Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 25 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Έκλεισα πολύ εύκολα το ραντεβού 2-3 ώρες νωρίτερα. Ζήτησα αλλά δεν μού έκαναν έκπτωση στην ώρα (στο 2ωρο μπορούσαν). Πήγα στο ΕΜΜΑΝΤΙΝΑ στη Γλυφαδα, τηλεφώνησα στο γραφείο και μού έδωσαν τον αριθμό δωματίου, είπα στη ρεσεψιον το νο. (εγώ δεν κολώνω), και ανεβηκα. Με υποδέχτηκε η Σύνθια, που συστηθηκε, έκανε κοπλιμέντα για διαφορα σημεία της εμφάνισης μου (αληθοφανή-στέκουν) και για το όνομα μου, εγώ αγενώς δεν αναταπέδωσα καθόλου (βλάχος από τα άγρια βουνά). Σουτιέν-στρινγκ με γούστο, τονωτικό του στηθους το πάνω κομματι (χωρίς ναναι και απαραίτητο). Αποχρώσεις καφέ-μπεζ/σωμόν τα εσώρρουχα, ωραία ήταν. Μακριά μαυρα μαλλιά, καστανομάτα, μαυρισμένη, καλή επιδερμίδα, όμορφο πρόσωπο που αναδεικνύεται και από την περιποίηση που του κάνει. Ωραία δόντια. Παρατηρησα άλλωστε μεγάλο αριθμό, ποικιλία και ποιότητα καλλυντικών στο δωμάτιο της και το μπάνιο –κοριτσίστικο δωματιο γαρ. Σώμα 1,6-1,65μ, με πλαστικότητα, γυναικείο, λεπτή κατασκευή, ωραίο, χωρίς παχάκια, ωραία περιφέρεια, με κάποια τατουαζ. Στηθος μεσαίο+, ωραίου σχήματος, φυσικό, ωραίες ρόγες, που ανταποκρίνονταν και οι δύο σε αξιοπρεπή βαθμό (όχι και να βγαζουν και μάτι). Δεν είναι το απόλυτο πρότυπο ομορφιάς για μένα, αλλά αντικειμενικά είναι πολύ ωραία κοπέλα (20-22 χρονών?). Κάτω μπροστινό σύστημα ετσι όπως ακριβώς μού αρέσει (και της το είπα στα ίσια). Ωραία μακριά νύχια στα χέρια, βαμμένα, ωραία ποδαράκια. Κάποιες φωτο την αδικούν, κάποιες την πλησιάζουν, γενικά είναι καλύτερη στην πραγματικότητα απότι στις φωτο.
Το δωμάτιο: τουριστικού ξενοδοχείου, 2πλό κρεβάτι όπου πάνω του μας έκαναν συντροφιά τα κινητά και ο μακ με χορευτική μουσική (και εγώ ήμουν μαγκωμένος συνεχώς μήπως και γίνει καμια ζημιά με αυτά τα gagdets). Κάπως περιορισμένης επιφάνειας, απλό δωμάτιο (για μη καπνίζοντες). Έκανε συσκότιση η Σύνθια (εγώ προτιμώ σεξ στο φως) με το ρολό. Στα καλά στουντιο π.χ. τα δωμάτια είναι κάπως καλύτερα. Αλλά έχω ξαναγραψει ότι τα χοτέλια δεν έχουν δωμάτια για τις δουλειές που θέλουμε.
