Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 42 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Λοιπόν αγαπητοί συναγωνιστές θα είμαι σύντομος.Ασχολούμαι χρόνια με αυτό το σπόρ και είμαι και αρκετά χρόνια στο site.Δεν γράφω συχνά γιατί δεν ήθελα να σπαμάρω και ειδικά τι νόημα έχει μια ακόμα καλή κριτική.Αλλά σήμερα έπρεπε να γράψω και όχι για καλό όπως μαρτυράει και ο τίτλος.
Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα και γρήγορα(τι ήθελε και το σήκωσε....).Ραντεβου σε γνωστο ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Συγγρου.έρχεται λοιπόν η νεαρά και απο την πόρτα ακόμα κατι.....δεν πήγαινε καλά.Ιδέα μου είπα ας προχωρήσουμε... Αλλά η "αίσθηση" είχε μείνει.Έρχεται κοντά και αναδυόνταν μια μυρωδια καθόλου κολακευτική.Θα πάει στο μπάνιο να πλυθει λέω, αποκλείεται.Τιποτα εκείνη με τα πολλά πάμε μαζι στο ντουζ όπου απέφυγε να πλυθει στο επιμαχο σημείο , και ακομα μεσα στο ντουζ η μυρωδια παρέμεινε.Με λιγα λόγια την έκανα δεν άντεξα. προφασίστηκα μια μαλακία και έφυγα.Την πλήρωσα και ειληκρινά ένοιωσα τόσο μα τόσο ηλήθιος που δεν περιγράφεται.Ξέρω πως θα αρχίσει να με βρίζει τώρα πως λέω ψέμμτα και τα σχετικα, την έχω μικρη και δεν συμμαζευεται, αλλα παιδια ειληκρινα μακρια.Πεταμένα λεφτα.
ΕχΩ πάει με Μαρινα 60, Ναομι, κορίτσια απο Naughty-cats , με κορίτσια απο την Ευα,το Κατερινάκι(θα ακολουθήσει κριτικη....)τέτοιο πράγμα πρώτη φορα.Και αν αυτη παίρνει 100 η Μαρινα πόσο θα έπρεπε να χρεώνει το μοσχομυριστο μουνάκι της?500?????
Πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε ενα τέλος σε τέτοιες καταστάσεις.ΜΑΥΡΟ!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
andonis21
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
206
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis_Greece4

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2012
Αυτες οι κριτικες ειναι πιο χρησιμες απο τις "θετικες" φιλε γιατι μας γλυτωνουν φραγκακια.. συμβουλη.. γραφε συχνοτερα. ;)
12 Δεκεμβρίου, 2012
ενταξει,παυει πλεον να ειναι τυχαιο.δεν μπορει τοσοι πολλοι να αναφερουν δυσοσμια.πιστευω ομως οτι δεν εχει να κανει με καθαριοτητα αλλα με καποιο μυκητα που πρεπει να αντιμετωπισει ιατρικα η κοπελα,τουλαχιστον αν θελει να συνεχισει το σπορ.τωρα αν βριζει και δεν κοιταει να λυσει το προβλημα,ειναι και θεμα μορφωσης επιπεδου και καλιεργειας...
12 Δεκεμβρίου, 2012
Αυτό που λέτε για τη μπόχα κι εσύ αλλά κι ο από κάτω, μπορεί να οφείλεται όχι στο οτι δεν είναι καθαρή ας πούμε (αν και μύριζε μασχαλίλα βάσει του προηγούμενου), αλλά στο ότι μπορεί να έχει μυκητίαση στο πράμα της και πρέπει να το φροντίσει αυτό!
Υποθέσεις κάνουμε τώρα βέβαια.
12 Δεκεμβρίου, 2012
τελικα υπαρχει θεμα η δεν υπαρχει? τζενακι για come here να πουμε εαν συμβαινει κατι η οχι?
12 Δεκεμβρίου, 2012
τελικά για να γίνονται διαδικτυακές καταγγελίες σημαίνει αυτό που σου λένε οι παίχτες Τζένη..Πήγαινε τσέκαρε το ΑΤΜ σου...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5