Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 52 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;

Κατά γενική ομολογία η Αναστασία κάνει προσπάθειες να κερδίσει το πενηντάρι. Δεν είναι φιλότιμες όμως.
Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή. Διαβάζοντας τις καλές κριτικές για την κοπέλα, κι έχοντας μεγάλες "ανησυχίες" από τον κολλητό μου φίλο που βρίσκεται ανάμεσα στα σκέλια μου, αποφάσισα να κλείσω ένα ραντεβού. Στην απόφαση αυτή ρόλο έπαιξε και η τιμή... 50 ευρώ και 20 ξενοδοχείο για δύο εκτονώσεις και χωρίς να βιάζεται όπως έχουν πει οι προλαλήσαντες. Συννενόηση άψογη και συνάντηση στο ΡΟΖΑ στην Καλλιθέα. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω μια "θείτσα". Αν δεν ήταν ντυμένη με ένα μίνι τζην φουστάκι θα νόμιζα πως ήταν η καθαρίστρια του ξενοδοχείου! Ασχημούλα.... το σύνολο δεν το σώζουν τα ωραία μάτια.... δυστυχώς... βραχύσωμη ύψος 1,60 περιπου, με μικρό και πεσμένο βυζί (λογικόν λόγω ηλικίας), αλλά ωραίο κάτω μέρος (βαστιέται καλά για την ηλικία της). Κώλος καλός αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. "Λιγδωμένο" πρόσωπο.
Στον αγώνα... η πίπα της είναι για σεμινάριο, το μουνί της στενό και αντέχει στο σφυροκόπημα. Στάσεις τα πάντα όλα. Σε μία ώρα περάσαμε το μισό καμα σούτρα. Φωνές ψεύτικες υπερβολικές από μέρους της.
Πόδια απεριποίητα, η φτέρνα της μου έξυνε τα πόδια και τη μέση σαν γυαλόχαρτο, το μουνί ατημέλητο και αξύριστο, η μυρωδιά της έδειχνε άνθρωπο που δεν πλένεται επιμελώς. Η αλήθεια είναι πως είμαι κι εγώ πολύ ζεβζέκης με την καθαριότητα, αλλά για αυτό πληρώνουμε το εικοσα΄ρικο στο ξενοδοχείο ρε γαμώτο μου. Γι αυτή τη ρημάδα την καθαριότητα!!!
Παρόλα αυτά και λόγω εξαιρετικής κάβλας έχυσα δύο φορές σε μία ώρα, μία με πίπα στην αρχή και μία σε στάση οπισθοκολλητική, όπου το ρωσικό άλογο έδειξε να καβλώνει πραγματικά. Ψιλοπουτανιές να βάζει χεράκι στην πίπα και να μην στηνεται καλά στο πισωκολλητό ήταν στοιχεία που με κάνουν να αναρωτηθώ αν θα την ξαναεπισκεφτώ. Μάλλον όχι όσο το σκέφτομαι. Τα απεριποίητα άκρα, η ψιλομυρωδιά του σώματος, η τσιγαρίλα στο στόμα που προσωπικά με απωθεί και το αξύριστο μουνί, σε συνδυασμό με το λιπώδες πρόσωπο της πενηντάρας μιλφογκράνας είναι μεγάλα μειονεκτήματα για μένα και δεν καλύπτονται από την ψεύτικη ίσως θέληση να σε ευχαριστήσει.
Ελπίζω να βοήθησα όσους συναγωνιστές θελήσουν ένα ραντεβού μαζί της. Να ξέρουν τι θα πληρώσουν με 70 ευρά σύνολο. Προσωπικα δεν την θεωρώ VFM.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 19, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ποδολάγνος
Μέλος
Εγγραφή:
26 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
40
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Οκτωβρίου, 2012
Η αναστασια δεν καπνιζει συναδελφε.
Με την καθαριοτητα εχει βιτσιο, πλενετα ΠΑΝΤΑ πριν και μετα. Μεχρι listerine εχει μαζι της.
Μηπως πηγες με την καθαριστρια;
04 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;

Γι αυτό μου κανε εντύπωση.... Επειδή έχω κι εγώ τρελό βίτσιο .... Το μουνί της όμως δεν θα έπρεπε να είναι φρεσκοξυρισμένο; Αλλού ειχε τρίχες αλλού δεν είχε...
Δεν ξέρω.... μήπως δεν είχαμε χημεία.... Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία κηνυγάω πιπίνια... Συνθια, Ναόμι, Ευα... όλες κάτω από 30...
Τι να πω.... Ενω μου τα κανε όλα κι έχυσα δύο φορές... δεν ικανοποιήθηκα όπως με τη Ναόμι.
04 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μην ασχολεισαι μαζι του ρε φιλε, μιλαμε για μεγαλο φιδεμπορα.
04 Οκτωβρίου, 2012
Χμμμ; Κατι λαθος πρεπει να κανεις πλανηταρχη...Χμμμ;
04 Οκτωβρίου, 2012
Έχεις τρελό βίτσιο με την καθαριότητα? Ε,για αυτό πήγες με την καθαρίστρια χαχα σωστόοος?!?! ΓλώσσαΜεγάλο χαμόγελο
04 Οκτωβρίου, 2012
ποδολάγνε, κ μένα με χαλάνε απεριποίητα πόδια, μισοβαμμένα νύχια, μισότριχο μουνί, καλά για οσμές κ τέτοια δεν το συζητάμε. αν έχεις καμιά πρόταση για καλή ποδολαγνία ρίξε μήνυμα να ανταλλάξουμε απόψεις.
04 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χμμμ;Χμμμ;

Η περιποίηση των ποδιών είναι απαραίτητη σε μία γυναίκα που κάνει αυτή τη δουλειά. Οι φτέρνες πρέπει να είναι μαλακιές σαν κώλος μωρού παιδιού, τα δαχτυλάκια των ποδιών βαμμένα και περιποιημένα, όπως και τα δάχτυλα των χεριών. Ξυρισμένο μουνάκι Μπραζίλιαν κλπ κλπ... Επίσης επειδή κάνω τρελό κέφι να τη γλείψω σε όλο το σώμα, θέλω να είναι πολύ καθαρή και να μοσχοβολάει.
Δυστυχώς δεν το βρήκα στην κοπέλα αυτή.
Την ερχόμενη εβδομάδα, πρώτα ο Αλλάχ, θα δοκιμάσω ΕΥΑ21.... Μου χουν πει πως είναι τρελό ποδολαγνικό μωρό και θα το τιμήσω.
Επίσης θα ακολουθήσει κριτική....

Ως στιγμής πάντως το καλύτερο VFM στα κωλ γκερλς είναι η Ναομί.
08 Νοεμβρίου, 2018
Παιδια που την βρισκουμε? Τηλεφωνο;
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8