Είχα κάνει ντουζ πριν, αλλά έκανα ένα στα γρήγορα (στη μπανιερα), σαπουνια και πετσετες υπήρχαν, όχι παντόφλες προφανώς. Πήγα στο κρεβάτι, έβγαλε και κείνη τα εσώρρουχα, και άρχισαμε τα χάδια και τα απλά γλωσσόφιλα (τρυφερά χειλόφιλα βασικά, απέφευγε τα βαθειά παρά τις τσίχλες φραουλα που είχα μασήσει). Σημειώνω ότι καθόλη την εμπειρία μου η κοπέλα δεν θα έλεγα ότι ρίσκαρε με τη συμπεριφορά της (κι ας γράφτηκαν διάφορα στο ιντερνετ), όσο ασφαλής μπορεί να είναι η σεξουαλική πράξη. Συνεχισε με στοματικό, μετά της έκανα εγώ, ασχολήθηκα με στηθος και ρόγες, δούλευαν δάχτυλα και στόμα συνεχώς, δήλωσε ότι τελειωσε (παρουσίασε και ενδειξεις), ήταν σχετικά ήσυχη συγκριτικά με άλλες εμπειρίες μου. Σημειώνω ότι δεν ήθελε είσοδο δαχτυλου! Κατά τη διάρκεια του 1ου γύρου μού πρότεινε αναλ, της είπα όχι, επειδή κοστίζει +50 αφενός, και αφετέρου επειδή δεν τρελαινομαι (καιτοι έχω κάνει καποιες φορές). Επισημαίνω ότι δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το ταυτόχρονο από κοινού τέλειωμα με ιερόδουλο όταν σε κλειδώνει στο φυσιολογικό σεξ. Ειτε με άλλες που μιμούνται ότι τελειώνουν είτε με άλλες που τελειώνουν πραγματικά. Πάλι στοματικό εκείνη, μετά εκείνη από πάνω σε 2-3 παραλλαγές, μετά πισωκολλητό όπου και τέλειωσα, εννοείται με λάστιχο. Δυνατά χτυπήματα και από τους δυό μας. Εγώ γενικά ήμουν σιωπηλός και όχι εκδηλωτικός σε αντίθεση με εκείνη που ήταν εξωστρεφής και διετύπωνε κολακευτικά σχόλια. Μάλιστα της έκανε εντύπωση και γενικά που δεν είπα και πολλά-πολλά για εκείνη. Εγώ ....αντιαγαπούλης, ούτε καν κάποια αβρότητα λόγω ευγενείας. Όλες κι όλες 2 φιλοφρονήσεις έκανα μέσα στα 55 λεπτά που έμεινα μαζί της και οι οποίες ήταν στην ουσία ισχύουσες παρατηρήσεις και όχι φιλοφρονήσεις από ευγένεια, έτσι για να σπάσει ο πάγος και τα τοιαυτα ... Διεξάγαμε κουβέντα στα Αγγλικά (δυναμική, ενθουσιώδης και στιγμιαια χειμαρρώδης στο social time η Cynthia), μαζί με τρυφερά αγγίγματα από πρωτοβουλίες της μετά το τέλος του 1ου γύρου. Ντουζ εκείνη και κατόπιν εγώ, και μετά πάλι ξεκίνησε να μού κάνει στοματικό.Το δούλευε καλά το στόμα της. Ήμουν κουρασμένος και ουσιαστικά δεν υπήρξε 2ος γύρος, αλλά αυτό δεν έχει τόση σημασία. Αποφάσισα να διακόψω. Δεν ρούφηξε καθόλου μπάλες σε όλη τη συνάντηση. Εναλλαγή, δηλ. της έκανα εγώ. Ενώ έριχνα και «πινελιές» σε στηθη/ρόγες με το στόμα και τα χέρια. Τελείωσε για 2η φορά όπως είπε και άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο με κάποιες ενδείξεις, πάλι σχετικά ήσυχα (της τόπα). Το ρίξαμε στα χάδια, λίγη κουβέντα και άρχισαν να χτυπάνε κάτι κουδούνια?, ειδοποιητήρια τηλέφωνα? (από το γραφείο άραγε?), μού το διευκρίνισε σε ερώτηση μου. Ντουζ, ντυθηκα, πληρωσα, οπότε χτυπησε η ειδοποίηση στο κινητό μου που σημαινε ότι είχαν περάσει 55 λεπτά από την ώρα που της είχα χτυπήσει την πόρτα του δωματίου της. Αποχώρησα. Cynthia, σ’ευχαριστω πολύ και να είσαι πάντα καλά! Καλή επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Την περίμενα πολύ πιο δυναμική τη Συνθια, δεν είχε το pse που ήθελα. Ήταν μάλλον κατώτερη από καποιες κορυφαίες ιερόδουλες που ξέρω. Δηλ. π.