Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 3 10
Call-Girls 13236
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Αφου με ετρωγε λοιπον να δοκιμασω την τυχη μου.. Επελεξα τη Σασα για κακη μου τυχη.. Θυμός Μετα απο μιση ωρα αργοποριας κανει την εμφανιση της. Αρχικα εντυπωση καλη η οποια εγινε χειροτερη οταν γδυθηκε και ακομα χειροτερη κατα τον αγωνα. Κορμι ψηλο, αλλα.. Βυζι 0 και εμφανεστατο μπυροκοιλι. Δε ξερω γιατι την κρατησα ενω οταν μουλεγε τιμες μου λεει σε καποια φαση οτι το χυσιμο στο σωμα ειναι εξτρα(!!!!!!!!!!!!!!!!)Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Για ολα μουλεγε +20. Τελος παντων την κρατησα για ενα μπαλακι και την εκανα. Τη θεωρω ισως την πιο αποτυχημενη συνευρεση μου με κοπελα κυριως διοτι δεν ηθελε να κανει κατι για να ικανοποιησει τον πελατη. Δεν κανει γιαυτη τη δουλεια ξεκαθαρα.. Σπασίκλας Συνολικα μαζι με το ξενοδοχειο 130 χαμενα Euro.

ΥΓ: Αναλογιζομενος πως εχουν τα πραγματα στις μερες μας και βλεποντας οτι στο συγκεκριμενο σπορ υπαρχουν πολλα στοιχεια τα οποια πηγαν τη χωρα πισω απο πολλες πλευρες θα απεχω επ αοριστου χρονου. Αυτα Χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 13, 2012
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
100€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
asdor
Σπουδαίος
Εγγραφή:
27 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
375
Πόντοι:
2.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2012
Ελπίζω την κριτική σου να την δουν όλοι αυτοί που κάνουν όλη την ώρα ερωτήσεις για άψυχα κομοδίνα γραφείων Γερο-μύστης

έλεος με τα κωλογραφεία! Κεφάλι σε τοίχο!



30 Δεκεμβρίου, 2012
Αφου ειδες ρε φιλαρακι οτι δεν εχει καλες κριτικες γιατι την πηρες?
30 Δεκεμβρίου, 2012
Ο asdor είναι έμπειρος παίκτης και παρόλα αυτά την πάτησε, παρότι υπήρχαν ήδη 2 αρνητικότατες κριτικές και ενώ τα ίδια έχουν αναφερθεί πολλάκις και στο σχετικό thread! Κεφάλι σε τοίχο!
Δυστυχώς μετά από λίγο καιρό κάποιος θα ξαναγράψει τα ίδια! Money Mouth Για αυτό και συνεχίζουν να υπάρχουν αυτά τα γραφεία των +20 +20 +20 και πουτάνες της πλάκας!!Θυμός
C
Cr9
30 Δεκεμβρίου, 2012
slk 55 και για την cream υπαρχουν αρνητικες κριτικες αλλα εγω δεν ειχα περασει ασχημα.. καποια πραγματικα ειναι και υποκειμενικα.
30 Δεκεμβρίου, 2012
Ο Asdor την πατησε οπως την εχουμε πατησει οι περισσοτεροι.Αν σου κολλησει στο μυαλο μια συγκεκριμενη Γλώσσα...οτι και να σου λενε οι αλλοι..Μαλακία
30 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η Cream που ανάφερες δεν είναι σωστό παράδειγμα! Είχε σωρεία αρνητικών κριτικών το 2008 πρωτοεμφανιζόμενη και πιτσιρίκα! Από την επανεμφάνιση της όλοι θετικά εκφράζονται!Για αυτή την Sassa ΟΛΟΙ έχουν αρνητική άποψη!
C
Cr9
31 Δεκεμβρίου, 2012
Μην τη πηδαται ρε παιδια ..να μην κανει σεφτε να σηκωθει να φυγει η αρχιδω ..τα συν 20 συν 20 δεν νομιζω να ειναι θεμα γραφειου ..δικα τους κολπα ειναι να ανεβαζουν το κοστολογειο..εμεις θα φτιαξουμε τη πιατσα ..γιατι εμεις την χαλασαμε..μολις ζητανε τα παραπανω διωξιμο και να μην παιρνουν ουτε τα συμφωνηθεντα μονο ετσι θα βαλουν μυαλο..
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7