Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πιπινολάτρες του κόσμου ενωθείτε και μπείτε στη σειρά για να βρεθείτε με αυτό το απίστευτο μωράκι. Πρόσωπο νεαρής κοπέλας και κορμί φιλήδονης διαβολογυναίκας, σε συνδυασμό με ανάλαφρη συμπεριφορά στο σόσιαλ-τάιμ και αστείρευτη καύλα στον αγώνα.
Συνάντηση στο Λακόμπα κανονισμένη από την προηγούμενη μέρα. Άφιξη με 15λεπτη καθυστέρηση όπως ορίζει ο κώδικας ευγένειας. Καθώς την είδα να βγαίνει από το ταξί που την έφερε, ήξερα ότι τουλάχιστον εμανισιακά είχα χτυπήσει διάνα. Ανοίγωντας την πόρτα γέμισε το δωμάτιο φρεσκάδα καθώς μπήκε με το μαύρο μίνι φορεματάκι της και την ανάλαφρη διάθεση της ηλικίας της.
Όμορφο πολύ νεανικό πρόσωπο με λίγο παραπάνω μακιγιάζ (πούδρα) που την έδειχνε λίγο χλωμή, ειδικά σε σχέση με το όμορφα μαυρισμένο κορμί της. Ύψος γύρω στο 1,75, μακριά ξανθά μαλλιά, ψηλά πόδια, φτιαγμένο στήθος (μικρό C) με ωραίες μεγαλούτσικες ρόγες και μία κωλάρα πέτρα που χρήζει ειδικής μνείας. Τέλειος σε σχήμα και μέγεθος και πάρα πολύ σφικτός στην αφή. Πράγματι μόνο μια γυναίκα 18-25 μπορεί να έχει τέτοιο κώλο. Να σημειώσω πως μπορεί να χάσει 3-4 κιλά, αλλά τέλος καλοκαιριού είναι και συγχωρείται.
Μέσα σε τρία λεπτά, κι αφού ανταλλάξαμε κάποιες φιλοφρονήσεις, με βουτάει από το λαιμό και δε μ' αφήνει να πάρω ανάσα. Τέτοιο χαμούρεμα είχα να κάνω από το λύκειο και το ευχαριστήθηκα. Αφού με έγδυσε άρχισε μια πολύ καλή και βαθιά πίπα μ' εμένα όρθιο κι εκείνη στα γόνατα, όπου δε χόρταινα ούτε το στόμα της ούτε τη θέα του κορμιού της. Συνεχίσαμε με αλλαγή κανά δυο στάσεων και ολοκλήρωση όπως επίμονα και πιεστικά μου ζήτησε στο στόμα.
Κατά τη διάρκεια εκείνη αναστέναζε και βόγκαγε λίγο υπερβολικά είναι η αλήθεια. Της το επισήμανα και μου απάντησε ότι έτσι είναι το φυσικό της και πρέπει να πω ότι την πιστεύω γιατί έτσι το βλέπει το σεξ, σαν τσόντα δηλαδή. Το τι έλεγε το στόμα της ήταν το κάτι άλλο αν και κάποιους μπορεί να τους φανεί ψεύτικο και να τους ενοχλήσει.
Το 8 στη συμπεριφορά το έβαλα γιατί είχε μόνο ένα προφυλακτικό γεγονός που οδήγησε τον επαναληπτικό σε αποκλειστικά στοματική και χειρονακτική υπόθεση, οπότε πάρτε τα μέτρα σας. Κατά τα άλλα η συζήτηση μαζί της είναι ευχάριστη και ανάλαφρη ότι χρειάζεται για να χαλαρώσει το μυαλό στο διάλειμμα του αγώνα.
Θα επαναλάβω ότι συστήνεται για όσους αγαπούν τα νεανικά κορμιά και τις νεανικές συμπεριφορές και όχι τις φαμ-φατάλ ή τις περπατημένες. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί για όσο καιρό επιλέξει να προσφέρει τον εαυτό της στις ορέξεις μας.

Κανονική Βαθμολογία
Εμφάνιση (πρόσωπο)* 9

Εμφάνιση (σώμα)* 9

Γενική συμπεριφορά* 8

Επικοινωνία* 10

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή* 10

Σχέση απόδοσης/τιμής* 9

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 04, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
lavios
Σεβαστός
Εγγραφή:
11 Αυγ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
554
Πόντοι:
1.226
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2012
Ωραία κριτική φίλε μου...σκέφτομαι να τη γνωρίσω, αν κι ένα δύο πραγματάκια δεν τα πολυκατάλαβα..εξηγούμαι: έχει 2- 3 κιλά παραπάνω από το κανονικό? τότε τι κορμάρα είναι? αν μιλάμε για φοβερή εμφάνιση δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοιες επιφυλάξεις. Επειδή λοιπόν μ' ενδιαφέρει πόλύ το θέμα εμφάνιση εξηγησέ το σε παρακαλώ λίγο καλυτερα...
24 Σεπτεμβρίου, 2012
που την βρισκουμε τημ κυρια?
24 Σεπτεμβρίου, 2012
Πουτάνα με 1 προφυλακτικό ??? Μάλλον σε έπιασε μαλάκα...
Δηλαδή αν το προφυλακτικό έσπαγε...εσύ δεν θα γαμούσες καθόλου...
25 Σεπτεμβρίου, 2012
ερωτησεις ειχε κορμαρα η ειχε 4-5 κιλα παραπανησια!!!!!!!!οπως ειπε και ο προηγουμενος μας μπερδευεις!!επισης πουτανα με 1 προφυλακτικο!!!!!!!!!οπως παλι ειπε ο προηγουμενος:!!!πρωτη φορα το ακουω και σου γραφει ανθρωπος που εμπορυεται τις βουλγαρικες καποτες!τουλαχιστον απο 50 εχει η καθεμια οταν αγοραζουν κπ απο χιλιαδα
P
petrospetrou
25 Σεπτεμβρίου, 2012
Aργόσχολοι που θέλουν ζυγαριά....ακριβείας!!!!
Αν είναι 55 κιλά και όχι 54,δεν την γαμάνε!!!
Θέλουν λεπτομέρειες για να έχουν...."υλικό" για προσωπική εργασία!
26 Σεπτεμβρίου, 2012
Μια διορθωση γιατι την εχετε δει και εσυ και ο απο πανω μερες πριν .
Το γκομενακι τις τελευταιες μερες κυκλοφορει με 5αρια βυζια και οποιος παει να παρει απαγορευεται το αγγιζην !!!
Ασε που ερχεται με τις γαζες στα βυζια !!!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Απλα για τους Παιχτες για να ξερουν .
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6