χ. με κάποιες λατίνες (και όχι μόνο) παίρνει φωτιά το δωμάτιο. Εδώ πιό ήσυχα ήταν τα πράγματα. Πού είναι τα face-sitting, mouth-fucking, ιταλοισπανικά, κοντρα-παξιμάδια,......??? Η εμπειρία ήταν χωρίς φλόγα, χωρίς προσωπικότητα -άχρωμη. Ίσως εάν το επαναλάμβανα μπορεί να αναπτυσσόταν οικειότητα, να εμφανιστεί χημεία κτλ..... Αλλά τα λεφτά είναι απαγορευτικά (ΟΚ, αναγνωρίζω ότι δεν πληρωσα για το δωμάτιο τα 20-25 ευρώ όπως σε outcall), αλλά θεωρώ ότι πρέπει να μού έδιναν 1,5 ωρα για να αρχίσει να φαίνεται κάποιο vfm. Από μιά άποψη το μετάνοιωσα, και το ψιλοπροέβλεπα ότι έτσι θα συνέβαινε. Ειχα μεγαλύτερες απαιτήσεις όπως και ναχει. Ίσως να μην ήμουν και εγώ σε φόρμα. Πάντως τα κόλπα που κάνω αλλού δεν βλέπω να τα κάνω μαζί της κάποια επόμενη φορά. Πρόλαβα και της είπα κάποιο μόνο, και εκεί θα μείνει πιθανόν η γνωριμία μας. Κατά δηλωση της η ίδια είναι ευχαριστημένη από τη δουλειά της, δουλευει με απόλυτο επαγγελματισμό, και τοποθετεί τον εαυτό της στην κορυφαία θέση στη λίστα των αθηναικών cg. Δεν λέω ότι είναι κακή, αλλά εγώ δεν ξέρω εάν είναι το νο.1 cg.

Παρατήρηση: Σορρυ εάν την έσπασα σε κάποιους θαυμαστές της και δεν έγραψα διθυράμβους, αλλά εγώ γραφω αυτά που ζω.

Γενικό Σχόλιο (Ξεπερνά την παρούσα κριτική το σχόλιο αυτό, αλλά το γραφω ως σχολιο): Οι τιμές άλλων cg είναι ίσως ακόμα ακριβότερες, ενώ των ct είναι σαφώς ακριβότερες. Κατά συνέπεια, το να ξαναπάει ο ίδιος πελάτης με την ίδια κοπέλα δεν είναι και πολύ πιθανό. Αυτό σημαίνει ότι σε αυτές τις κατηγορίες εκ των πραγμάτων μπορεί να εμφανιστούν συνθήκες αρπαχτής (..."μήπως θα τον ξαναδώ? τον πελάτη?...."). Προφανώς οι σωστοί επαγγελματίες (κοπέλες, γραφεία, κτλ. θα ήθελαν να προσέξουν τη φήμη τους) και δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο. Φυσικά οι συνθήκες αυτές υπάρχουν σε όλους τους κλάδους (και όχι μονο στην αγοραπωλησία του σεξ), π.χ. ο τουρίστας που βγαινει από το κρουαζερόπλοιο και παίρνει ένα ταξί για να πάει επίσκεψη στην Ακρόπολη, ή ο ταξιδιώτης που έφθασε στο Ε. Βενιζέλος, κτλ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 26, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ICCAROS
Σεβαστός
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.139
Πόντοι:
1.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2012
Σορρυ εάν την έσπασα σε κάποιους θαυμαστές της και δεν έγραψα διθυράμβους, αλλά εγώ γραφω αυτά που ζω.

δηλαδη αν δεν ηθελες να μας τη σπασεις, τι βαθμολογια θα της εδινες...
δεν ξερω αν το παρατηρησες, αλλα της εδωσες τη δευτερη μεγαλυτερη σε 24 κριτικες!!
01 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

O Gentleman

Να λύσω τη απορία σου λοιπόν: Ήμουν αναλυτικός στην κριτική μου για να τεκμηριώσω, και ευγενής (για προφανείς λόγους). Σέβομαι τον αναγνώστη, θεωρώ ότι είναι σκεπτόμενος, και δεν θέλω να του πετάξω ένα κόκκαλο αντί για κριτική ή να βρίζω κάθε 2-3 λέξεις.
Τί θα έπρεπε να καταλάβει ο αναγνώστης: Είναι ωραία κοπέλα, δεν είναι pse, σαν gfe δεν είναι κακό, δεν βάζει maximum ενέργεια, είναι ακριβή, χωρος μετριος. Θα ξαναπάω υπό προϋποθέσεις. Αυτά είναι φυσικά συμπεράσματα και όχι κριτική. Υπάρχουν καλύτερες και οικονομικότερες ιερόδουλες. ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΗΔΗ.
