Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 52 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Αφου διαβασα και διαβασα κριτικες καιδιθυραμβους λυσσαξα να βρω το τηλ. της Αναστασιας.Τα καταφερα με την προσωποβιβλο και βουρ για ραντεβου.Τρωγομουνα με τα ρουχα μου γιατι γουσταρω ρωσιδες milf.Ηταν ηδη στο ξενοδοχειο και ετσι πηρε δωματιο και με περιμενε.Οταν ανοιξε την πορτα ειδα κατι διαφορετικο απο αυτο που περιμενα.Μικροκαμωμενη,συμπαθητικουλα οχι παντως η καυλωτικη ρωσιδα milf.Ντους και κρεβατι γρηγορα.Ηταν ευχαριστη,δοτικη και ο πρωτος γυρος αρκετα καλος.Τσιγαρο ,χαδια και παμε για δευτερο.Εκει ομως το πραμα αρχισε να κρυωνει.Αφου ειχε φυγει η μεγαλη καυλα και βλεποντας τα πραγματα οπως ειναι δεν ειχα και πολυ ορεξη.Καποια στιγμη στο πισωκολλητο επιασα τον εαυτο μυ να σκεφτεται οτι με τα 50+20 θα μπορουσα να πηδαω κατι πολυ καλυτερο βαρεθηκα!Αυτη βεβαια ειχε κατακαυλωσει και εχυνε ασταματητα.Αρα μηπως θα επρεπε να με πληρωσει? Καταλαβενετε οτι με τετοιες σκεψεις δεν επροκειτο να ξαναχυσω οπως και εγινε.Βεβαια η γυναικα μου ειπε να προσπαθησει με τσιμπουκι ομως της ειπα οχι.
Ειναι πολυ φιλικη κι ευγενικη ομως εμενα δεν μου εκανε κλικ!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 27, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Πόλη συνάντησης
Λουτράκι
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
alfreewind
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
214
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2012
ρε φιλε για πες μας και εμας ποιο ειναι αυτο το καλυτερο με 50+20 γιατι εγω δεν το εχω βρει ακομα..Χμμμ;
02 Οκτωβρίου, 2012
Είναι αλήθεια πως η Αναστασία είναι τηρουμένων των αναλογιών μία ''μεγάλη'' γυναίκα, και δε θα την κατέτασσε κανείς στις ''όμορφες''... Από την άλλη πλευρά, μένοντας καθαρά και μόνο στο κόστος σε συνδυασμό με την ''απόδοσή'' της, θεωρώ ότι είναι πραγματικά ότι καλύτερο μπορεί να υπάρξει, και δύσκολα να υπάρχει κάτι αν όχι καλύτερο έστω ''ισάξιό'' της στην πιάτσα τώρα, όταν κάποιες με τα τριπλάσια και περισσότερα είναι σε απόδοση πολύ χειρότερη από αυτήν.....
02 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

στο μυαλο μου εισαι φιλε, ασε που αμα σε γνωρισει λιγο καλυτερα, δηλαδη πιστευω μετα απο 4-5 φορες που θα πας της λες να ερχεται και σπιτι σου, οποτε γλιτωνεις αλλο ενα 20ευρω. Και τελος παντων ενταξει σιγουρα δεν ειναι καμια μουναρα, αλλα με την οικονομικη κατασταση που υπαρχει, 50ευρω για περιπου μιαμιση ωρα που θα κατσει σπτι σου ειναι μια χαρα απο τιμη και ειναι και πολυ προθυμη να σε κανει να περασεις καλα. Αμα βρεθει κατι καλυτερο σ αυτη τη τιμη η ξερει καποια ο συναγωνιστης που εγραψε τη κριτικη στην ιδια τιμη, το προσδιοριζω αυτο, γιατι για καποιους ειναι πολυ δυσκολο να δινουν 100αρια και 150αρια ετσι για να γαμανε(ελεος ρε πουστη μου, δε το παιζω καλυτερα) να μας το πει να πηγαινουμε σ αυτην.
02 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Θεωρώ την Λίζα, στον Αγιο Ελευθέριο, value for money (το καλύτερο για τα λεφτά σου ) δηλαδή όπως λένε οι Αμερικάνοι.
Κάθεσαι δύο ώρες δεκτική σχεδόν σε όλα (δε ξέρω για πίσω πόρτα) και στοιχίζει 35 €
02 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και η Αναστασια μια χαρα vfm ειναι, οσο για τη Λιζα που λες αν εσυ θες να πας να πηδηξεις σε ενα υπογειο στον Αγιο Ελευθεριο που να μυριζει πετρελαιο, φωνες να ακουγονται συνεχεια απο τα διπλα σπιτια ετσι οπως λενε αυτοι που εχουν παει απο οτι διαβασα στο αντιστοιχο θρεντ της και να μην εχει και καποτες η τυπισσα που σημαινει οτι παιζει να την εχουν πηδηξει και ακαποτα, δικαιωμα σου, εγω παλι δε θα παρω..
03 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αν πάς πρωί, δεν υπάρχει η παραμικρή φασαρία, όσο για μυρωδιές πετρελαίου και υγρασίας, είναι μύθος.
Εχω πάει αρκετές φορές, όλες πέρασα καλά, κια δεν με ενόχλησε απολύτως τίποτα.Απεναντίας έυχσα με την ψυχή μου, και την συνιστώ σ΄όλους τους milf εραστές
04 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ποια είναι αυτή η Λίζα στον Αγ.Ελευθέριο ρε παίδες?
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7