Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 52 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συναντηση με την Αναστασια σε ξενοδοχειο κοντα στις Τζιτζιφιες πριν απο μερικες βδομαδες. Η επικοινωνια μαζι της πολυ ευκολη, μιλαει πολυ καλα τα ελληνικα. Τη πηρα τηλεφωνο, της ειπα την ωρα που θελω να βρεθουμε και το μερος και κατευθειαν μου ειπε ναι χωρις σου ξου μου ξου μανταλακια. Μου στειλε σε μηνυμα τον αριθμο δωματιου αφου ηδη ειχε παει αυτη πρωτη εκει. Φθανω και εγω μετα απο λιγο και βλεπω αυτο που περιπου περιμενα να δω και απο τις κριτικες που ειχα διαβασει εδω. Μια γυναικα γυρω στα 50, το προσωπο της δεν ειναι τοσο χαλια, τα χρονια φαινονται φυσικα πανω της αλλα δεν ειναι δα και κατι το αποκρουστικο, πρασινα ματια, ωραιο μικρο βυζακι με πεταχτες ρογες που καβλωνουν πολυ ευκολα, κωλος αρκετα καλος αν τον εδινε κιολας θα μιλαγαμε για χρυση ευκαιρια. Φαινεται αρκετα μικροτερη απο την ηλικια που ειναι. Πολυ καλη στην επικοινωνια, σε κανει να αισθανεσαι ανετα απο τη πρωτη στιγμη, τουλαχιστον ετσι ενιωσα εγω. Μπαινει στο μπανιο για ενα ντουζακι, ξεντυνομαι και ακολουθω και εγω καβλωμενος για παιχνιδι. Μου αρχιζει μια πιπα φανταστικη μες στο μπανιο και εκει που ημουν ετοιμος να τη παρω εκει επιτοπου βγαινουμε και συνεχιζουμε στο κρεβαττι παλι απο εκει που ειχαμε μεινει. Πολυ καλη πιπα ρε μαγκες, της αρεσει η ψωλη, φαινεται, εχει εμπειρια η γυναικα, και γενικα στο κανει καγκελο. Το μουνι της ειναι πεντακαθαρο και χυνει συνεχεια, το ευχαριστιεται η γκομενα, την εγλειφα για κανα 20 λεπτο, ετρεμε απο ηδονη και καβλα. Στο γαμησι τα δινει ολα, φωναζει και ωριεται, τι απο πανω αυτη, τι απο πανω εγω, στα 4, πλαγια οτι σταση και να καναμε ητανε 100% παρουσα, συμμετειχε ψυχη τε και σωματι. Πρωτο τελειωμα στο στομα της οπου παει και τα φτυνει αν και μερικα τα αφησε να τρεξουν, διαλειμμα, ντουζακι εναλλαξ, και συνεχεια με δευτερο γυρο, να τη γαμαω απο πανω εγω κανοντας πουςαπς στο κορμι της, μετα στα 4 με αρκετες σφαλιαριτσες που δεχεται στα κωλομαγουλα, 69 εννοειται και στο πρωτο γυρο και στο δευτερο, χυσιμο παλι στο στομα της αφου ειχα βγαλει τη καποτα προς το τελος και την αφησα να με στραγγιξει! Συνολικα κατσαμε πανω απο μια ωρα, περιπου στη μιαμιση ωρα χωρις να βιαζεται καθολου. Στη τιμη που βαζω ειναι και το ξενοδοχειο, 50ευρο την ωρα παιρνει + 20ευρο το ξενοδοχειο.

Γενικο συμερασμα: Ενα πολυ καλο γαμησι σε αρκετα πολυ καλη τιμη με μια γυναικα εμπειρη που το ευχαριστιεται και η ιδια και αν ειστε και εσεις καθαροι και εξυπηρετικοι θα περασετε πολυ καλα, τη προτεινω ανεπιφυλακτα. Ας εχουμε και εμεις λιγο θετικη σκεψη οταν παμε να γαμησουμε και μην μας ξινιζει το ενα και μας βρομαει το αλλο.. αυτο το λεω γιατι ναι δεν ειναι καμμια εντυπωσιακη γκομενα που θα σε κανει να χυσεις στα πρωτα 10λεπτα αλλα αμα ξερεις πως να τη χειριστεις γινεται ηφαιστειο ετοιμο να εκραγει!!! Τα αξιζει τα λεφτα που παιρνει και με το παραπανω! Γενικη συμπεριφορα, επικοινωνια, διαθεση στο σεξ/συμμετοχη και σχεση αποδοσης τιμης για μενα παιρνει 10, αλλα το συστημα με αφηνει να βαλω μεχρι 7, δε μπορω να καταλβω γιατι, σε αλλες κριτικες που εχω διαβασει πως μπαινουν τα δεκαρια εκει?

Μια προταση δικια μου: Δε καταλαβαινω γιατι ολοι τσιτωνομαστε να τελειωσουμε δυο φορες και στο τελος αγχωνομαστε και δεν ευχαριστιομαστε την ολη διαιδικασια διεξοδικα. Μια φορα στη μια ωρα ειναι μια χαρα αν θες να βγαλεις ολη τη καβλα της γυναικας που εχεις στο κρεβατι διπλα σου και ετσι να σου το ανταποδωσει και εκεινη στο μεγιστο, επομενη φορα θα το τραβηξω και θα γινει μια καταθεση χωρις αγχος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 15, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Μέλος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
6
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Οκτωβρίου, 2012
Επειδή είσαι νέο μέλος σε αφήνει το σύστημα...με τον καιρο κ ίσο γράφεις κριτικές θα σου αφήνει μέχρι κ δεκαριά παντού. Πολύ καλή κριτική. +1 από μεναΜεγάλο χαμόγελο
03 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οκ, καταλαβα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2