Στοχασμός: Το 9 π.χ στη συμπεριφορά τί να σημαινει? Σαν gfe? Ναι, θα μπορούσε! Σαν pse? Θα έπαιρνε 4-5. Αλλά η ερώτηση του site ΔΕΝ είναι αυτή! Μπαίνουμε πια σε προσεγγίσεις αποκλίνουσας σκέψης (divergent thinking).
Επίσης, άλλο η συμπεριφορά, άλλο η συμμετοχή, άλλο το στυλ, ... ας μην συνεχίσω. Ένας βαθμός για όλα αυτά σαν τί νομίζεις ότι μπορεί να σημαίνει? Η στατιστική είναι περίεργη επιστήμη. Πολλές φορές τα αποτελέσματα χρειάζονται κανονικοποίηση με μέσους όρους, τυπικές αποκλισεις και τετοια. Θα μπορούσε κανείς να βρει γενικό μέσο όρο και να κανονικοποιήσει την απολυτη βαθμολογία με βάση αυτό για να συγκρίνει όλες τις κοπέλες. Ή π.χ. να αφαιρεθεί ο μεγαλύτερος και ο μικρότερος βαθμός της καθε κοπέλας ή να εφαρμόσουμε το κριτήριο του Nalimov για να πετάξουμε έξω βαθμούς, ή ... . Αλλά είναι σοβαρά πράγματα αυτά? Υπερβολές!!
Αντί επιλόγου: Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τις ήδη πλειστάκις διατυπωμένες απόψεις μου περί βαθμολογίας. Σιχαίνομαι να βάζω βαθμούς σε ανθρώπους –δεν με τρελαίνει το appraisal, πώς να το κάνουμε! Θεωρώ ότι δεν σημαίνει τίποτα ένα νούμερο που δίνω, χρειάζεται να μάθει κανείς τί υπάρχει πίσω από αυτό, και τα νούμερα είναι ακατάλληλα και incompetent να το παρουσιάσουν. Δεν με ενδιαφέρει τα δικά μου νο. σε τί σειρά είναι σε σχέση με τα νο. των άλλων, δεν έχει σημασία καθώς -εάν με εννοείς:- να έχεις υπόψη σου ότι τα νο. και οι κριτικές ίσως να μην είναι και τόσο αδιάβλητες καθένας είναι σιγουρος για τον εαυτό του και μόνο. Συμπληρώνω βαθμούς μόνο και μόνο επειδή είναι υποχρεωτικό, διαφορετικά δεν θα βαθμολογούσα καν. Το ίδιο συμβαίνει στις ερωτήσεις με λίγες επιλογές απαντήσεων –ουσιαστικά είναι κλειστού τύπου- του site, όπως π.χ. εάν θα την ξανασυναντούσατε? Έβαλα «ίσως» που τα πιάνει σχεδόν όλα, (όμως εάν μπορούσα θα επέλεγα «υπό προϋποθέσεις»).
Ταχω φάει στη μαπα όλα αυτά κατά καιρούς. Και ξέρω καμιά φορά τι σαχλαμάρες είναι (μην το πω αλλοιώς).
ΥΓ. Οι εισαγωγικές εξετάσεις στην γ’βαθμια εκπαίδευση ήταν για 10ετίες σημείο καμπής για τις ελληνικές οικογένειες αφού έδιναν θετικές οικονομικές προοπτικές στα παιδιά τους, κοινωνική αναγνώριση, επαγγελματική αποκατάσταση, κοινωνική άνοδο (=επιθυμητή κοινωνική κινητικότητα). Μάτωνε η κοινωνία οικονομικά, σωματικά (μεταφορικά). Χαμός κάθε χρόνο με τις βάσεις ανέβηκαν κατέβηκαν, εύκολα τα θέματα, δύσκολα. Κι όμως τί σχέση είχαν οι βαθμοί πέρσι με φέτος? Η ευκολία να μπώ σε επιθυμητή σχολή? ΚΑΜΙΑ!!! Η σύγκριση είναι εφικτή ΜΟΝΟ με κανονικοποιηση της βαθμολογίας (...κι εάν δηλ.) Πόσα ΜΜΕ το έγραφαν? Και τί νομίζει/ξέρει ο κόσμος?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2