεσμένη για απογευματινό τσάϊ. Δεν το λες "ψυχρό" χαιρετισμό, αλλά σίγουρα τυπικό. Διεκπεραιωτικό, θα έλεγα. Μπαίνει κάθεται στο κρεββάτι στέλνει μνμ, για να πει πως όλα ειναι ΟΚ και αρχίζει να γδύνεται. Τακτοποιεί τα ρούχα, (δεν τα δίπλωσε) και πάει για μπάνιο (από την μέση και κάτω).
Μαλακό δέρμα, λείο, σαν μωρού παιδιού. Μόνο με το χάδι έπαθα. Πριν ξαπλώσει την βουτάω και την αρχίζω στα γλυψίματα. Η ρόγα πάρα πολύ μικρή και δεν αντιδρά με τίποτα. Στις μεγάλες και φυσικές βυζάρες (ελαφρώς πεσμένες) δεν υπάρχει θηλή. Μόνο μια μικρή ρόγα. Όταν της έγλειφα το μουνάκι και μου άρεσε τρελά, ξαφνικά μου κλείνει την είσοδο. Ωπα ωπα δεν θέλω άλλο, μου λέει. Και κάτι άλλα έλεγε, αλλά δεν τα πολυκατάλαβα. Είναι απαράδεκτο μετά από περίπου 10 χρόνια στην Ελλάδα, να μην ξέρει καλά ελληνικά και να υπάρχει δυσκολία έκφρασης.
Εντάξει φίλοι μου, να γαμήσουμε ήρθαμε και όχι να κάνουμε μάθημα ελληνικών.Γερο-μύστης

Εκεί λοιπόν που τραβήχτηκε (για να μην χύσει??? δεν ξέρω) γυρνάω για να μου πάρει πίπα. Με το που τον ακουμπάει, της λέω θα χύσω. Εεε? Σταύρωσε τα χέρια και περίμενε. Χμμμ;Χμμμ; Εδώ δεν φιλάει με γλώσσα, θα σου πάρει πίπα, λίγο πριν χύσεις?? Κι αν χύσεις μέσα στο στόμα??? Εκεί ήρθε η πρώτη κατάθεση. Στον αέρα...Σηκώνομαι, μπάνιο και επιστρέφω.
Πίπα βαθειά, χωρίς χέρια, υγρή και σε λίγο ήμουν έτοιμος. Βάζει σκούφο και κάθεται επάνω μου στην πίσω τρύπα. Μετά από λίγα χτυπήματα ήρθε και το τέλος του β΄ γύρου. Άργησε να σηκωθεί και αυτό μου άρεσε.
Μπάνιο και επιστροφή στο κρεβάτι. Ξάπλωσε ανάσκελα έβλεπε τηλεόραση, και μου είπε τα πάντα για την πολωνία και το χωριό της. Εγώ όμως είχα άλλα σχέδια. Έκανα υπομονή. 10 Λεπτά πριν τελειώσει η ώρα, ετοιμάζεται...
Που πας, θα φύγεις, της λέω. Ε 10 λεπτά έμειναν, μου λέει. Δεν πειράζει, κάτι θα κάνω της απαντάω. Και με αρχίζει μια πίπα και σηκωμό να μην έχει. Με τα πολλά φοράει τον σκούφο. Ιεραποστολικό, αλλά με τα πόδια μαζεμένα, για λιγότερη είσοδο. Δεν είμαστε παιδιά πλέον. Τα γόνατα κάτω από τους ώμους μου και στις παλάμες μου τα κωλομέρια της και νόμιζες πως θα ξεκολλήσουν οι βύζοι. Τέλος 3ου γύρου. Σηκώνεται, ντύνεται, πλένει μόνο χέρια, δεν προλάβαινε για μπάνιο είχαν ήδη περάσει και 10 λεπτά, ξεπέτα φιλί στο μάγουλο και έφυγε τρέχοντας, όπως ήρθε. Φοβερή αντοχή η πόλσκα!!!!

Εχει πάρα πολύ ωραία δαχτυλάκια ποδιών. Σαν κορμί μου άρεσε. Είχε κάτι το χυμώδες, το φυσιολογικό και πολύ καλό κώλο.

Για 3 φορές στην ώρα, κάποιος θα έλεγε άξια και μπράβο. Και στους δύο μας.
Όσοι θέλουν γαμήσι, είναι τέλεια. Για όσους ζητούν και λίγο σενάριο, εγκέφαλο, πληρωμένη κούραση στο χύσιμο, θα νοιώσουν πως φεύγοντας η τύπισα από το δωμάτιο, την ακολουθούν και κάτι ευρώ. Δεν λες πως τα πέταξες τα λεφτά, αλλά πως έχεις το άγχος της "αρχής", "μέσης" και τίτλους "τέλους".
Εάν δεν έβγαζε από την αύρα της, οτι ήρθα ελλάδα για δουλειά, τόσο ωμά και ψυχρά, και δεν έκανε αυτές τις μαλακιούλες με της στάσεις "ασφαλείας" και "ελέγχου", θα ήταν πάρα πολύ καλή επιλογή.
Ίσως είμαι εγώ λάθος. Να έχω "κουραστεί". Ενοιωθα πως ήρθε να πάρει 130 €. Δεν τα έκλαψα. Δεν τα χάρηκα.
Τα λεφτά της τα έδωσα στην πόρτα. Δεν τα ζήτησε ούτε στιγμή.

Νομίζω πως πρέπει να ξαναβρεθώ μαζί της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
vendetta88
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
3
Πόντοι:
606
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού