Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 15 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καταρχήν να πω ότι αυτή είναι η πρώτη κριτική μου, αλλά όχι η πρώτη εμπειρία μου. Απλά η συνάντηση με την συγκεκριμένη κοπέλα με έκανε να νιώσω τόσο ωραία, που ήθελα να τη μοιραστώ με άλλους συναγωνιστές. Η βαθμολογίες είναι οι μεγαλύτερες που μπορώ να βάλω, για μένα αξίζει παραπάνω!!
Η Γκαμπριέλα λοιπόν έχει ηλικία γύρω στα 26-29, σκούρο σχετικά δέρμα, σχιστά μάτια και γενικά πολύ σέξυ (για μένα) πρόσωπο. Τα υπόλοιπα είναι όπως τα λένε οι συναγωνιστές από κάτω, απίστευτα πόδια, δυνατό πισινό σύστημα και στήθος αρκετά καλό για τα γούστα μου.
Πήρα το φουλ πρόγραμμα μιας και ήθελα να απολάυσω αυτό το μωρό σε όλο της το μεγαλείο! Από την αρχή που συναντηθήκαμε, με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και γενικά ήταν πρόσχαρη και κοινωνική. Αγγλικά μόνο, να τονίσω κι εγώ!
Στο δια ταύτα, πολύ βαθύ γλωσσόφιλο και πολύ σέξυ κατα τη γνώμη μου, με έκανε να νιώθω ότι είμαι με την κοπέλα μου! Πίπα υγρή, βαθυά, με χέρια, χωρίς χέρια, γενικά πολύ καλή προσπάθεια χωρίς να χρειαστεί να της πω κάτι.
Ξεκινάει ο πρώτος γύρος με αυτή από πάνω μου, κάτι που μου άρεσε πολύ, το κορίτσι ξέρει να κουνιέται! Την γυρίζω στα 4 για να δοκιμάσω το κουλουράκι της, μιας και είχε συμφωνηθεί από πριν. Δέχθηκε αρκετό σφυροκόπημα και οι κινήσεις της με έκαναν να καυλώνω πιο πολύ! Μου λέει "Θέλω να χύσεις στο στόμα μου" και όταν φτάνω, μου βγάζει το προφυλακτικό και τα παίρνει όλα (φυσικά τα φτύνει).
Ντουζακι, τσιγαράκι, λίγη κουβεντούλα, και μετά από λίγο και ο δεύτερος γύρος, όπου ήταν τόσο ωραία η πίπα που ήθελα να τελειώσω, αλλά κρατήθηκα για να τελειώσω στον πάτο της αυτή τη φορά! Ξεπεράσαμε την ώρα αλλά δεν υπήρξε κανένα άγχος και γκρίνια, ίσα ίσα συμμετείχε πολύ καλά σε όλες τις περιπτώσεις.
Γενικά ήταν μια εμπειρία που για μένα ήταν κάτι πολύ δυνατό και σίγουρα θα την ξανατιμήσω!!!
Την κοπέλα την πέτυχα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και στο προφίλ της εδώ δεν βλέπω κάποια πληροφορία για επικοινωνία. Όποιος θέλει, μπορεί να να με ρωτήσει pm.
Ελπίζω να βοήθησα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 28, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
OxiAlloKarbouno
Μέλος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιανουαρίου, 2013
Αυτό που ανέφεραν οι προλαλήσαντες ότι δεν βγάζει τις μπότες ισχύει?
02 Ιανουαρίου, 2013
Μεγάλο χαμόγελο καλως την πρωτη στημενη κριτικη για την κυρία του 2013.Η μανα της κλαιγετε οτι εχουν πεσει οι δουλειες και εχουν πεσει σε καταθλιψη.προχθες ''η κιουρια'' ειχε προσφορα λογω των ημερων με 100 ευρω την ωρα και αυτος ο τυπος εδωσε 200ευρουλακια και κατενθουσιαστηκε. τι μας λες Γαμήσου την εχουμε δοκιμασει και ξερουμε τι εστι η λεγαμενη. τωρα που σφιγγουνε οι κωλοι θα δει τι πραγματικα αξιζει που μας ηθελε και 200-250αρια. βαλε οσους προμοτορες θελεις εμεις που σε εχουμε δοκιμασει ξερουμε πως κλαιγαμε τα λεφτα μας για τα χρηματα που ζητας
02 Ιανουαρίου, 2013
καταρχήν, 1 ώρα 200 ευρώ είναι εξωφρενικό νούμερο για call girl και μάλιστα 26-29 χρονών Money Mouth ... όπως διάβασα και στην περιγραφή σου δεν έγινε και κάτι που να τα δικαιολογεί... λες ότι έχεις εμπειρίες... αλλά λογικά πιστεύω θα είναι από γραφεία της κακιάς ώρας για να σε εντυπωσίασε τόσο αυτή η Γκαμπριέλα... (την έχω δει στο FB)... Αν έψαχνες εδώ θα έβρισκες ίδιες ίσως και καλύτερες υπηρεσίες με ποιο καλή εμφάνιση στα 100-120 ευρώ... π.χ. την Γκαμπριέλα την ξανθιά από το Π.Φάληρο, την Έλλη29 κ.τ.λ.... Αυτές οι κοπέλες με 2 φορές,πρωκτικό,τελείωμα στο στόμα, ελεύθερο στοματικό κ.τ.λ. είναι στα 120... και είναι σίγουρα ποιο όμορφες... αλλά και εκτός αυτού 80 ευρώ είναι τεράστια διαφορά... Ακόμα και με γραφείο να κάνεις σύγκριση, αν πάρεις το Κατερινάκι, 20 χρονών μπουμπούκι και θεόμουνο, με 2 φορές, ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο στόμα είναι στα 130 ευρώ...
Για εμένα αυτή η Γκαμπριέλα θα άξιζε στα 100, με πρωκτικό εννοείτε κ.τ.λ... ούτε ευρώ παραπάνω...
02 Ιανουαρίου, 2013
ρε "φιλε"
πολλα τα χρηματα για 1 ωρα....μα παρα πολλα
τωρα αν σου περισσευουν....δικο σου το πορτοφολι
ομως αντικειμενικα ΕΙΝΑΙ πολλα
ουτε στο Λονδινο δε θα τα παιρνει η τυπισα αυτα τα χρηματα.
02 Ιανουαρίου, 2013
Το κορίτσι μπορεί να είναι μια χαρά και να περνάς καλά μαζί της, αυτό δεν το ξέρω. Όπως φαίνεται όμως, με τα 200ρια που ζητάει μάλλον θα έμεινε από πελατεία και είπε να κάνει διαφήμιση... Το nickname που έχεις, προφανώς είναι...αυτοσαρκαστικό, δηλαδή είναι αυτό που είπαμε όταν διαβάσαμε αυτή την "κριτική": ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΜΟΤΟΡΕΣ! Σε προδίδει η...βιασύνη σου και η προθυμία σου να μας στείλεις στοιχεία επικοινωνίας. Δεν πέρασες τις εξετάσεις, να είσαι πιο διαβασμένος την άλλη φορά.
02 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οκ οπως απαντησα και στον gitevtis, γουστα ειναι αυτα, και η ημερομηνια ειναι πιο πριν δεν θυμαμαι ακριβως. Δεν ειχα σκοπο να ψαξω απο δω να βρω καποια, απλα ετυχε και μιλησα με αυτην και εγινε οτι εγινε. Ευχαριστω για τις πληροφοριες παντως, θα τις εχω υποψη μου στο μελλον.
02 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τοτε τα ειχα... και δεν το σκεφτηκα και πολυ...
02 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

επειδη βλεπω σπευδετε ολοι να με πειτε προμοτορα, απο που κι ως που ρε παιδια? λετε να παιρνω και ποσοστα τωρα, μη με τρελαινετε! και το nickname φιλε μου τι λεει? δες ποτε το εχω φτιαξει το προφιλ μου... Γενικα κρινετε και μονοι σας, ξερετε περισσοτερα απο μενα, εγω εγραψα μια φορα επειδη δεν ειμαι πολυ του αθληματος και αυτη μου εχει μεινει. Αν σε εσας δεν ηταν ετσι, λυπαμαι, βρειτε αλλου παρηγορια!...
02 Ιανουαρίου, 2013
Ακριβο το 200αρι αλλα οταν αλλες ανεξαρτητες απο εδω μεσα που ειναι ενα επιπεδο κατω απο αυτη,θελουν 150 τοτε καλα κανει και το ζηταει.
02 Ιανουαρίου, 2013
όλοι οι συνωμοσιολόγοι και οι ξερόλες εδώ μαζεύτηκαν.
Μια χαρά είναι η κριτική.
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2